13. rész

1K 64 0
                                    

"Látnom kell, hogy minden rendben van vele."

Yoongi pov:

Ez a nap valami katasztrófa. Az eleje tök jól kezdődik meg minden, aztán meg hírtelen meg akarják erőszakolni Samet, mi meg jól megverjük azokat a férgeket. Aztán pedig itt vagyunk és annyi információval lettem lebombázva, hogy már nem tudom hova tenni. Bár ha igaz az amit Sam mondott, hogy a szülein kívül ezeket a dolgokat senki sem tudja, akkor bennem megbízik. Nagyon örülök neki. Mert így is nehezen nyílt meg mindnyájunknak. Már csak annyit szeretnék, hogy lezuhanyozhassak, és Sammel lehessek. Ja, és még azt is hogy Sam és anya beszéljenek a ma történtekről. Meghallottam a lépcsőnk recsegő hangját. Odafordítottam a fejemet és Sam jött le. Haza vizes volt. Gondolom megmosta, mert az is véres lett.

- Van hajszárító valahol? - kérdezte. Én felálltam, majd odamentem hozzá.

- Van. Gyere. - mondtam majd elindultam fel, majd bementem anya szobájába és felvettem a hajszárítót a földről. Megfordultam de Sam nem jött be a szobába. Odamentem hozzá majd a kezébe adtam a hajszárítót. - Tessék.

- Köszi. - mondta mosolyogva majd elindult vissza a fürdőszobába. Mentem mögötte. Amint beért, bedugta a hajszárítót a konnektorba, majd elkezdte megszárítani a haját. Ott volt a fésű de nem fésülte szárítás közben a haját. Szemei csukva voltak, élvezte a meleg levegőt. Neki dőltem az ajtófélfának és néztem. Kezével borzolta haját, miközben szárította.

- Miért nem használod a fésűt? - kérdeztem. Itt rám emelte tekintetét.

- Minek? - kérdezte értetlen tekintettel.

- Mert így összegubancolod az egészet, utána meg kitéped a hajadat. - mondtam. Befejezte haja szárítását, meg akarta fogni a fésűt, de én gyorsabb voltam. - Gyere. - mondtam miközben elindultam vissza a nappaliba. Hallottam hogy Sam jön utánam. Leültem a kanapéra, ő pedig csak értetlenül nézett rám.

- Odaadnád? - célzott a kezemben lévő fésűre.

- Ülj le a földre. - mondtam. Ő nagyot sóhajtva leült nekem háttal a földre. Elkezdtem fésülni a haját. Tévedtem, nem gubancolódott össze a haja. Olyan puha és dús haja van. Jó fogdosni. Amint kifésültem a haját letettem magam mellé. - Kész. - mondtam. Sam leült mellém a kanapéra.

- Meg tudtam volna fésülni a hajamat. - mondta. Én vállat rántottam.

- Az engem nem érdekel. - mondtam. Ezen elnevette magát.

- Ezt én szoktam mondani. - mondta.

- És egyébként nagyon puha a hajad. - mondtam mosolyogva, majd elkezdtem birizgálni a haját.

- Köszi. - mosolyogva rám nézett. Hírtelen meghallottuk hogy kopognak. Egymásra néztünk. Sam felállt, majd odament az ajtóhoz és kinyitotta azt. Azt vettem észre hogy valaki Sam nyakába ugrik, ez által a padlóra estek. Hírtelen nem tudtam hogy ki az, aztán pedig a rengeteg vértől ami a ruháján volt rájöttem.

- Szia Kook. - köszöntem.

- Sziasztok. - köszönt vissza, még mindig Samet ölelve. Sam totál sokkot kapott, de amikor észbe kapott, kezeivel átölelte Kook derekát.

- Szia Kookie. - mosolyodott el.

- Hogy hogy itt vagy? Nem iskolában kéne még lenned? - kérdeztem kíváncsian.

- Eljöttem. - mondta. Itt felnevettem.

- Kookie, beszélt veled az igazgató? - kérdezte Sam.

- Igen.

- És? - kérdeztem érdeklődve.

- Nem lett semmi. Azért mert új vagyok, és mert Noonát védtem. - mondta mosolyogva. Felállt, majd segített Samnek is. Kook leült a kanapéra, közénk pedig Sam.

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now