Hoofdstuk 55

5.5K 293 176
                                    

Wat vooraf ging:

Ze kwam dichter met haar gezicht naar me toe, en ik deed het zelfde... De zenuwen gierden door mijn lijf!!! Ga ik eindelijk haar lippen kunnen proeven? Gaat het de eerste kus zijn met de vrouw van mijn dromen?!! ....
________________________________________

PP AMAL

Ik sloot mijn ogen, om zijn zachte lippen te proeven, maar voelde opeens dat hij mijn gezicht vast hield. Ik opende mijn ogen, en keek recht in zijn kastanje bruine ogen. 'I-is er i-iets?' vroeg ik zenuwachtig. 'A-Amal, wil je dit w-wel echt?' vroeg hij me. 'Wat?' vroeg ik hem vragend. 'Dat ik je kus.' antwoordde hij. 'Tuurlijk , ik wil dit.' antwoordde ik. Hij knikte, en deed langzaam een haar lokje van mijn gezicht achter mijn oor. Hij nam mijn gezicht in zijn handen, wat me warm maakte. Langzaam kwam zijn gezicht naar de mijne. Ik sloot mijn ogen, om zijn volle aantrekkelijke lippen te proeven. Net toen ik zijn lippen op de mijne voelde, hoorden we iemand zeggen 'Hier zijn jullie!' Ik schrok en duwde Safuane van me weg.

Ik draaide me om en zag Ismael en Soukayna naar ons kijken. 'We hadden toch afgesproken, om om 19:30 terug bij de auto te zijn?' vroeg Ismael. 'Ismael, ze hadden het zo leuk samen dat ze de tijd zijn vergeten!' zei Soukayna lachend terwijl ze naar ons knipoogde. Blozend keek ik naar Safuane die me lachend aan keek. 'Ewa kom we gaan, jullie hebben morgen school.' zei Ismael. Ik nam de hand van Safuane en stond recht. We liepen allemaal samen naar de auto. Safuane keek me aan, en gaf me een kusje op mijn hand.

We stapten allebei in, deze keer Safuane naast me, en Soukayna van voor. Ik deed mijn hoofd op zijn borstkas, en hij deed zijn armen om me heen. Hij begon met mijn haren te spelen, en mijn wang te aaien, waar ik van hield! Voor ik het wist sloten mijn oogleden. ...

PP SAFUANE

NET toen ik haar lippen op de mijne voelde, moest iemand ons weer storen. Het was Ismael en Soukayna. Ik had gewoon de neiging om hem te klappen, maar hij is mijn vriend. Moest het iemand anders zijn, dan had die persoon echt al gemept! We liepen naar de auto, en deze keer stapte ik van achter bij Amal in. Ze deed haar hoofd op mijn borstkas, waarna ik mijn armen om haar heen deed. Mijn hart begon hevig te bonzen, en de zenuwen gierden door mijn lijf! Ik HOU van deze meid, en kan niet meer zonder haar!♥ Ik begon met haar haar te spelen, terwijl zij zich ontspande. Ze heeft super zacht mooi bruin haar, dat naar vruchten rook.

Ik gaf haar een kusje op haar voorhoofd, en keek naar haar schattig gezichtje. Ik zag dat ze sliep, waardoor ik de jas die naast me lag, op haar deed. Soukayna draaide haar hoofd om en keek naar Amal, daarna terug naar mij. 'Slaapt ze?' vroeg ze fluisterend. Ik knikte, 'Ja, ze slaapt als een roosje!' antwoordde ik. Ze knikte en draaide zich weer om. De auto kwam tot stilstand, wat betekende dat we er waren. Soukayna stapte af, en opende voor mij de deur. Ik had gewoon zin om haar op te tillen, en in haar bed te stoppen, en bij haar te blijven, maar helaas kan dat niet... 'Amal we zijn er.' zei ik terwijl ik met mijn vinger over haar zachte wang ging.

Ze opende rustig haar ogen, en keek me moe/glimlachend aan. 'Schat we zijn er.' zei ik weer. Ze knikte en stond recht, waarna ze zich uitstrekte. Ik hielp haar uit de auto, en gaf haar een kusje op haar voorhoofd. Ismael stapte ondertussen ook al uit. 'Slaapzacht.' zei ik terwijl ik haar beide handjes kuste. Ze knikte blozend, en gaf me een stevige knuffel, alsof het de laatste keer was. Ik rook haar lekkere haren die naar vruchten rook. Ik gaf haar nog een kusje op haar wang, en stapte in mijn auto. 'Yek en mij ga je niet groeten?' vroeg Ismael lachend. Ik wiebelde lachend met mijn wenkies, en zwaaide nog eens naar Soukayna en Amal, waarna ik de straat uit reed...

PP SOFIAN (BROER SAFUANE)

Nu 2 uren te studeren sloot ik zuchtend mijn Nederlands boek, en stopte die terug in mijn boekentas. Ik deed ook mijn etui in mijn boekentas, en nam die mee naar beneden. Ik gooide mijn boekentas in een hoek, en ging naar de woonkamer, waar ik plofte op de zetel. Wollah school maakt me m3asseb! Ik nam de afstandsbediening, en deed de tv aan. Ik zapte door de kanalen, maar zag natuurlijk niets intressants. Ik deed de tv uit, en ging liggen in de zetel.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu