Planen

1K 52 9
                                    


Dette var planen:
----

Først, så skal vi bare spionere, stalke og overvåke dem. Ser vi noen tegn til kjærlighet, eller en klem! Så er det rett på neste del:

Introdusere oss selv. Vi må forklare fort til Cameron hvem Susan, Micke og jeg faktisk er, så skal vi legge litt på hvor pen, smart, omtenksom, snill, morsom, hyggelig og innteresang  vi synes venninna (Isabell) vår er. Hvis han virker enda mer interessert, går vi på neste punkt:

Få dem sammen på en "date".
Vi inviterer Cameron og Isabell med på kino + Peppes med Micke, Susan og meg, men så skal jeg og Susan plutselig måtte sitte igjen på skolen med en fremføring i Naturfagen, som Micke tilfeldigvis er veldig god på, og skal hjelpe oss med. Og hvis daten går bra er det bare én ting igjen for oss å gjøre:

Finne ut om de liker hverandre.
Jeg og Susan skal være veldig fornærmet over at Isabell aldri har fortalt oss hvem hun liker, og fordi Isabell har et gullhjerte vil hun 99,9% sikkert fortelle oss hvem hun liker.
Imens, så skal Micke henge "tilfeldig" vis med Cameron mens vi jentene holder igjen oss og Isabell ekstra lenge på do, mens han gjør sitt for å finne ut hvem Cameron liker.

Liksom!

Hva kan da gå galt?

----------------------------------------------

Hei folkens! Jeg vet, kort del. Men dere får trøste dere med at jeg skrev en dag før jeg måtte!
Det kaaan hende at det ikke blir noen del imorgen, jeg blir veldig travel. Men vi snakkes!

Springfire

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now