Historie&Naturfag

542 31 7
                                    

Gleder meg.
----

Okey.
To uker igjen til juleferie. Bare to små uker. Dette klarer du, Caroline. Jeg har troen på deg. Eller på meg, blir det vel da?
I ferien så skal jeg hjem til Norge. Tilbake til farfor og farfar for å ferie jul. Mamma blir ikke med på det. Så det blir bare oss tre, noe jeg er ganske vant til uansett.
Det er fredag idag, og jeg kom hjem fra skolen for noen timer siden. Jeg gjør egentlig så lite som mulig, og drøyer alt jeg må gjøre en liten stund. For denne helgen så skal jeg bare ta det helt med ro og slappe fullstendig av. Der har du min helg. Jeg tenkte også kanskje om å trene denne helgen, siden det tross alt snart er jul, men den støyten får jeg bare ta etter jul eller noe.

----

Jeg gikk lenge rundt i huset uten å gjøre en ting. Tilslutt dro jeg på meg jakken, og gikk ut døren. Det var kaldt, men å gå en tur er en veldig deilig måte å få ut stress og få tenkt deg ferdig, eller nesten ferdig, på ting du har stresset med eller vært usikker på. Jeg snakker av erfaring.
Så da gikk jeg en tur til den faste parken igjen. Hadde musikk på ørene, og bare gikk. Lenge. Helt til det ble mørkt, og færre mennesker ute. Selv om det nå blir mørkt klokken fem. Jeg satte meg ned på en av de kjølige parkbenken og så ned på skoene mine. Etter en stund til med tenking gikk jeg hjem igjen. Jeg fant ut av at jeg hadde vært ute i minst tre timer, og jeg smilte for meg selv.

Tiden går fort når man har det gøy, ikke sant?

Apropos gøy! Jeg har et tonn med lekser jeg skal få unnagjort. Eller tonn er kanskje å overdrive litt. Men et par lekser. Ukeslekser, altså. Vi har da alle utsatt dem til siste dagen, eller er det bare meg? Nei, trodde ikke det. Uansett; historie og naturfag. Mine sterkeste fag.

Not

Jeg brukte et par timer på det, og sendte svarene mine inn til lærerne.Det var enda 2 og en halv time til fristen gikk ut, så jeg var fornøyd! Men nok snakk om lekser. Det er fredag, og helg - så jeg skal prøve å slappe av så mye som mulig de dagene jeg klarer. Så jeg gikk inn på badet mitt og skrudde på vannet i badekaret. Jeg lot det renne en liten stund før jeg fylte det opp og puttet oppi den en bathbomb. Jeg virkelig elsker de! Jeg satt i badekaret i noen timer, men telefonen før jeg skylte av meg såperestene, stelte meg og hoppet ned i senga mi. Jeg så på YouTube til en forandring, jeg så faktisk på en norsk YouTuber, den norske favoritten min - Amalie Olsen. Grunnen til det er at jeg ofte kan gjenspeile meg i væremåten hennes. Uansett, det var deilig å høre morsmålet mitt igjen og jeg kjente at savnet til å dra tilbake å besøke Norge igjen hadde begynt å bli veldig stort.

Jeg har nå ikke sett farmor og farfar på noe som føles ut som evigheter, så det å nå komme tilbake til det koselige huset deres er noe som jeg absolutt ser frem til.

Nesten like mye som jeg ser frem til jul, og ferie!

------------------------------------------------------------

Hei igjen, folkens.
Aller først så vil jeg bare beklager for at jeg ikke har vært aktiv i det siste - jeg vet at det ikke er noen unnskyldning i det hele tatt, men de siste ukene før ferie nå er veldig stressende.

Tusen takk for at dere forstår!
(Husk å stille eventuelle spørsmål)
Håper at alle har hatt en fin uke, og at dere får en super helg! Og til dere som har ferie nå, så misunner jeg dere grønn!;) Men det var vel alt, så håper jeg at vi snakkes!

Springfire

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now