Goals?

506 38 29
                                    

(Spørsmål blir svart på i slutten!;) Og noe viktig dere må få med dere!)

"Skal vi ikke vise denne bitchen en gang for alle hvem som bestemmer her?"
----
Isabell, Susan og jeg planla i flere timer hvordan vi skulle ta igjen. Egentlig, så var jeg ikke i humør for å snakke om Alexia og Brandon. Men jeg ville ikke vise for dem at jeg egentlig hadde vansker i å si navnet deres.

"Vi kan fylle en ballong med mel i skapet til Alexia, og når hun åpner skapet så sprekker den!" Sa Isabell, og smilte lurt.
"Nei, de kommer til å skjønne at det var oss. Det er jo kameraer på skolen sol kan bevise det hvis vi sier imot uansett. Dessuten, så mener jeg at vi bare kan ignorere dem. Ikke tenke, eller snakke så mye om dem i det hele tatt. Ikke sant?" Susan så medfølende bort på meg.
Jeg presset frem det mest falske smilet noen sinne, nikket og så ned i madrassen som jeg satt på. Jeg kunne kjenne det trøstende blikket jeg ble sendt.
"Okey, Okey. Det er greit til vi kommer på en bedre plan. Men da skal vi ignorere dem så bad, at de skal kunne føle det under huden." Sa Isabell, og hoppet nærmere meg i senga. Jeg så opp på bestevennene mine og smilte et helt ekte smil før jeg brøt ut i latter sammen med dem.

----

Vi så på noen filmer på Netflix før vi gikk på badet for å stelle oss. Jeg ble først ferdig på badet, så jeg gikk ut igjen, og inn på rommet til Isabell, og hoppet ned i sengen hennes. Jeg så meg rundt i rommet på leting etter telefonen min, og fant den liggende rett ved siden av meg. Jeg lo for meg selv, og tok den opp i hendene mine. Men jeg lo ikke så mye lenger når jeg snudde telefonen og så hva som lyste frem på skjermen.

Enda et bilde. Av Brandon sitt rom.

Jeg sukket og himlet svakt med øynene. Du skal ikke bry deg, Caroline. Bare la det være.
Jeg klistret på enda et smil, og la fra meg mobilen.
Isabell og Susan kom inn minutter senere, og vi la oss i senga. "Jeg fikk et bilde til" mumlet jeg. "Drit i dem, nå skal vi ha en god stund!" Sa Isabell. Susan nikket og jeg nikket med henne. Drit i dem, Caroline. Bry deg like lite som det de gjør.

----

Neste dag våknet jeg tidligere en de andre. Jeg sto opp og gikk i dusjen. Når jeg var ferdig kledde jeg på meg og gikk ned på kjøkkenet for å lage frokost.
En halvtime senere kom Susan slentrende ned med et stort smil rundt munnen og et skikkelig morra-tryne. Jeg smilte til henne, og hun kom bort til meg. "God morgen, morgenfugl" sa jeg, og lo. Susan lo med meg, og ga meg et liksom-bitch-blikk. Etter det hjalp Susan meg videre med frokosten. Når vi var ferdige gikk jeg opp for å vekke Susan.

Det er dette man kaller for bestfriend-goals.

--------------------------------------------------------------

Hei folkens! Jeg fikk ikke lagt ut del i går, så jeg legger ut en del i dag. Og før jeg gjør noe annet må jeg bare si TUSEN TAKK!! I dag kom jeg på første plass i Romantikk. Jeg hadde aldri klart det uten dere!! Jeg er så uendelig takknemlig! Skal vi se hvor lenge vi klarer å holde den plassen;) Igjen, tusen tusen takk! Og som jeg lovet dere, her er noen spørsmål som dere har stilt i det siste;

Til Brandon:
Hvor i helvetes pudding er du din jævla pudding?

Unnskyld, men Brandon kan ikke svare nå. Han er utilgjengelig nå. Så jeg, Alexia skal gjøre det for han! Mye bedre, ikke sant? Men uansett så ville han ikke dele hvor han er, eller hva han gjør. Respekter det.

Til alle gutter:
Hvem er dere forelsket i?

William: En som heter Klara i klassen under meg.
Micke: Hvorfor vil du vite det?
Cameron: Isabell
Brandon/Alexia: Han liker meg. Hvem ellers?

Til Brandon:
Er du fortsatt forelsket i Caroline? Spør henne!:

Spørre henne om hva? Han liker meg, meg, meg og atter meg!!

Til Brandon:
Er du den du viser deg som, eller bruker du Caroline bare?

Han brukte henne helt klart. Det er jeg sikker på! Jeg er jo mye penere en henne!

Til Brandon:
Liker du Caroline?

Hvem liker Caroline? Hun er bare en naiv liten jente som aldri kommer til å få seg kjæreste.

(Brandon kommer inn i rommet)
"Hva er der du holder på med? Slutt å...."

Samtale avsluttet.

----

Jeg ønsker dere alle en god helg videre, så snakkes vi!

Springfire

Skolens BadgirlWhere stories live. Discover now