4. rész

1.2K 74 13
                                    

Jin pov:

Miután jól kiosztottuk azt a két idiótát, odamentünk volna Yoongiékhoz de észrevettem hogy néhány lány körbe állja őket. Majd hírtelen meghallottam Yoongit kiabálni. Elkiabálta nekik hogy hagyják békén Samet, amit meg is értek. Nagyon segítőkész amit nagyra becsülök. És még azt is elkiabálta nekik hogy ne hívják őt Oppa-nak. Ezt is megértem, mert tőlük gusztustalan hallani ezt a megnevezést. Majd a tanár összehívta a diákokat. Elköszönt majd elengedte a diákokat. Bementünk az öltözőbe, majd odamentem a cuccaimhoz és elkezdtem átöltözni. Yoongin láttam hogy nagyon ideges.

- Mi az Yoongi? - kérdeztem.Felém fordította a tekintetét.

- Nem értem. - csak ennyit mondott.

- Mit? - kérdezte Hope.

- Hogy miért kell baszogatni valakit aki értelmes és nem plasztikcica, ezt nem értem. - mondta. - Sam egy tök kedves lány. - amikor ezt kimondta, néhány páva elkezdett nevetni.

- Te csak viccelsz?! Hogy Sam kedves? Hát te vak vagy, vagy nem tudom. - röhögte az egyik. Láttam Yoongin hogy még jobban elkezdte magát felbaszni.

- Nem tehetek róla hogy titeket még szóra se méltat. - sziszegte a fogai között.

- Miatta ütöttek meg haver. Csak balszerencsét hoz ha a közelébe vagy. - mondta az "okosságát" egy másik.

- Egy, nem vagyok a haverod. Kettő, akkor inkább balszerencsés leszek, mint hogy ilyen seggfejekkel legyek mint ti! - mondta.

- Csak egy kurva. - mondta röhögve. Ekkor Yoongi neki rontott a srácnak és elkezdte ütni. Már az első ütéstől a földre esett. Yoongi ráült a hasára és elkezdte izomból püfölni. Nem gondoltam volna hogy tud ennyire ideges lenni. Oké nekem sem tettszik, sőt kifejezetten utálom hogy Samet, akit rajtunk kívül és Joshon kívül nem látsz más fiúval le kurvázzák, de nem rontok neki senkinek-e miatt...Egyenlőre. Mikor elégnek véltük az verést leszedtük Yoongit a srácról. Yoongi ránk nézett, majd vissza a földön fekvőre.

- Soha többet ne mert lekurvázni. Megértetted?! - kérdezte idegesen.

- Yoongi, hagyd. - kérte Hope. Yoongi csak bólintott majd visszament öltözni. Miután megbizonyosodtunk arról hogy nem fog visszamenni a sráchoz hogy agyon verje mi is elkezdtünk átöltözni. Amint ezt megtettük, elraktuk a cuccainkat, és már mentünk is ki az öltözőből. Semmi kedvünk nem volt hallgatni a hülye perverz barmok beszélgetését. Odamentünk a lány öltöző elé, mert meg akartuk várni Samet és azért is mert nem tudjuk hogy mi lesz a következő óránk és ha tudnánk is nem tudjuk hogy hol van. Beszélgettünk, majd csak annyit vettünk észre hogy kivágódik az ajtó. Majd néhány lány kirakja Samet az öltözőből az összes cuccával együtt. Egy ideges sóhaj hagyta el a száját, majd lehajolt hogy összeszedje a cuccait. Mi is segítettünk, majd a kezébe tettük a felvett cuccait.

- Köszönöm. - mondta lehajtott fejjel.

- Noona, miért raktak ki téged az öltözőből? - kérdezte Kook aggódva.

- Mert. Majd át öltözök valahol. - mondta semmit mondóan, majd elindult volna de Yoongi megfogta a csuklóját.

- Miattam raktak ki, igaz? - kérdezte. Sam nem mondott semmit. - Akkor ezt igennek veszem. - mondta idegesen majd még mindig Sam csuklóját fogva indult el az öltöző ajtaja felé. Yoongi szabad kezével bekopogott.

- Lányok nyissátok ki az ajtót. - kérte őket, miközben próbálta leplezni az idegességét. Bár csodálkozok hogy volt annyi önkontrollja ahhoz hogy ne rúgja be az ajtót. Az egyik szőke csak résnyire kinyitotta az ajtót és amikor meglátott minket kivágta az ajtót.

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now