Chapter27- Believe

932 53 4
                                    

„ Takže nebojte, nejste těhotná!“ Řekl mi doktor a já si oddechla. „ Děkuji.“ Upřímně jsem se na něj usmála. Právě jsem v ordinaci a potřebovala jsem se ujistit, protože poslední dny moc zvracím a není mi dobře. Je pravda, že s Louisem to teď, už moc neděláme, protože se stal nějak moc… romantickým?!
Jo to je to slovo. Ne že by mi to vadilo, ale mám málo sexu.

Každopádně jsem ráda, že nejsem v tom, protože jsem jak já, tak Louis dost nezodpovědní. Já neberu antikoncepci a on si někdy zapomene dát kondom, což je veliké riziko.

„ Nashledanou.“ Zvedla jsem se ze židle a odešla z ordinace. Právě mířím k Louisovi, protože je v poslední dobou dost skleslý a mně se to nelíbí, takže bych ho jako správná kamarádka měla podpořit. Ale hlavně to dělám pro sebe. Jsem velmi zvědavý člověk, takže to musím zjistit, a pak ho nechat, aby mě pořádně ojel. Jsem hnusná, ale potřebuji to.

Vešla jsem do jejich bytu a všude prázdno. Naštěstí z Louisova pokoje vycházeli zvuky v podobě The Forgotten od Green day. Jak jsem to poznala, když jsem jen na chodbě? Jediný, kdo tuhle skupinu z kluků, a vlastně z celé party, kromě mě, poslouchá, je Louis. Vletěla jsem do jeho pokoje a on tam chrápal na posteli. „ Pff.“ Odfrkla jsem si. „ Jako fakt?“ Řekla jsem si sama pro sebe. Já mám dneska šťastný den, takže ať mě nesere. Přistoupila jsem k němu a lehla si vedle něj. Naklonila jsem se k jeho uchu a zašeptala mu: „ Haló, zlato! Probuď se!“ Louis s sebou cukl, až spadl z postele na zem a já se začala šíleně smát. „ Do prdele! Proč mě kurva, budíš?“ Zanadával hned. „ Nečerti se hned.“ Přetočila jsem se na záda a přitáhla si k sobě kabelku, ze které jsem si vytáhla lesk na rty společně se zrcátkem. Lesk jsem si pomalu natřela na dolní ret a spojením jsem si to rozetřela na horní a přitom zamumlala: „ Nekaz mi dneska náladu! Doktor mi potvrdil, že nejsem těhotná, takže jsem šťastná. Nekaz mi…“ „ Cože? Těhotná?“ Vykřikl Louis. „ Neboj, nejsem.“ Hned jsem řekla a otočila jsem se zpět k němu. On, ale překvapivě, ležel vedle mě. „ Ale to je jedno. Jak sis to vůbec mohla myslet? Vždyť jsem používal…“ „ Ne, nepoužíval!“ Skočila jsem mu pro změnu do řeči já. „ Ale jo, používal!“ Odsekl mi. „ Ty jsi pil?“ Zeptala jsem se ne moc překvapeně, protože oba Ted chlastáme neustále. Hlavně já! „ Ne.“ Protiřečil mi. „ Ale jo! Táhne to z tebe jako z… co se tam říká?“ Začala jsem luskat prsty, protože nevím, co říct. „ Nevím.“ Zívl si. „ No to je jedno.“ Mávla jsem rukou. „ Prostě si pil.“ Lehla jsem si na záda. „ No tak možná kapičku.“ „ To je jedno.“ Odfrkla jsem naštvaně. „ Jen malinko, slibuji.“ Políbil mi odkryté rameno. Pořád jsem nespolupracovala. Jsme na něj naštvaná. Zase chlastal! „ Už nikdy nebudu pít.“ Zajel mi hlavou, až krk a pusinkoval mě tam. „ Promiň.“ Zašeptal. „ Takže, už nikdy nebudeš pít?“ Začala jsem tát. „ Jo.“ Řekl s velkou dávkou přesvědčení. „ Kecy.“ Začala jsem se smát a otočila jsem se k němu. „ Nene.“ Pokroutil hlavou. „ Ty ňuňane.“ Cvrnkla jsem ho do nosu a políbila. „ Teď se vyspi, ať je ti líp.“ Sedla jsem si. „ Kam jdeš?“ Zeptal se. „ Pro vodu.“ Usmála jsem se. „ Nikam nechoď. Buď tu se mnou.“ Přimhouřil oči. „ Jsi jak malý mimino!“ Lehla jsem si zpátky se smíchem. „ Ne, ne.“ Zamumlal, a pak už jsem jenom viděla, jak zavírá oči a pomalu usíná. No a o moment se mu, už pravidelně nadzdvihovala hruď.

***

„ Wake up! Wake up!“ Ječel Louis po celém pokoji a tím mě vzbudil. „ Pomstichtivej šmejde!“ zabručela jsem a on se rozesmál. „ Nemáš zač, zlato.“ Přišel ke mně a udobřil se mě polibkem. Hned se svalil vedle mě a objal mě. „ Už ti je dobře?“ Zeptala jsem se s nezájmem. „ Kdo říkal, že mi někdy bylo jinak?“ Nepřicházel o svojí dobrou náladu. „ Byl jsi na sračky?!“ Nadzdvihla jsem obočí. „ Ne, nebyl.“ Zasmál se. „ Jsem dobrý herce, co?!“ Pořád. Se. Směje. „ Idiote!“ Protočila jsem očima. „ Promiň.“ Políbil mě na tvář a já dostala chutě. Protočila jsem si ho pod sebe a začala ho líbat. On se, ale, jako poslední dobou vždy, odtáhl. „ Co zas?“ Osočila jsem se na něj. „ Nechci to!“ Řekl poklidně. „ Dneska ne!“ Přetočil se. „ Co se děje?“ Sklouzla jsem zpátky na postel. Vážně mě začíná děsit. „ Jen mě nebaví, že v tomhle našem vztahu nejde o city.“ Řekl unuděně. „ Co? Sám si to navrhl.“ Postavila jsem se. „ Sám jsi navrhl, že budeme, cituji: „ Jen Kamarádi s výhodami!“… takže jestli s tím máš nějaký problém, tak to ihned můžeme ukončit a já se vrátím zpátky k nezávaznému sexu.“ Vyjela jsme na něj. „ A co je teda tohle, když ne nezávazný sex?“ Obrátil to zpět na mě. „ Dohoda! Ustanovili jsme si pravidla: Nikdo jiný, jak mi dva! Nikdo o tom nebude vědět! Budeme to dělat vždy, když to budeme chtít, ale hlavně do toho nebudeme dávat city! Věděl jsi, do čeho jdeš!“ Odfrkla jsem. „ To sis vážně myslela, že to tak vydrží. Jsi směšná, Ellie. Vždy tohle přeroste v něco víc! Každý kamarádi s výhodami budou jednou něco víc, jak to! Nebo to prostě ukončí!“ Rozhodil rukama. „ Ty ke mně něco cítíš?“ Zeptala jsem se, protože to bude buď tohle, nebo ta druhá možnost.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat