40. rész

633 45 4
                                    

Sziasztok srácok!😁Ez egy 18+-os rész lenne. Remélem tetszeni fog.😊Jó szórakozást!😃

Sam pov:

Amint Yoongi bezárta az ajtót, rám nézett, és elindult felém. Előttem állt, csak nézett le rám egy ideig, de aztán kezeit derekam köré fonta, magához húzott majd szenvedélyesen megcsókolt.

A meglepettségtől nem is tudtam azonnal reagálni, de mikor észbe kaptam kezeimet vállaira tettem és elkezdtem viszonozni heves csókját. Nagyon gyorsan elfogyott a levegőm, de ahogy észrevettem Yoonginak nem, mivel nem vált el tőlem. Nem bírtam tovább levegő nélkül. Kezeimmel belemarkoltam szmokingjába, jelezve hogy engedjen levegőhöz jutni. Vette a célzást. Lihegve elvállt ajkaimtól, de ugyan úgy szorított magához. Fülemhez hajolt majd megszólalt rekedtes hangjával.

- Akarlak. - forró lehelete perzselte bőrömet. Kezeimet lassan körbe fontam nyaka körül. - Akkor ezt vehetem annak hogy te is akarsz engem? - húzta egy perverz vigyorra ajkait, amik láttán valószínűleg olyan vörös lettem mint egy túlérett paradicsom. Arckifejezésemen elkuncogta magát.

- Akarlak. - suttogtam hallkan, szemeimet lesütve. Lehúztam magamhoz hogy megtudjam csókolni, de még mielőtt ajkaink összeértek volna, meghallottam Yoongi telefonjának csörgését.

Elhajolt tőlem és mérgesen kivette a telefonját. Ismeretlen szám. Összeráncolt szemöldökkel felvette, kihangosította majd letette a telefonját.

- Igen? - szólalt meg Yoongi rekedtes, vággyal teli hangjával. A vonal másik végén egy kuncogást hallottunk. Azonnal tudtam hogy Yui az.

- Szia Oppa~! Nincs kedved átjönni hozzám, vagy csak elmenni velem valamerre? - láttam lelki szemeim előtt ahogy csavargatja a haját. Azonnal elment a kedvem mindentől.

- Nem. Mert már el vagyok foglalva, és amúgy se mennék el veled sehová. - kezeimmel elengedtem Yoongit és elkezdtem begombolni az ingemet. Amint Yoongi ezt észrevette elengedett majd megfogta a kezeimet és nekitolt a keverőpultnak és kezeimet letette rá. Nem engedte el őket, hanem fogta, így ő is nekitámaszkodott a pultnak.

- De miért Oppa~? Már megint azzal a ribivel vagy? - e kérdés hallatán elhúztam a számat és megforgattam a szemeimet.

- Nem ribi, és igen Sammel vagyok. - láttam hogy észrevette nem tetszésemet, ezért közelebb hajolt arcomhoz és egy puszit nyomott ajkaimra.

- De miért vagy vele? Biztos tök unalmas vele lenni. Gyere hozzám. Bármit csinálhatunk. - kacér hangjától egyszerűen elkapott a hányinger.

- Éppenséggel mi nagyon jól ellettünk volna ha nem hívsz fel. Amúgy is. Honnan tudtad meg a számomat? - ráncolta szemöldökét.

- Az nem fontos hogy honnan tudom. - adta meg válaszát azonnal. - Amúgy is miben zavartalak meg titeket? - hallottam meg nevetését a vonal túlsó felén. Yoongi egy perverz vigyorra húzta az ajkait.

- Egyet tippelhetsz. - hajolt nyakamhoz, majd elkezdte csókolgatni azt. Próbáltam visszafogni sóhajaimat, elég nagy sikerrel. Nem azért mert nem élveztem volna. Túlságosan is élveztem. Elkezdett haladni fülemhez, majd mikor eljutott hozzá megharapta azt, minek hatására nem tudtam tovább visszafogni hangomat. - Gyerünk Yui. Tippelj. - motyogta bosszúsan és hallhatóan Yoongi, mire Yui véget vetett a hívásnak.

Mind a ketten felnevettünk. Szerintem leesett neki hogy nem a legjobb pillanatban zavarta meg Yoongit. Ismét megéreztem apró csókjait, amiket sóhajokkal díjaztam. Kezeimet kicsúsztattam az övéi alól és felvezettem őket hajába, majd kicsit meghúztam szőke tincseit, mire egy férfias morgás hagyta el az ajkait.

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now