Kleint

572 49 23
                                    

Det bildet var helt fantastisk.
----

Jeg hørte ytterdøren bli åpnet, og jeg var oppe på to bein før du hadde rukket å si banankake.

Aha, not.

VimanglernutellaogOboy.

(Vote og kommenter "Oboy4life" hvis du husker delen jeg først skrev "VimanglernutellaogOboy!)

Brandon kom inn dørene med en pose i den ene hånden, og bilnøklene i den andre. Jeg listet meg bort til han da han sto med ryggen til for å henge opp jakken sin. Jeg tok sjansen, og hoppet opp på ryggen hans for å skremme han litt.

Og det funka for å si det sånn.

Han skvatt så mye at jeg ble nesten ristet av. Men da han hadde kommet over sjokket, var han ikke sen med å heise meg lenger opp på ryggen, så jeg ikke falt av. Han lo en trillende latter, bøyde seg ned mot posen han hadde mistet, og tok den opp. Vi - eller han med meg som passasjer - spaserte inn på kjøkkenet for å ordne med godsakene.

----

Gode 20 minutter etter det var vi sunket langt ned i sofaen på rommet hans og så på en eller annen komedie. Jeg fikk ikke helt med meg handlingen, men Brandon syntes den var helt topp. Han lo jo så hele rommet, rettelse - hele huset ristet. Ikke at jeg klager, men snakk om dårlig humor.

Not

Ikke at jeg skal si så mye om dårlig humor, da. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes at navnet "Hildegunn" er morsomt. Og det gir jo ingen mening. Men, så er det jo ikke akkurat på grunn av navnet, men fordi vi hadde en lærer som snakket veldig rart, og gjorde mange rare ting - som het da Hildegunn.
Okey, jeg skal ikke gå videre inn på det.
Jeg er så flink til å spore av. Herre min hatt. Hvem sier egentlig Herre min hatt lenger?
Jeg gjør, tydeligvis.

Jammen, så var det å spore av da.

------

Når vi hadde sett meste parten av filmen, sovnet jeg. Noe som egentlig er ganske utrolig med den moroklumen som jeg satt ved siden av.
Men jeg sovnet da, ikke at jeg merket så mye av det før jeg våknet dagen etter i en seng.
Med en snorkende mann ved siden av meg.

Vent nå litt!

Jeg satte meg fort opp i sengen, og merket først da at jeg bare lå i undertøyet, med en hvit, svær T-skjorte på meg. Som ikke var min! Eller, undertøyet var mitt, men ikke T-skjorta.
Jeg dro dynen opp på fanget mitt, selv om T-skjorten dekket meste parten av kroppen min, tok tak i puten min og skulle akkurat til å slå til mannen som lå ved siden av meg, da det slo meg.

T-skjorta lukter Brandon. Dette er Brandons rom, jeg var hos Brandon i går, og det er Brandon som ligger ved siden av meg.
Men vent nå litt. Jeg ligger fortsatt i undertøyet. Som betyr at også Brandon måtte ta av meg buksa, og..-

Æsjameien.

Jeg ristet fort på hodet og prøvde å slette bilde av Brandon som strever med å få av meg genseren, mens jeg lå i en passe klein stilling og snorka som en gris. Eller, jeg tror jeg snorker?

Kleint.

--------------------------------------------------------------

Hei folkens!
Enda en del på historien. Håper dere likte den, og at dere har hatt en fantastisk uke.
Selv, så har min uke vært utrolig stressende, så helg er deilig nå.
Spis mye godis, så snakkes vi!

Springfire

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now