27. rész

757 51 0
                                    

"Na de majd én megmutatom hogy betartom a szavamat."

Yoongi pov:

Elengedtem Sam orcáit, majd elindultam az öltöző ajtaja felé, de valaki megfogta az egyik kezemet visszatartva engem. Fejemet hátra fordítottam és megláttam Namot.

- Mi az? - kérdeztem tőle kicsit ingerülten. Elengedte kezemet majd megszólalt.

- Ne csinálj semmi hülyeséget. - mondta. Ennél a mondatnál felnevettem.

- Ne aggódj, csak megtanítom őket hogy én sosem viccelek. - mindtam teljesen komolyan, mi miatt megláttam az aggodalmat a szemeiben. Tudták hogy engem nem tudnak visszatartani ezért nem is mondtak semmit. Hagyták hogy bemenjek az öltözőbe.

Amint beértem a kis helyiségbe megrohamoztak a tiniribancok.

- Oh Oppa mit csinálsz te itt? - kérdezte kacéran az egyik.

- Anyádat keresem bazd meg. - válaszoltam vigyorogva és mentem tovább a ribanchoz akit meg kell hogy tanítsak néhàny dologra.

Elé álltam mire egy elégedett vigyorral a pofáján rám emelte a tekintetét.

- Na mi van? Meggondoltad magadat? - vinnyogta kérdését. Szemöldökömet ráncolva kezemmel belemarkoltam hajába és álló helyzetbe húztam, amit egy kisebb sikollyal díjazott.

- Én? Én nem gondoltam meg magamat. - szűrtem fogaim közül idegesen. - De te legközelebb kétszer is megfogod fontolni hogy megpofozd a barátnőmet.

- Miről beszélsz, nem csináltam semmit! - emelte meg a hangját, miközben próbálta kiszabadítani a haját.

- Te! - mutattam az egyik félénk lányra. - Ő pofozta fel Samet? - kérdeztem utalva a ribancra. Láttam hogy megijedt, nem tőlem hanem a többi lánytól akik szúrós szemmel néztek rá. Vett egy mély levegőt majd megszólalt.

- Ő volt. - mondta hallkan de mégis hallhatóan. Én elégedetten visszafordultam a ringyóhoz.

- Na látod. - vigyorogtam. - Hazug ribanc. - rántottam meg a haját, mire felsikított egy kicsit. - És most meg fogod tanulni, sőt MINDEGYIKŐTÖK meg fogja tanulni hogy én soha sem viccelek. - mutattam végig az összes lányon. Visszafordultam a már teljesen rémült lányra. Szabad kezemet ökölbeszorítottam, majd izomból megütöttem, közben elengedtem a haját. Visszaesett a padra. Fájdalmasan fogta arcát, miközben próbált nem sírni.

- Ez volt a második figyelmeztetés. A következőnél véged. - mondtam majd mentem az ajtóhoz. Kimentem a többiekhez. Azonnal Samhez mentem. - Kérlek, legközelebb mond el ha bántanak. - kértem meg.

- Rendben. - mondta. Mosolyogva egyik kezemmel rásimítottam kezére, majd megfogtam azt. - Mi lesz a következő óránk? - kérdeztem a többiektől.

- Technika. - válaszolt Jimin. Bólintottam.

- Akkor menjünk. - indultam el Sammel és a többiekkel ki a kis folyosóról. Bementünk az iskola épületébe és elindultunk a terem felé. Gyorsan odaértünk és azonnal helyet is foglaltunk Sammel egymás mellett.

- Mit fogunk csinálni? - kérdezte Kook Samet. Ő csak megrántotta a vállát.

- Hát mivel az osztálynak több mint a fele kezelhetetlen ezért valószínűleg semmit. - válaszolt.

- Akkor. Drága fiam. Meséljél csak. - könyökölt Jin a padon, miközben tekintetemet fürkészte. Sam kíváncsian nézet Jinre és rám.

- Miről kell mesélned? - állította meg a tekintetét rajtam. Jin felé biccentettem a fejemmel és rá vezette tekintetét.

- Arra vagyunk kíváncsiak hogy hogyan és mikor jöttetek össze. - mosolygott Jin Samre. Sam felállt a helyéről.

- Akkor ezt rád hagyom Yoongi, én pedig megyek táblát törölni. - vigyorgott Sam és már ment is a táblához a szivacsért. Kiment a teremből én pedig a fiúkra néztem.

- Akkor mesélek. - bólintottak.

Mindent elmeséltem hogy mi hogyan és mikor történt, röviden tömören összefoglalva. A srácok elégedetten néztek rám a történet után, majd Jin megszólalt.

- Yoongi, csak ismételni tudom magamat. Ha megmered bántani, vagy akármi rosszat mersz vele tenni, engem elfelejthetsz.

- Nem fogom megbántani. - hezitálás nélkül válaszoltam. Ő csak bólintott. Nyílt az ajtó és belépett a tanár Sammel a nyomában.

Sam odament a táblához és elkezdte fentről lefelé függőlegesen letörölni a táblát. Mivel már most akkora volt a hangzavar a diákok és a tanár miatt, előre láttam hogy ezen az órán nem fogunk semmit sem csinálni.

Felálltam a helyemről amit a srácok csak értetlen szempárjaikkal díjaztak. Én csak félmosolyra húztam számat majd Sam felé fordultam és elindultam hozzá. Amint mögé értem, megvártam míg felemeli kis kezeit és pedig hátulról átöleltem derekát kezeimmel. Ijedtében felugrott egy kicsit, majd hátra nézett és mikor meglátott engem teljes testel felém fordult majd gyengéden beleütött a mellkasomba.

- Hülye, megijesztettél. - mondta miközben fejét a mellkasomnak támasztotta. Megszerettem volna szólalni de meghallottuk az ajtó nyitódását.Odakaptuk a fejünket. Az két személy láttán elkezdtem felbaszni magamat.

Jó lesz magyarázkodni.

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now