Ferdig?

216 4 0
                                    


Hei folkens. Jeg vet, jeg vet. Jeg har ikke gitt fra meg en lyd siden oktober, men det har seg altså sånn at jeg ikke har noen motivasjon, tid eller kreativitet nok til å fortsette kjærlighetshistorien mellom Caroline og Brandon, og jeg tror altså at jeg egentlig sier at forrige delen som jeg lastet opp blir en slutt.

En litt hæppy ending til denne drama-historien, og jeg elsker det egentlig. Kanskje jeg kommer med en nr. 2 seinere? Jeg vet ikke, men akkurat nå må jeg si at 91 deler av denne historien er nok.

Jeg håper dere har satt pris på alt jeg har jobbet med i så mange timer og tenkt på og strevet med, hatt skrivevansker og lette dager og at dere kan tilgi meg for denne brå slutten til denne berg-og-dalbane turen av en historie. Nå er det faktisk på tide av avslutte dette fantastiske kapittelet i min historie og i livet mitt, og om jeg bare kunne fått ned hvor utrolig takknemlig jeg er!

Også ønsket jeg å takke, hver og én av dere som har klart å lese gjennom hele greia! Jeg er så takknemlig for alle gode tilbakemeldinger, tenk at jeg har klatret meg opp så høyt på listene!
Jeg ble faktisk nr. 1 på romantikk en periode, noe jeg sier meg rimelig stolt over. Fordi, om sant skal sies, så var jeg kun 11-12 når jeg startet på dette eventyret her.

Igjen, tusen - tuuusen takk til hver og en av dere, og hvis dere ønsker å kontakte meg - så er jeg bare en melding unna, og jeg har veldig lyst til å snakke med dere!

I love you, fantastiske mennesker - og ønsker dere alt godt! Så snakkes vi kanskje senere!

Stor klem;

Springfire. ❤️

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now