Chapter21- Movie night!

1.1K 50 7
                                    

„ Nikdy jsem nechápala, proč Jack taky nevylezl k ní. Vždyť kdyby se kapku uklidnili, tak by to oba vydrželi a byly by spolu.“ Rozhazovala jsem rukama nad koncem Titaniku. „ Jo, ale to by potom o ničem nebylo. Neskončilo by to tak krásně.“ Mrkl na mě Louis. „ Nechápu?!“ Nadzdvihla jsem obočí. „ To je jedno.“ Mávl rukou a posadils e na posteli, aby tam dal jiný film. Už je večer a pořád se koukáme na filmy. Celkem dost jsme jich shlédli.

„ Pustím Mamma Mia, jo?!“ Vyrušil mě z myšlenek a já se na něj blesku rychle otočila. „ Jak je možný, že kluk, který poslouchá Green day, Coldplay a Imagine Dragons sleduje takovýhle druh filmů?“ Zeptala jsme se ho nechápavě. „ Kvůli sestrám jsem si je stáhl a už se mi nechtěli mazat. Navíc ti nebudu pouštět filmy, který sleduju já.“ Zasmál se na konci svého monologu. „ Ukaž!“ Otáhla jsem ho od oťasu a dala šipku zpět, abych najela do jeho galerie filmů. Mlčení jehňátek, Incidious, Dannyho parťáci, Identita, Sherlock Holmes… Četla jsem si v duchu jeho filmy. On si vážně myslí, že bych se na tohle nekoukala?! Já mám ráda všechny druhy filmů. Sakra jsem dcera herců! Slavných herců, kteří mě tahali po různých premiérách, takže mám ráda všechny druhy. Klikla jsem na Sherlocka Holmese, protože na horor jsem teď neměla chuť a znovu se uvelebila vedle Louise v posteli. Louis nijak nenamítal, takže jsem ráda.

Ucítila jsem vedle sebe posun a najednou mě Louis políbil na rameno. „ Víš to, že perfektně voníš?“ Zašeptal. „ To bude voňavka.“ Zamyslela jsem se na oko. „ Ne, to jsi ty.“ Usmál se. Otočila jsem se obličejem k němu, takže mou hlavu naprosto opustilo uvažování o právě probíhající scéně ve filmu. Levou rukou mě začal hladit ve vlasech. „ Louis!“ Přelezla jsem si k němu celým tělem. Skousl si spodní ret a volnou rukou zacvakl notebook a položil ho na noční stolek. Uškrnula jsem se a sklonila se k němu, abych mu mohla sundat tričko. Bez slov mi pomohl a já se tak čím dál tím víc usmívala.

Sjela jsem podél jeho těla, až k jeho kalhotám a zastavila se na jeho břiše. „ Miluji kluky, jako ty!“ Podívala jsem se na něj, ale hned odvrátila pohled, abych dál mohla sledovat jeho vypracované fotbalové bříško. „ Ale nikdo není jako já.“ Namítl. Zasmála jsem se. „ Myslím kluky s pekáčem buchet!“ Poukázala jsem ukazováčkem na jeho boží bříško. „ Hm. Dřív to byla jedna velká buchta.“ Zasmál se on. „ Tomu se dá těžko uvěřit!“ „ Jo, to teda. Než jsem začal hrát fotbal, tak jsem nebyl takhle sexy.“ Řekl. „ Podle čeho usuzuješ, že jsi sexy?“ Vyšpulila jsem pusu. „ Lepí se na mě sexy holky, jako třeba ty.“ Mrkl na mě. I přes šero, které panovalo v jeho pokoji, jsem viděla úsměv na jeho krásné tváři. „ Ó… Jsem potěšena!“ Poplácala jsem si rukou místo na srdci. „ To jsem rád.“ Zasmál se. Smála jsem se s ním. Cítila jsem se s ním příjemně. Možná víc než to.

Panovalo mezi námi chvíli takové to trapné ticho, takže jsem se rozhodla, že udělám další krok k tomu, abych si s ním dnes užila perfektní sex. Ruku, která zatím ležela vedle Louisova těla, jsem přesunula k lemu jeho boxerek a prsty pod něj zašla. To, co ale Louis udělal, mě překvapilo možná i… vyděsilo? On mi ruku odtáhl. „ Ne Ellie… Počkej. Já to nechci!“ Odtáhl se ode mě. „ O co go?“ Nadzdvihla jsem obočí a svalila se z něj zpět vedle něho. „ Dneska to nechci dělat!“ namítl. „ Proč? Co chceš teda dělat?“ Pořád jsem se ptala. Není mi jasné, proč to udělal. „ Nemusíme vždy provozovat sex, když jsme spolu.“ „ A co chceš teda dělat?“ Prohrábla jsem si frustrovaně vlasy. „ Povídat si?“ Usmál se. „ Povídat si?“ Zasmála jsem se. „ A o čem?“ Dodala jsem, když mi došlo, že to není vtip. „ Vy holky jste fakt popletený a hlavně divný. Proč si myslíš, že mi jde jen o sex?!“ „ Protože jde!“ Odfrkla jsem mu. „ Ale no ták! Ellie!“ Nadzdvihl ruce. „ Mě s tebou nejde jen o sex.“ „ A o co ještě? Kdybych s tebou nespala, tak by sis mě ani nevšiml.“Opřela jsem se o svůj loket. „ To není pravda!“ Vypískl. „ Já tě mám náhodou rád.“ Jeho druhá věta mě potěšila. „ Já tě mám taky ráda.“ Usmála jsem se na něj. Nějak jsme odbočili od tématu, ale mě to nevadí. „ Ale jen kamarádka bych s tebou nemohla být! Dívat se každý den na tvé sexy tělo, aniž bych se ho mohla večer dotýkat, bych nesnesla!“ Dodala jsem a při tom se pravou rukou dotýkala jeho božského břicha. „ Nápodobně.“ Zašeptal a já jsem od jeho břicha vzhlédla k jeho obličeji. Díval se upřeně na mě. Pousmála jsem se a přikývla. Jak jsem bez něj mohla žít?!

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now