Chapter24- Tattoo!!!

1K 46 5
                                    

Odemkla jsem dveře a vstoupila dovnitř. „ Ahoj, lidi!“ Zakřičela jsem na své kamarády v obýváku. „ Čauko!“ Zaslechla jsem pisklavý hlas Perrie. Jop, mám klíče od jejich bytu, ale to jen proto, že tam trávím víc času, jak doma a prý kdybys sem chtěla jít, i když nebudeme doma. No prostě výmluvy. Je jen nebavilo, pořád mi otevírat. Jedinej Harry ke mně byl upřímnej a řekl: „ Jsme líný! Na, tady máš klíče a tečka!“ Jsou ke mně fakt upřímný.

Skopla jsem si boty z nohou a vešla do obývacího pokoje. Prohlídla jsem si ty lenochy, co leželi rozvalení na gauči s upřeným výrazem na televizi. Perrie, jako jediná stála skloněná k stolku, takže jsem jí viděla na krk, který byl, ale něčím jiný. Ona si nechala udělat další piercing! „ Pezz?!“ Nadzdvihla jsem obočí. „ Hm?“ Otočila se ke mně. „ To na krku…“ Ukázala jsem za ní ukazováčkem. „ … je cool!“ Dopověděla jsem a ona se usmála. „ Díky, ale bolí to jako čert.“ Povzdychla si. „ Jo, taky si myslím. Někdy jsem četla, že takovýhle jsou nejbolestivější.“ Shodila jsem si tašku z ramene na zem a přešla ke gauči, kde jsem se svalila na Louise. „ Jo taky jsem to četla, ale myslela jsem, že to nebude bolet tak moc.“ Zkřivila ústa do hnusného úšklebu. Přikyvovala jsem hlavou a povzdychla si. „ Jsi pěkně opálená. Asi máte v Los Angeles pořád teplo, co?“ Načal konverzaci namířenou na mě Zayn. „ Jo, je tam dost velký teplo. Na to, že je listopad.“ Vyšpulila jsem spodní ret. „ Ještě další týden a byla bys černá, jak někdo z afrického kmene.“ Zkonstatoval Niall. „ Díky, bratránku.“ Protočila jsem očima. „ Ale to je náhodou pochvala. Černošky jsou hezký.“ Odfrkl. „ Tím chceš říct, že bělošky, ne?!“ „ Ne všechny holky jsou hezký. Měla bys to brát jako pochvalu.“ Osočil se na mě. „ To kluci by měli brát jako pochvalu, když jim někdo řekne, že vypadá jako černoch, protože černoši mají veliký péra!“ Obrátila jsem konverzaci na chlapce. „ A to víš jako jak?!“ Zasmál se Liam. „ Měla jsem o tomto tvrzení pochyby, tak jsem si jednoho vyhlídla někdy v srpnu v baru, ještě v LA. A řeknu vám…“ Zamyslela jsem se. „ Větší potěšení jsem nikdy nezažila.“ „ Heeej!“ Zakňučel Louis, a tak na sebe strhl všechnu pozornost. Myslím, že mu něco nedocvaklo. Nechceme, aby někdo věděl, že jsme spolu spali! I když je nám jasný, že to všichni, už dávno ví.

Bleskově jsem na něj otočila hlavu a nadzdvihla obočí. „ Shut the fuck up!“ Procedila jsem potichu mezi zuby. Louis sklonil hlavu, ale hned jí zvedl, protože ho něco napadlo: „ Myslel jsem to tak, že určitě jsou bílí kluci lepší v sexu, jak černý. Možná mají větší ptáky, ale lepší rozhodně nejsou!“ Bože! Fakt chytrý. Určitě mu to sežerou. „ Ha-ha!“ První se ozval Harry, který upřeně sledoval televizi. „ Si fakt myslíte, že vám to sežereme! Na Tommovi bych poznal, kdyby neměl sex týden. Ten tu pořád chodí rozzářený, jako sluníčko, takže píchá pořád, a s kým jiným by píchal, jak s tebou?! A navíc posledních 14. dní, cos byla v LA, byl skleslý, jak já, když sním limetku.“ Konstatoval dál Harry. Pohled jsem přesunula z Hazzy na Louise, který se koukal někam jinam, ale hlavně, aby nenavázal oční kontakt se mnou. „ To je pravda!“ Poukázal s plnou pusou popcornu Liam. „ Hele, ale my jsme spolu fakt nespali!“ Vložila jsem se do jejich konverzace já. „ To co řekl Louis, je pravda!“ Dodala jsem. „ Tak ok, budeme dělat, že tomu věříme, ale teď sklapněte! Dávají Glee!“ Zahuhlala Soph. „ Viděla jsi to už tolikrát a navíc, tohle je teprve 3. díl první série!“ Protestovala Pezz. „ A?!“ Nadzdvihla Sophie obočí. „ No to je jedno!“ Mávla jsem rukou. „ Přišla jsem sem jen kvůli jedné věci, a to kvůli…“ „ Kvůli tomu, abys opíchala Louise a ráno nenápadně zdrhla.“ Skočil mi do řeči Louis. „ Ne!“ Osočila jsem se na něj. „ Tentokrát.“ Přiznala jsem, že jsme spolu spali. „ Heeej!“ Vykřikl znovu Louis. Všichni jsme se rozesmáli. Tak jsme spolu spali, a co?! Doteď jsem se smála Louisovi, ale nyní se směji vlastním myšlenkám.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat