Chapter28- Love? No, I prefer vodka!

995 47 2
                                    

Ellie’s look:

„ Co to sakra?!“ Shodila jsem ze sebe peřinu a zamrkala. Proč jsem se zase probudila nahá? A ještě lepší je, že poslední věc, kterou si ze včerejšího večera pamatuji je, že jsem nastoupila do Calebova auta a jela s ním na večeři. Potom na konci řekl něco ve smyslu, že to bylo… rande?! Do prdele! Já s Calebem nechci chodit! Já nechci chodit s nikým, ale jestli by k postu mého přítele měl někdo nejblíže, byl by to Louis, protože jeho mám z kluků nejraději. Lucas je už minulost.

Postavila jsem se a zrak mi padl na lísteček položený na mém nočním stolku. Bylo na něm Calebovým rukopisem napsáno:

Ahoj Ellie.

Promiň za včerejšek, vím, že takhle neměl dopadnout, a i když si nic z noci nepamatuji, tak se ti moc, moc omlouvám za to, co se stalo. Neměl jsem to dělat. Neměl jsem s tebou mít sex, když vím, že máš nějaký závazek s Louisem. Vážně moc promiň.

Cal.

Hotovo, potvrzeno. Spali jsme spolu! Bohužel už to, zase, nevezmu zpět. Myslím, že se ze mě právě stal abstinent. Jak na alkohol, tak na sex. Takhle se nemohu chovat. Je mi skoro 20 a můj jediný vztah skončil na pohřbu mé matky. Je sice pravda, že bych stálého přítele uvítala, ale s mým chováním a přístupem mého otce je to opravdu nemožné.

Zalezla jsem do sprchového koutu v mé koupelně a pustila vodu. Jediné, co mě probudí z této příšerné kocoviny je ledová sprcha. „ Sss.“ Zasyčela jsem, když mrazivé kapky dopadly na moji z postele vyhřátou pokožku. Po chvíli klepání se od zimy jsem si na teplotu vody zvykla a mohla se začít dělat normální a společnosti neodpudivou dívkou.

Po sprše, která mě jakž takž probrala a pomohla mi trochu se zotavit z kocoviny, jsem si vyčistila zuby a vyfénovala vlasy. Na mojí rozespalou tvář jsem si nanesla jednu nedostatky zakrývající vrstvu make-up-u. Na oči jsem si nanesla lehce třpytící se stříbrné stíny, přes které jsem si nakreslila tenoučkou linku. Ještě řasenka a hotovo. Suché vlasy jsem si svázala do culíku, ze kterého jsem si pak jednoduše udělala drdol. S mým konečným vzhledem jsem byla spokojená. Jen ve spodním prádle jsem se přesunula do šatny, ze které jsem si vytáhla legíny, které vypadali jako americká vlajka, ano Ameriku miluji, a černé tričko bez nápisu. Dneska budu jednoduchá. Ještě London taška a můžu jít dolů za bratrem, který snídá a připravuje se do školy.

„Čauko, brácha!“ Vešla jsem do kuchyně, kde kromě Connora seděl ještě Matt s Nicol. „ Ahoj, Matty.“ Políbila jsem svého kamaráda na tvář. „ A…“ Odmlčela jsem se, protože jsem přemýšlela, jestli tu kurvu, která Harryho v LA určitě několikrát podvedla, pozdravím. „ A odvezete mě do školy, že?! S Louisem ani s Calem jsem se dneska nedomlouvala, takže…“ Skousla jsem si spodní ret. „ Jasně.“ Zasmál se Matt, protože mu bylo jasný, že to nebylo to, co jsem chtěla říct. „ Ell?!“ Promluvil bratr. „ Hmm?“ Otočila jsem se k němu. „ Dneska ráno o tebe odcházel nějaký kluk a myslím, že se jmenoval Caleb.“ Po jeho tváři se rozlil velký úhrn. „ A?“ Zeptala jsem se. „ A?! Myslel jsem, že to táhneš s Tomlinsonem.“ Zasmál se. „ Do toho s kým to táhnu, ti nic není.“ Osočila jsem se na něj a přešla k poličce, ze které jsme si vytáhla müsli a nasypala si je do misky. „ No to já vím, ale tátovi, který z toho mimochodem nebyl moc nadšený, to jedno není.“ Řekl a já se zasekla ve své činnosti. Necítila jsem na sobě nejen pohled Connora, ale už i Nicol a Matta. Zhluboka jsem se nadechla a otočila se k bratříčkovi: „ Co říkal?“ Bratr se rozesmál a řekl: „ Nic. Jen mi oznámil, že mu máš zavolat.“ Zamyšleně jsem přikývla a otočila se k lednici, ze které jsem si vyndala mléko. „ Proč mu mám zavolat? A kde vlastně je?“ Otočila jsem se zpět k nim i s mlékem v ruce. „ Nevím, co po tobě chce.“ Rozhodil rozhořčeně rukama. „ A kde je?“ Znovu jsem se zeptala. „ Myslím si, že letěl i s Maxem do Los Angeles.“ „ Co?!“ vyprskla Nicol. „ Proč mě nevzali sebou?“ Zařvala, ale nikdo jí stejně neodpověděl. „ Fajn, jdu na to.“ Protočila jsem očima a z kabelky si vytáhla mobil a přešla do jiné místnosti, aby ostatní neslyšeli můj rozhovor s ním.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat