22. rész

817 52 3
                                    

Sam pov:

Amikor felkeltem, egyből Yoongi ölelő karjait éreztem meg derekam körül. Ránéztem teljesen ellazult arcára, mely miatt elmosolyodtam. Kezeimmel megfogtam övéit, melyek szorosan derekam köré fonódtak. Óvatosan elkezdtem lehámozni magamról kezeit, de azok csak még szorosabban fonódtak derekam köré, majd Yoongi kinyitotta a szemeit.

- Hová szeretnél menni? - kérdezte mély, rekedtes hangján amitől a hideg is kirázott.

- Csak a konyhába szerettem volna menni enni. - adtam választ kérdésére. Ő csak elvigyorodott, majd ajkait az enyémre tapasztotta. Én azonnal viszonoztam csókját. Kezeit lecsúsztatta fenekemre, majd belemarkolt abba.

Yoongi tőlem egy nem várt reakciót kapott. Nyögtem. Nyögtem, mert élveztem. Annyira boldog vagyok hogy használ az egyik gyógyszer és végre elkezdte visszahozni az érzéseimet. De ezt még Yoonginak is köszönhetem.

Reakcióm hallatán Yoongi először ledöbbent, majd belemosolygott csókunkba. Kezeimet hajába vezettem majd egy kicsit meghúztam azt, mire egy férfias morgás hagyja el a száját. Elégedetten belemosolyogtam csókunkba.

Yoongi pov:

Sam minden érintésétől bizsergő érzés járta át a testemet. És a nyögése. Egyszerűen zene füleimnek. Éreztem hogy délen problémáim adódtak, és ha nem hagyom abba akkor nem tudom leállítani magamat.

Ezt a pillanatot a csengő hangja zavarta meg. Először nem törődtünk vele, de amikor már harmadjára tenyerelt rá az a paraszt a csengőre, morogva elváltam Sam édes ajkaitól. Láttam rajta hogy ő sem örült neki hogy megzavartak minket. Ezen elmosolyodtam majd még egy utolsó csókot nyomtam ajkaira, majd kiszálltunk az ágyból.

Sammel az oldalamon mentem le a lépcsőn egészen az ajtóig amit izomból kivágtam. A látvány ami elém tárult csak még jobban felbaszott. Mao vigyorgó pofájával találtuk szembe magunkat. Amit most úgy letörölnék.

- Hát szia kisfiam. - köszönt azzal az undorító hangjával. - Jöttem beszélgetni. - mondta, mire észre vettem hogy Sam ökölbe szorította kezeit. Mao, tekintetét Sam felé fordította. - Te meg mi a szart keresel itt?

- Itt lakik. - válaszoltam Sam helyett kérdésére. - És még mielőtt megkérdeznéd, anya tud róla. - mondtam egy kaján vigyorral. - Sőt jobbat mondok, ő ajánlotta fel.

- Nem megmondtam neked hogy nem jöhetsz össze fiúkkal?! - kérdezte idegesen. Kérdésén csak gúnyosan felnevettünk Sammel. - Mi a kurva anyádon nevettek?! - kezdett el egyre idegesebb lenni.

- Egy, ne hogy le merd anyut kurvázni mert kiverem a összes fogadat. Kettő, azon nevetünk hogy Sam nem fiú. Csak te vagy olyan retardált hogy azt hiszed. És azzal vagyok akivel akarok lenni, és én Sammel akarok lenni. - mondtam, miközben egy kicsit Samre néztem. Mao már annyira ideges volt hogy elkezdett vörösödni a feje. Mint egy túlérett paradicsom esküszöm.

- Hogy beszélsz velem mi?! The hálátlan taknyos kölyök! - kiabált. Ahogy észre vettem nem csak én kezdtem magamat fel baszni hanem Sam is.

- Miért is legyek hálás? - kérdeztem. - Például, kösz apa hogy annyiszor megvertél. Kösz hogy annyiszor kerültem korházba miattad. Kösz hogy régen még kajára sem volt pénzünk miattad, mert elittad a pénzünket egyfolytában. - mondtam. Apám emelte a kezét hogy megüssön, de Sam ismét gyengepontjába rúgott. Mao a földre zuhant.

Gyorsan bezártam az ajtót, majd meghallottuk hogy Mao elkezdte betörni az ajtót. Mind a ketten tudtuk hogy az az ajtó nem fogja sokáig bírni ha ilyen nagy erővel megy neki. Felrohantunk a szobánkba, majd gyorsan átöltöztünk. Kinyitottam az ablakot, majd kiugrottam rajta.

Régen sokszor szöktem meg. Ha nem az ajtón akkor az ablakon. Sosem bírtam Maot hiába volt az apám.

Amint földet értem, felnéztem Samre aki az ablakon kihajolva nézett le rám. Nem láttam arcán hogy meg lenne rémülve attól hogy ki kell ugrania. Biztos ő is szökött már meg az ablakon keresztül. Kinyújtottam Sam felé a kezeimet.

- Ugorj, én pedig elkaplak. - mondtam hallkan, de mégis úgy hogy Sam hallja. Sam csak bólintott és már mászott is ki az ablakon, majd kiugrott. Széttártam kajaimat, melyekbe sikeresen beleugrott. Elkaptam és jó szorosan magamhoz öleltem törékeny testét. Ő kezeit a nyakam köré fonta.

- Jól vagy? - kérdeztem, miközben nyakhajlatába bújtam. Ő csak igenlően bólogatott, majd még szorosabban ölelt magához. Én elmosolyodtam, majd egy puszit nyomtam nyakára és elengedtem. - Akkor jó. Gyere. - mondtam miközben megfogtam a kezét és ujjainkat össze kulcsoltam.

- Hová? - kérdezte kíváncsian. Ezen kicsit felnevettem.

- Enni. - adtam választ kérdésére.

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now