Karakter Oversikt

849 39 0
                                    

Grunnen til at jeg da lager denne Karakter Oversikten nå, er fordi at en i klassen min som leser denne delen her spurte meg da litt om noen av karakterene i historien min, så jeg tenkte at dette kunne hjelpe dere litt hvis dere var litt usikre.

Caroline: Hovedperson, jeg-personen og hun som alltid er midt i dramaet. Caroline er den jeg ønsker dere skal føle dere selv er, og hun som forklarer historien på sin egne humoristiske måte. Caroline er båndet i historien som jeg liker å kalle det, og hun alt skjer rundt, og hun med stort temperament.

Isabell: Den mest bestemte og tøff av Susan og Caroline. Hun er veldig omtenksom og liker ikke at vennene sine har det vondt. Hun passer dermed alltid på vennene sine når de er på den værste mengden med drama:

Susan: Er da den søteste, snilleste og den mest forsiktige personen av alle jeg har med på denne historien.

Brandon: Er den Caroline falt først for, han som var snill mot henne men så var bitchy. Brandon er egentlig veldig forsiktig med andres følelser, og glad i folk. Han må bare lære seg å vise det.

Cameron: Cameron er han Isabell kanskje holder på med. Men allikavel kysset Caroline på Kaféen. Cameron er i det hele tatt veldig mystisk i denne historien frem til nå.

Micke: Micke har jeg dessverre ikke rukket å få så mye med om, men han er gentlemannen i historien. Han kan oppføre seg som en jente, og er veldig avhengig av vennene sine.

William: William er broren til Caroline, og er et veldig fint eksempel på grådig bror. Men han har innerst inne et gullhjerte på lur. Han tok Caroline imot med åpne armer, og søker bare mer oppmerksomhet.

Johan: Johan er stefaren til Caroline, og faren til William og Sasjas fremtidige mann. Johan er egentlig en biperson. Men han er viktig at dere skjønner hvem er uansett.

Sasja: Er moren til Caroline, stemoren til William og snart kona til Johan.
Sasja er en veldig snill og ivrig mor, og ønsker barna sine det beste.

Sindre, Alexia og Sophie: Er en gjeng fra den skolen som Caroline gikk på før. Sindre er eksen til Caroline, Alexia og Sophie var bestevennene hennes.

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now