Chapter23- Party or orgasms?

1.1K 51 2
                                    

„ Drdol, cop, culík, anebo prostě rozpuštěný vlasy?“ Stojím před zrcadlem ve své šatně. Po mém levém boku stojí Perrie a na pravé straně Soph. „ Myslím… že budeš vypadat sexy v těch šatech s copem. Rybím copem.“ Koukala se mi do očí Soph díky zrcadlu. „ Totálně.“ Přikývla jí na to Pezz, která se mi taky koukala do očí. Obě měli poker face a vypadali fakt zadumaně a divně. Nezbývalo mi nic jiného, než vybouchnout smíchy nad jejich výrazy. „ Co je?“ Nadzdvihla Dophie vedle mě obočí. Pokroutila jsem očima a ve spodním prádle, ve kterém jsem prakticky, už celé odpoledne jsem přešla ke křeslu, na kterém mi leží šaty. Šaty s růžovou sukní, která má vysoký pas, černý vršek a stříbrný pásek. Miluji ty šaty. K tomuhle všemu mi holky vybrali černé lodičky na vysokém podpatku se zlatými nýty. Hodně pozlacených náramků a černé psaníčko. Ty holky si taky u mě ve skříni vybrali pár šatek.

„ Chceš udělat teda ten rybí cop, nebo normální?“ Naklonila se ke mně Soph. „ Ten rybí.“ Přikývla jsem. U nás máme takový pravidlo: Perrie je na make-up, Sophie na vlasy a já jsem na oblečení. Nějak nám to vychází, protože Soph je v účesech opravdu dokonalá, make-up Pezz je perfektní. To, jak ona přesně namaluje linku, a jak dokáže zvýraznit určité části obličeje, je prostě skvělý. No a já na oblečení, protože mám podle nich skvělí styl a mám boží oblečení, takže se vždy sejdeme u mě, protože mám nejvíc prostředků na líčení, účesy a taky mám nejvíc oblečení.

„ Holky!“ Oslovila jsem moje BFF’s, když jsme znovu stáli před obřím zrcadlem v mé šatně a tupě na sebe koukali. „ Ano?!“ Řekli sborově. „ Jsme sexy!“ Skoukla jsem odshora dolů obě dvě. „ Jo, to jsme.“ Souhlasila Pezz. Soph jen přikyvovala. „ Ok, tak jdeme!“ Otočila jsem se a vzala si psaníčko z křesla. Holky mě následovali. Za pár minut se pro nás mají stavit kluci a máme vzít taky Caleba. Zayn s Niallem říkají, že se mu líbím, ale nemyslím si. A i kdyby, tak nemá šanci.

„ Ahoj!“ Skočila jsem Louisovi na klín, když jsem vešla do jejich auta, do kterého se všichni nevejdeme. Niall řídí, Caleb sedí na místě spolujezdce, Louis se mnou sedíme za řidičem, Liam se Soph sedí uprostřed a Zayn s Perrie sedí za Calebem. Harry tady není, protože šel někam s Nicol. „ Čau.“ Odzdravili mi všichni. „ Ahoj kočko.“ Zašeptal mi zvlášť do ucha Louis. „ Dneska si to užijeme.“ Pokračoval a já jsem se musela začít smát. Tipuju, že na party zůstaneme max třicet minut, a pak taxíkem odjedeme do jejich bytu, kde se spolu vyspíme. Pravděpodobně si tam vezmeme ještě nějakej další alkohol, abychom si toho ráno, co nejméně pamatovali. Zítra je, ale škola, takže se musím vrátit domů, abych si vzala učení, které je vlastně ve škole. Takže se domů vracet nemusím. Big like for me!

„ Hele a v tom baru to někdo pořádá, nebo to je party toho baru?“ Načal konverzaci v autě Zayn. „ Ta party vlastně není v baru.“ Řekl Niall. Nadzdvihla jsem obočí a pohledem spočinula na něm, stejně jako ostatní. „ Tu party pořádá Eleanor.“ Řekl tlumeným hlasem. „ Cože?“ Vyjekli jsme všichni. „ Proč? Z jakého důvodu? Jak k tomu došlo?“ Zeptal se s nechutí Liam. „ Zeptala se mě… pozvala mě… na dnešek k ní domů na mejdan a řekla, ať vezmu i vás. Ale věděl jsem, že kdybyste věděli čí party to je, tak byste nešli.“ „ Jo to bychom nešli.“ Protočila jsem očima a odvrátila pohled z mého bratrance k oknu. „ Promiňte, ale kdo je Eleanor?“ Zeptal se nechápavě Caleb. „ Největší kráva na škole, ex Louise a hlavně děvka!“ Vysvětlil stručně Zayn. Dál jsem jejich konverzaci nevěnovala pozornost.

Eleanor je ex Louise? Louis mi říkal, že spolu pouze spali. Nic o chození mi neříkal. Ne, že by mě to zajímalo. Mě je úplně jedno, s kým chodil a s kým bude chodit. Ale prostě mi jednoduše mohl říct, že spolu s Eleanor tvořili pár. Ale teda jako, fuj. S Eleanor bych nemohla chodit, kdybych byla samozřejmě kluk. Je pyšná, nafoukaná, egoistická, závistivá děvka. Všichni kluci po ní prahnou. Teda všichni. Kromě naší party. No všichni z naší party k ní očividně nepociťují stejnou nechuť. Louis jí pravděpodobně měl rád. Můj respekt k němu velice klesnul. Fakt fuj! Ble!

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat