Chapter29- I love football!

956 48 2
                                    

„ Podívejte se na tu prdel!“ Řekla Perrie v šatně, kde se zrovna převlíkáme na tělocvik. „ Ty tanga má zařízlí, až ve vaječníkách!“ Souhlasila s ní Sophie. „ Včera, když k nám přijela na návštěvu mamka s rodinou, tak se mi musela podívat na oblečení a všechny tyhle kousky mi vyhodila do koše. Ještě s´štěstí, že jsem si jedny krajkový tanga schovala, protože bych neměla nic sexy pro Zayna.“ Gestikulovala Pezz.

Upřímně se do jejich konverzace se moc nezapojuji. Jsem stále vykolejená z rozhovoru, který jsem včera vedla s otcem, který po mě nehorázně vyjel. Prý jsem jim na pódiu měla vysvětlit svoje pocity ohledně smrti mé matky, jak se cítím, jak se mám, a tak dále. Nechápu, jak to po mě může chtít, když ví, že jsem o mamku přišla v jedné sekundě. Každopádně tuhle další hádku s mojí rozzuřeným otcem musím hodit za hlavu. Prozatím. Mám ale takové tušení, že to nenechá jen tak, a až se za týden vrátí, tak mi to dá pěkně sežrat.

„ Ellie, posloucháš nás?“ Zeptala se mě Pezz. „ Co?“ Otočila jsem se na ní nechápavě. „ Víš vůbec, o čem jsme se tady bavili?“ Nadzdvihla Soph obočí. „ Jistě, že ne.“ Otočila se k nám v šortkách do půl zadku a útlém tílku Eleanor. „ Jak by vás mohla poslouchat, když celou dobu přemýšlela, jistě, o tom, jak to tuhle středu dělala s Calebem.“ Zasmála se. What? Jak to může vědět. „ Drby se šíří rychle, Ellie! A navíc jsme vás se Zackem viděli, jak jdete k tobě.“ Ironicky se usmála. „ To je kravina! Přespával v mém šatníku, protože si zapomněl klíče a nechtěl nikoho doma budit.“ A v tento moment si jsem jistá, že Pezz a Soph ví, že jsem s ním spala, protože u nich se v ten večer pořádal večírek, takže 100% nebylo zamčeno. Naštěstí o tom, že u nich momentálně bydlí i Cal nemá nikdo tušení, kromě nás. „ Jistě ti věřím…“ Odmlčela se. „ Vy dvě!“ Koukla na mé kamarádky. „ Vypadněte.“ Zakřičela a ukázala směrem k vchodu na stadión, kde už se rozcvičovali kluci.

V šatně jsme zůstali jen my dvě. „ Ty si asi neuvědomuješ, co máš za zadkem, co dennodenně míjíš! Jsi strašně slepá!“ Vysmála se mi Eleanor do obličeje. Co to tu mele? „ Fajn. Vidím, že nechápeš a jsi mimo. Pokud budeš souhlasit, tak si teď přestaneme hrát na nejlepší kamarádky a já k tobě budu naprosto upřímná.“ Sedla si vedle mě a chytla mě za ruku. Pohled jsem stočila k našim rukám a okamžitě jsem mojí pravou ruku vytrhla z té její. Ona se hlasitě zasmála. Asi je jí jedno, že přijdeme pozdě na hodinu. „ Eleanor…“ Promluvila jsem k ní. „ Ty jsi asi úplně blbá.“ Řekla jsem jí přímo do očí. „ Ale prosim tě!“ Stoupla si a zase se smála. „ Jedinej, kdo je tu blbej a tupej jsi ty, protože asi nevidíš, kdo tě sakra miluje!“ Přestala se smát a byla taky úplně vážná. „ Ale mě je to u prdele, i kdyby to byl Svatý Petr, tak s ním chodit nebudu!“ Taky jsem si stoupla. „ To je mi jasný, ale nechápu, jak ses mohla vyspat s Calebem. Muselo mu to hodně moc ublížit, když to zjistil.“ Začala mě obcházet. „ Caleb je jeden z mnoha kluků, které podlehl tvému vzhledu, ale on ne jen tomu vzhledu.“ Zastavila se znovu přede mnou. Napjatě jsem jí poslouchala, protože nemám páru o kom to tu mele. „ Když jsem s ním ještě já chodila, tak jsme spolu chrápali v jednom kuse a on nebyl, tak šťastný jako je teď a to spolu nechodíte, ale taky jen spíte!“ OMG! „ Sakra! Řeknu ti malý příběh, jak jsme to spolu skončili. Když mu zemřela sestra, tak začal být míň na sex a víc na mazlení, ale to se nelíbilo mě. Fajn, tak mu někdo zemřel, ale přece z něj nemusí být hned měkkej kluk. Když jsem se s ním rozešla, tak to začal s děvkama, ale to se mi taky nelíbilo, tak jsem mu nabídla, že spolu budeme taky spávat, ale on odmítl.“ Odmlčela se. Nemůžu uvěřit tomu, co teď slyším! „ Sviňář jeden, a pak si se tu objevila ty a on se do tebe zabouchl. Pff.“ Odfrkla si a chtěla pokračovat, ale skočila jsem jí do toho já: „ Eleanor, přestaň! To bylo od tebe dost hnusný, když mu zemřela sestra a tobě šlo víc o sex, jak o to, jak se cítí. Musel být úplně zničený. Jak ho znám, tak ho to hodně zasáhlo! Jsi tak sobecká a sebestředná! Myslíš jen na sebe!“ Gestikulovala jsem a nechápala jí. „ Konečně ti došlo, že Louis tě miluje!“ Zasmála se ironicky. „ Ale ty nejsi jiná, Ellie!“ Řekla a pokroutila hlavou. „ Jsi úplně stejná. Myslíš jen na sebe. Chceš s ním mít jen sex, ale když on odmítne, tak se nasereš a odejdeš!“ Vyprskla na mě. „ Víš toho nějak moc.“ Žasla jsem. „ Jsem dobrá, já vím.“ Přikývla. „ Ale pleteš se.“ Odvrátila jsem pohled. „ Vůbec nic nechápeš a vůbec nic nevíš!“ Přistoupila jsem k ní. „ Nevíš, jak to mám.“ Otočila jsem se na odchod a odešla na hřiště, kde se už všichni rozcvičovali.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Where stories live. Discover now