Chapter18- Can't

1.1K 51 3
                                    

„ Prosíííím!“ Škemrala jsem Connyho, ať jde se mnou a Mattym dneska do Funky Budhha. „ Ne! Nepiju!“ Odsekl mi a dál četl nějaký příspěvek od svého kamaráda z Los Angeles. „ Nemusíš pít. Můžeš si dát džus. Cindy by ti klidně ze skladu přinesla i nějaký jiný věci, ale prosím! Pojď!“ Klekla jsem si před něj. Jsem fakt beznadějná. „ Jen, když si tě budu moct takhle vyfotit a dát na fb, twitter, instagram a tumbr!“ Zmetek! Kill him! Hned! Matt se za mnou začal smát. „ Shut up!“ Zavrčela jsem na něj a kapku k němu naklonila hlavu, aby věděl, že mluvím k němu. Se smíchem dál kroutil hlavou.

Po „dlouhém“ přemýšlení jsem kývla. Hned si skočil pro mobil a začal mě fotit, jak klečím. Vznesl samozřejmě ještě jednu podmínku: musím se usmívat a tvářit přesvědčivě. Souhlasila jsem, protože vidět bráchu opilého je fakt zážitek. Viděla jsem ho několikrát, ale ve Funky Budhha by to mohl pořádně rozjet. Jendou sjem ho přichytla, jak tančí na stole s nějakou holkou a pokud vím, tak tam mají být nějaký mí spolužáci a slyšela jsem, že je tam nějaká After party, kde bude Cara Delevigne, Barbara Palvin, Karlie Kloss a další best modelky a jiné celebrity, se kterými se tak trochu znám.

„ Počkejte na mě dole, jdu se převléct.“ Řekl nám potom, co všechny fotky zveřejnil. Vypískla jsem a rychle ho objala: „ Díky! Já se taky ještě oblíknu. Ste si mysleli, že půjdu v teplákách a vytahaným triku do baru?!“ Chechtala jsem se a zvedla se ze země. Protočili očima a já jsem rychle běžela do šatny, kde už jsem na křesle připravené oblečení: černá sportovní podprsenka, přes kterou si přehodím černou blůzu, která nemá ramínka a legíny, které mají převážně žlutou barvu, ale mají hlavně indiánské vzory zbarvené do zelena, modra a bíla. Vše jsem si na sebe navlékla a vlezla ještě do koupelny. Vlasy jsem si učesala do culíku, ale přední vlasy, které by byli jinak ofina, jsem si nechala volné a udělala z nich nahoře efektivní vlnu. Náušnice jsem zvolila velké kruhy v indiánském stylu. A boty: NEO Adidas fialové! Místo kabelky jsem si vzala žluté psaníčko, do kterého jsem si dala Mobil, tentokrát s krytem s indiánským vzorem, a peněženku se sto librami.

Když jsem přišla do chodby, kluci na mě už čekali. „ No konečně!“ Postavil se ze země Matty. „ Tak sorry, ale já jsem holka!“ Ukázala jsem na sebe ukazováčky. „ A já kluk! To jsme se zase dozvěděli něco nového.“ Odfrkl mi. „ Fajn. Dozvěděli jste se, jakého pohlaví jste, tak už můžeme jít do toho baru, než si to zase rozmyslím.“ Popohnal nás Connor. Převrátila jsem očima a následoval kluky do Mattyho auta.

„ Tady to vře!“ Usmála jsem se na přeplněný bar. „ Miluji to!“ Zařvala jsem. Nikdo mě stejně neslyšel. A to na tomhle miluji ještě víc. Vidím tady slyvný lidi. Modelky, herečky herce, kterých jméno neznám, ale znám je z televize nebo z různých premiér a módních přehlídek. Cara! Přiběhla jsem k ní a objala jsem jí zezadu. Neví, kdo jí objímá, takže se polekala. „ Co to do prdele…“ Otočila se a zasekla se. „ Ellino!“ Skočila na mě a sevřela mě v náručí. „ Caruš!“ Zaječela jsem. „ Co tu děláš? Nemáš být v Los Angeles? Co děláš ve Funky Budhha a jakto, že nemáš žádnej chlast v ruce?“ Pohoršené se na mě podívala. „ Pokrčila jsem rameny a začala vysvětlovat: „ Před měsícem jsem se přistěhovala, neptej se. Jdu pařit, ne?! A právě jsem přišla a hned tě tady zahlédla, takže jsem utíkala okamžitě k tobě!“ Mrkla jsem na ní. „ Já tě žeru, holka!… Hej, holka!“ Zavolala na pro mě známou číšnici, aby šla k nám. Uchechtla jsem se. „ Dones tadytý mí kočce jednu sklenku whiskey a taky martini!“ Řekla jí. Candy se na mě koukla a vypískla: „ Ellino!“ Objala mě. Cara vykulila oči. „ Candy!“ Zaječela jsem s ní. „ Vysvětli mi, jakouže ses u mě nestavila?“ Nadzdvihla obočí a odtáhla se. „ Sorry. Nemám čas. Já na rozfíl od tebe chodím do školy.“ Mrkla jsem na ní. „ Vy se znáte?“ Zeptala se Car. „ Jopík! To zní jako Jupík! No to je jedno. Caro tohle je Cindy, moje nejlepší kvočna v tamtom městě.“ „ Kvočna?“ Nadzdvihla obočí Candy. „ Kvočna, kmoška, kunda, kráva, to je jedno!“ Mávla jsme rukou. „ Jestli já jsem kvočna, tak ty jsi čubka!“ Odprskla mi. „ Ccc.“ Zasyčela jsem. „ Hej a co jsem já? Jaktože už nejsem nejlepší kvočna v Londýně já?“ Zavrněla Cara. „ Nevím, ale teď jdu pozdravit Ryana!“ Poplácala jsem jí po zádech a odešla od nich. Vážně moc divný rozhovor to byl!

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now