Chapter35- Welcome in reality!

916 51 3
                                    

„ To je nemožný.“ Smála jsem se a přitom s láhví martini napochodovala do Louisova pokoje na včerejší a dnešní noc. „ Nevěřím tomu, že se ti postavil jen, když jsem se ti ho dotkla.“ Vybuchla jsem znovu smíchy.

„ Máš na mně zvláštní kouzlo.“ Pokrčil rameny a spadnul na postel. Sedla jsem si vedle něho, ale opatrněji, protože mám v ruce skoro plnou láhev. Dneska, už druhou. Louis je opilejší, jak já, takže si myslím, že za chvíli usne. „ Lehni si ke mně, Ellie.“ Popotáhl mě za prázdnou ruku a druhou mi vzal láhev z ruky.

Bez protestů jsem si vedle něho lehla, na bok. „ Víš…“ Promluvila jsem po dlouhém koukání na podnapilého Louise. „ Jsi strašně sexy, ale to strnisko an bradě by sis mohl oholit.“ Řekla jsen a on vybuchl smíchy.

„ Tak to ti děkuji!“ Zakuckal se. Láhev, ve které bylo o třetinu méně, jak když jsem mu jí dávala, mi podal a natočil se směrem ke mně. Nadzdvihla jsem se, abych e nezačala dusit a okraj láhve si přiložila k ústám. Nalila jsem do sebe hořko-sladkou tekutinu a můj obličej se ihned zkřivil do úšklebku. Jsem zvyklá pít alkohol, ale jiný druh. Třeba vodku, rum, pivo, víno a další. Ne, že by mi martini vadili, ale jelikož si ještě na svůj vlastní malý byt, tak si nechci moc dovolovat drahý alkohol. No a tahle láhev byla dost drahá. Ale platil Louis, takže se to moc nestarám.

„ Ty jsi taky sexy, ale žádný vousy si holit nemusíš.“ Poznamenal Louis a vyrval mi flašku z ruk. Uchechtla jsem se a skosla si spodní ret. Tyhle opilecký kecy miluji.

„ Díky, ale zato si musím holit něco jinýho, co ty rozhodně ty ne.“ Nechutná toť konverzace, o které se teď bavíme, ale ani jeden si to nebudeme zítra pamatovat, tak co?!

„ Jak víš, že si to neholím?“ Zeptal se.

„ Och bože přestaň.“ Otřepala jsem se. Jen při představě, že… Ne ani na to myslet nebudu. Každopádně si to můžu ověřit.

„ To bys mohla.“ Zkonstatoval Louis. Hodila jsem po něm pohled, který značil, že vůbec nevím, o čem mlvuí. „ Zase si to řekla nahlas.“ Vysvětlil.

„ Asi přestanu přmýšlet a mluvit.“ Plácla jsem se po čele.

„ Ale pusu používat můžeš.“ Pohladil mě po tváři a naklonil se ke mně. Z jeho úst jsem cítila směsici alkoholických nápojů, která mi vůbec vábně nevoněla, ale jelikož tak voní i můj dech. „ Miluji tě.“ Zašeptal a vyplnil i tu malou mezeru mezi našimi ústy.

„ Miluji tě.“ Pošeptala jsem mu zpět a vylezla si na jěho vypracované břicho. Polibky jsem mu s radostí opětovala. Mé doposud nezaměstnané ruce jsem přesunula do jeho hnědých vlasů a začala mu je prsty projíždět. To stejné udělal i Louis. Za jeden vlas jsem mu zatahala víc a on vzdychl.

„ Bože, tak moc tě chci, Ellie!“ Zavzdychal a přetočil si mě pod sebe. Jeho polibky ještě zesilněly a stali se náruživějšímy.

„ Tak si mě vem.“ Řekla jsem slova, která mu byla potřebná k tomu, aby mě začal vysvlékat. Nečekal na nic a ihned mi přetáhl červenou mikinu přes hlavu a zečel mě líbat na lícních kostech. Na krku mi vysý náhrdelník s přívěskem malého stříbrného srdíčka. Přívěšek mám od mamky. Dala mi ho k narozeninám pár týdnu před tím, než odešla. Je to takhle lehčí říkat. Je to lepší, anž říkat, že je mrtva.

Louis mi jazykem odsunul přívěšek na stranu a svoje dlouhé prsty strčil za moje džíny. Svýma rukama jsem mu vyhrnula tričko s nápisem MARVEL comics a pod tím obrázky některých superhrdinů a přetáhla mu ho přes hlavu. Pak, už letělo někam do útrob pokoje. Louis zajel prsty za lem kalhot a stáhl mi je. Jsou na gumu a ne na zip s knoflíkem.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now