Hoofdstuk 57

4.7K 289 71
                                    

Wat vooraf ging:

Hij vergrendelde huilend de telefoon, en klikte op een foto. 'B-ben j-jij d-dit e-echt?' vroeg hij me huilend terwijl hij de telefoon voor mijn neus deed, mijn hart bonsde in mijn keel. ... IK GELOOFDE MIJN OGEN NIET!!!!  
________________________________________

PP SARA 

'En is het goed gegaan?' vroeg ik, toen Ibtissame voor mij ging zitten. 'Ja haha, het was super goed gegaan, Amal geloofde mij en Safuane niet.' zei ze lachend. 'Ik hoop het.' zei ik zuchtend. 'Wat heb je allemaal gezegd?' vroeg ik haar. 'Ik heb gezegd dat hij me heeft ontmaagd en mij heeft weggegooid. En ook dat hij een grote player is ensoo.' antwoordde ze. 'Ben je zeker dat Amal jou geloofd, en hem niet?' vroeg ik haar weer. 'Ja sowieso, ze keek amper zijn kant op, maar begon mij vragen te stellen.' Ik knikte en keek blij voor me uit. Je word bijna van mij , Safuane!

'Yallah geef mijn geld.' zei ze en haalde me uit mijn gedachten. Ik knikte en haalde mijn portemonnee uit, ik nam 4 briefjes van 50 en gaf die aan haar. Ze wou ze nemen, maar ik hield haar tegen. 'Ik ken jou niet meer, en jij mij niet begrepen?' zei ik tegen haar. 'Ja sowieso!' zei ze en keek blij naar het geld. Ik liet de biljetten los, en zijn deed ze in haar tas. 'Yallah tchalaazzz.' zei ze terwijl ze nog een slokje van mijn Hawaii nam. Ik keek haar vies aan, en zij draaide zich HC om, en verliet het café. 'Een Hawaii alsjeblieft!' riep ik naar de ober.

Ik keek blij voor me uit, eindelijk! Als Amal weggaat van Safuane, kan ik dichter bij hem geraken! En ga ik er voor zorgen dat ook hij mij leuk vind! Ik begon in mijn zelf te lachen. EINDELIJK BITCHAAZ hij word van MIJ! 'Alsjeblieft.' zei de ober terwijl hij een blik Hawaii op mijn tafel zette. Ik nam het direct en begon er van te drinken. ... Ik betaalde en verliet het café naar mijn auto. Ik schuurde uit de straat richting de lounge van mijn vader.

Aangekomen parkeerde ik mijn auto op de VIP parking, en stapte af. Ik liep de lounge binnen, luidde muziek stroomde mijn oren, en alcohol ging door mijn neusgaten. Ik liep de trap op, naar het kantoor van mijn vader. KLOP KLOP Ik klopte op de deur, 'Binnen.' hoorde ik mijn vader roepen. Ik liep naar binnen, en zag mijn vader pakken geld tellen. 'Hey hbiba, heb je iets nodig?' vroeg hij me, terwijl hij zijn duim likte en het geld verder telde.

'Uh ja ik heb geld nodig.' antwoordde ik. 'Hoeveel wil je?' vroeg hij me. '600 euro.' antwoordde ik. Hij knikte en gaf me 1000 euro. 'Nee ik heb alleen 600 nodig.' zei ik en gaf hem 4 biljetten van 100 terug. 'Wollah niet, neem alles aan, of ik ga boos zijn.' zei hij en duwde het geld terug in mijn handen. Ik gaf hem blij een kusje op zijn wang. 'Shokran papieee!' zei ik blij. 'Geen dank, maar ik moet nu echt aan het werk.' zei hij terwijl hij achter zijn bureau terug ging zitten.

'Daag!' zei ik en zwaaide nog naar hem, daarna verliet ik zijn kantoor en liep door de lange gangen, opzoek naar de mannen van papa. 'AAARGH!' hoorde ik door een deur. Ik opende die, en zag iets dat letterlijk niemand wil zien! Een paar van papa's mannen helemaal zwart gekleed, zaten een man met messen te steken. 'Je moest maar hebben betaald.' zei 1 van de mannen, terwijl hij nog eens met de mes door die man's lichaam stak. Bloed spatte overal, 'WTF STOP!' schreeuwde ik boos. De mannen draaiden zich geschrokken naar me toe. 'Wat doe je hier?' vroeg een man met een zware stem.

Ik liep er boos naar toe, en gaf hem een harde klap. Die man keek me woedend aan, dat zag ik aan zijn ijskoude ogen. Hij hief zijn hand op om mij ook te meppen, maar een andere man riep 'Stop wtf ga je doen, dat is de dochter van onze baas!' Hij keek me geschrokken aan. 'S-sorry!' zei hij met een brok in zijn keel. Ik keek hem vies aan, en keek dan naar de andere mannen. 'Stop met hem te steken vuile klootzakken!' beviel ik.  'Maar we moeten dit doen, van onze baas oftewel je vader.' zei een man/jongen met een zachte stem. Ik keek hem aan, en trok aan zijn arm uit de kamer.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu