Chapter17- Boyfriend?

1.2K 55 2
                                    

„ Kiss me hard before you go…“ Probudilo mě ráno vyzvánění telefonu. Miluji ředitelský volna! No, nenávidím, když mě někdo vzbudí. Matty se vedle mě jen nespokojeně zavrtěl stejně jako můj bratříček. Přelezla jsem Connyho a vzala si mobil z nočního stolku. Vyndala jsem ho z nabíječky a přešla jsem do koupelny.

Když jsem se uviděla, tak jsem byla velice potěšená, že mě Matt ani nikdo jiný ráno neviděl. Na tváři mám velkou modřinu a podél páteře se mi na zádech táhne velký šlinec. Stejně tak břicho na tom není nejlépe. Včera jsem si to před vstupem do svého pokoje zamaskovala, tak že mi to kluci neviděli, ale přes noc se mi smazal make-up. Rychle jsem si ze šuplíku vytáhla tvářenku, korektor a další potřeby k zamaskování těch sraček, který mi ten kokot způsobuje a naprosto bezdůvodně. Dřív jsem to sice také nechápala, ale teď k tomu nemá žádné důvody. Jsem už dospělá a to znamená, že mohu požívat alkohol a kouřit. Ale on to stále nechápe. Nebo spíš nechce. Ano, to je ono. On to nechce chápat. Chce mi způsobovat stále větší bolest. No na to, co mi udělal, už dříve nikdy nezapomenu.

Vzpomněla jsem si na zvonící telefon, který stále nepřestával vyzvánět, a ukazováčkem přejela po displeji. Mobil jsem si přiložila k pravému uchu a naslouchala celkem rozrušenému hlasu: „ Ellie?! Potřebuji se dneska sejít.“ „ Taky tě zdravím… Proč?“ Zeptala jsem se Louise a nadzdvihla obočí. „ Protože se tě na něco potřebuji zeptat. Mám jeden menší zádrhel!“ Pokračoval. „ Tak fajn.“ Vydechla jsem. „ Kde a v kolik?“ Pokračovala jsem. „ Za hodinu tě vyzvednu.“ Postavil mě před hotovou věc a hned típnul. Ten si fakt věří. Protočila jsem očima a zadívala se do zrcadla. Půjdu s ním, ale nijak moc se mi nechce.

Šáhla jsem po hřebenu a začala si pomalu rozčesávat svoje kapku zvlněné vlasy. Perfektní! Zase se mi začali kroutit. Když jsem byla malá, tak jsem měla blonďatý, kudrnatý vlasy, a až do patnácti jsem byla špinavá blond s jemně zvlněnými vlasy. Pak se mi ztmavili, ale vlnitý zůstali stále. Posledních pár let byly tak strašně rovný, ale čekala jsem, že se znovu začnou kapku vlnit, protože jak maminka, tak i otec, když si vlasy nechá kapku narůst, mají/měli vlasy vlnité. Connor naštěstí zdědil vlasy po babičce, která je měla tmavé a rovné.

Vrátila jsem se do ložnice, kde stále spali moji přátelé. Otevřela jsem prosklené dveře na balkón a vešla. Podívala jsem se na teploměr a zjistila, že je venku 19°C, takže je na říjen velmi velké teplo. Uškrnula jsem se a vlezla zpět do pokoje. Zabouchla jsem dveře a přešla do šatny, kde jsem si po několika minutách ze skříně vytáhla krátké, do půli stehen, černé šaty s límečkem bez rukávů. Kolem pasu se táhla bílá mašle. Na límečku byly nýty. Lehce elegantní a drsný styl zároveň. K tomu jsem si vytáhla bílé conversky s knírky. S hodně moc knírky. Lov, love, love converse!!!

Upravila jsem si všechny části mého oblečení a znovu přešla do koupelny, kde jsem si nanesla linky řasenku a celkově dodělala make-up. Usmála jsem se na sebe do zrcadla a s velkou koženou bílou kabelkou slezla tiše ze schodů, až do kuchyně, kde jsem si na rohlík namazala nutelu. Je teprve šest hodin ráno. Uvědomila jsem si to, až teď, když jsem se podívala v jídelně na hodiny. Já ho zabiju! Chce mě vyzvednout o půl sedmé! Když mě vzbudil, bylo půl šesté a teď je čtvrt.

Zrovna, když jsem dojedla, zazvonil zvonek. Běžela jsem ke dveřím, protože už teď mám naděláno na problém, když jsem se takhle brzy vypařila z domu, a kdyby se vzbudili, tak bych byla v prdeli. Otevřela jsem dveře s vražedným výrazem ve tváři. „ Já tě zabiju!“ Procedila jsem mezi zuby na Louise stojícího mezi dveřmi. Nasadil nechápaví výraz, takže jsem vytáhla mobil a ukázala mu kolik je hodin. Protočil očima a tahal mě ke svému autu.

"Just Friends" (CZ-1D- Louis Tomlinson)Kde žijí příběhy. Začni objevovat