Hoofdstuk 131

2.9K 283 87
                                    

Wat vooraf ging:

'K-kijk!' riep ik buitenadem. 'K-kijk achter jou.' riep ik buiten adem. Haar gezichtsuitdrukking veranderde. Geschrokken draaide ze zich om en verloor haar evenwicht toen ze Safuane daar zag staan. ...  
_________________________________________

PP AMAL

Geschrokken draaide ik me om en stokte in mijn eigen adem toen ik Safuane sexy tegen de muur zag aangeleund staan met een prachtige boeket rozen in zijn hand. Het gedachte dat hij hier al sowieso lang had gestaan en mij had horen zingen maakte me plat met de grond! Door de schrik  en omdat ik op de rand van het bed stond, verloor ik mijn evenwicht en stond op het punt tegen de grond te knallen, tot ik Safuane's stevige armen om me heen voelde. Ik sloot even mijn ogen en probeerde rustig te ademen. Dat liet hij me niet doen! 'Je zingt prachtig!' zei hij glimlachend. Ik bloosde en kneep mijn ogen dicht.

Ik hoorde Hind en Soukayna giechelend hun spullen opruimen waarna ze naar de deur renden. Ik keek ze chagrijnig aan en gaf ze een blik van "wacht, maar". Snel verlieten ze de kamer en gooiden de deur achter hun dicht. Ik legde mijn hoofd terug op de borstkas van Safuane die op en neer ging en luisterde naar zijn hartkloppingen. Safuane legde me - na een tijdje- rustig op het bed en grinnikte. 'Je hebt een kapot mooie stem!' zei hij complimenterend terwijl hij zijn vest uittrok. Ik keek naar zijn boven lichaam die er kapot mooi uitkwam onder zijn witte blouse en wendde mijn blik naar de grond. Hij ging naast mij op bed zitten en grinnikte. 'Het is ons gelukt.' zei hij nadenkend. Ik keek op terwijl ik het door begon te krijgen.

'H-hebben jullie de samenwerking gewonnen?' riep ik enthousiast. Hij knikte lachend. 'Weyooww! Kapot goeie nieuws!' riep ik blij en knuffelde hem stevig waarna ik kusjes op zijn wang begon te plannen. Hij keek me met een gelukkige en verliefde blik in de ogen aan. Ik stopte en keek hem ook met een glimlach in de ogen aan. 'Shokran Safuane! Zonder jou weet ik echt niet wat er met ons ging gebeuren.' zei ik terwijl ik mijn handen op zijn wangen legde en over zijn getrimd baardje ging. Hij glimlachte breed -en omg wat was hij aantrekkelijk- terwijl hij zijn handen op mijn rug plaatste en dicht met zijn hoofd naar de mijne kwam. 'Ik heb niets alleen gedaan. Ismael en Sofiane hebben ook geholpen.' zei hij. Ik knikte terwijl ik zijn geur op snoof.

'Amal, je maakt me echt gelukkig, weet je dat?' zei hij terwijl hij zo dichtbij kwam dat onze neuzen elkaar aanraakten. Ik bloosde terwijl ik hem in de ogen staarde. Mijn hart klopte letterlijk alle kanten uit! Ik had het gevoel dat het uit zijn plaats ging bonzen. Zachtjes nam hij mijn hand vast terwijl hij die rustig op zijn borst legde, waar zijn hart zat. 'Jij bent de enige die mijn hart sneller laat kloppen.' zei hij en nam mijn hand steviger vast. Ik glimlachte breed. Hij schoof een plukje haar dat voor mijn ogen zat achter mijn oor en plande een grote kus op mijn wang. 

Hij zuchtte diep terwijl hij naar zijn horloge keek en dan weer naar mij. 'Oja, deze rozen zijn nog voor jou.' zei hij terwijl hij zijn arm uitrekte en het boeket vast greep, waarna hij die rustig aan me door gaf. Ik nam verliefd de rozen aan waarna ik er aan snoof. 'Hmm ze zijn prachtig.' zei ik met mijn ogen gesloten. 'Net als jou.' zei hij glimlachend. Ik keek hem weer aan terwijl ik lachte. Rustig en teder duwde ik mijn lippen op die van hem en plande een lange kus op zijn dikke lippen. Na 4 seconden trok ik mezelf weer weg waarna ik hem aankeek. Hij slikte diep terwijl hij me dromerig aankeek. Daarna leek hij uit zijn trance terwijl hij me verliefd aankeek.

'Magisch! Je maakt me gek! Beter doe je dat niet meer, voor eeeh, je weet wel!' zei hij grinnikend terwijl hij me rustig op bed legde en nog een lange kus op mijn voorhoofd plande. Hij draaide zich stilletjes om en wilde vertrekken. Ik schudde grinnikend mijn hoofd en nam hem bij zijn arm en trok hem terug naar me toe. Hij liet zich naast mij op bed vallen en ging dicht bij mij liggen. 'Waarom trekt madametje me terug?' vroeg hij me terwijl hij zijn armen om me heen legde en me dicht tegen zich trok. 'Ik wil dat je bij me blijft.' zei ik en legde mijn  gezicht in zijn warme nek waarna ik mijn ogen sloot. Hij grinnikte en begon met zijn zachte vingers door mijn haren te friemelen. Ik glimlachte breed en ging strak tegen hem aanliggen en genoot ervan.

Niet veel later viel ik in slaap...

PP SOFIANE

'Mama, heb alles op tafel gelegd!' riep ik vanuit de woonkamer. 'Hier nog de thee!' riep ze terug vanuit de keuken. Ik liep weer terug naar de keuken waar ik het dienblad met de thee van mama over nam. 'Shokran weldi! Allah Irdi 3alik (moge Allah je belonen?).'  zei ze dankbaar. 'Geen probleem!' zei ik glimlachend en plande een kus op haar voorhoofd. Ik liep terug naar de woonkamer en legde de thee op de tafel. 'Sofiane, maak de anderen wakker.' zei mama die de woonkamer binnenkwam. 'Oké is goed.' zei ik en liep de woonkamer uit, de trappen op naar boven. Ik klopte op de eerste deur die ik tegenkwam en kreeg geen gehoor. Ik opende de deur en liep naar binnen waar ik Amal zag slapen in de armen van Safuane.

Geluidloos sloop ik naar binnen waarna ik mijn gsm uithaalde en naar snapchat ging. Ik keek ze grinnikend aan, ze waren kapot schattig, hier moest ik een snap van maken! Ik legde mijn telefoon boven hun 2 hoofden en klikte op foto maken. Het probleem was... ik was vergeten om mijn flash uit te zetten, dus werd er foto getrokken met flash. Safuane opende geïrriteerd zijn ogen en veranderde zijn gezichtsuitdrukking toen hij de telefoon boven zijn hoofd opmerkte. 'Shit.' fluisterde ik grinnikend en draaide me om, om weg te lopen wat al te laat was. Ik voelde de gespierde arm van Safuane om mijn keel. 

'Beter voor je, geef je je gsm nu over.' zei hij schor in mijn oor om Amal niet wakker te maken. 'Ga hopen!' riep ik lachend. 'Eh domkop, ze slaapt nog.' fluisterde hij waarschuwend. Ik begon als een gek te lachen. 'Als ze wakker word, ik maak je af! Begrepen?' zei grinnikend in mijn oor. 'Geef die telefoon dan.' zei hij en probeerde met zijn vrije arm mijn naar mijn telefoon te grijpen. 'Safuane?' vroeg Amal slaperig. Hij draaide zich om naar Amal, wat mijn kans was om weg te lopen. 'BYE!' riep ik en begon zo snel als ik kon te lopen. Al snel hoorde ik de stappen van Safuane ook op de trappen. Schreeuwend opende ik de deur en begon door de tuin te lopen met Safuane achter me aan.

'Sofiane, ik pak je gewoon!' riep Safuane lachend en begon nog sneller te lopen. Voor ik nog kon stoppen, legde Safuane zijn voet voor de mijne en struikelde ik op de grond. 'Nu heb ik je!' zei hij grinnikend en probeerde de telefoon te nemen, wat hem alsmaar niet lukte. 'Wil je het zo spelen?' vroeg hij me grinnikend. In een ruk tilde hij me op. 'Broer laat me los!' riep ik lachend. Hij grinnikte en liep richting het zwembad. Ik probeerde me los te maken, wat na 3 jaar nog steeds niet lukte. Hij legde me netjes boven water en keek me glimlachend aan. 'Geef je telefoon.' zei hij voor een laatste keer. 'Oké oké hier.' zei ik snel en gaf mijn gsm over. Hij gooide die op het gras en keek me grinnikend aan.

'Drie, twee een...' en paf daar vloog ik dan het zwembad in.

*

Terwijl we zaten te ontbijten moest Safuane af en toe lachen. Ik keek hem geïrriteerd aan en at verder. 'Sofiane geef eens confituur.' zei Amal . Ik knikte en gaf haar de pot over en at verder. 'Heb nog nooit iemand gezien die en in de lente en met kleren gaat zwemmen.' zei papa hoofdschuddend. Ik zuchtte diep en keek Safuane zuur aan. Ik zal hem hoe dan ook paybacken! 'Sofiane je gaat nu echt verkou...' zei mama maar stopte met praten en keek geschrokken voor zich uit. Ik draaide me vragend om en stikte in mijn eten toen ik 3 politie-agenten bij de woonkamer-deur zag staan. 'Onze excuses voor het binnenkomen zonder te kloppen, de deur was open.' zei de ene agent. Safuane veegde zijn mond met een servietje en stond op.

'Wat is er?' vroeg papa terwijl hij opstond en ook naar ze toe liep.

'We zijn gekomen voor mevrouw Amal.' antwoordden ze. ...

Vote, share and comment!  

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu