29. rész

800 48 2
                                    

Sziasztok kedves olvasók! Ez a rész egy +18-as rész lenne. Remélem élvezni fogjátok.

Sam pov:

Mikor felkeltem, kint már teljesen sötét volt. Csak a hold fénye világított be az ablakon. Ereztem a meleget körülöttem, mit Yoongi adott nekem. Megéreztem hogy valami kemény nyomódik neki a hátamnak. Nem tudtam hogy mi az ezért hátamat jobban neki simítottam, mire megéreztem hogy Yoongi kezei megfeszülnek derekam körül. Azonnal tudtam hogy mi az, ami hátamnak nyomódott.

Yoongi pov:

Már rég ébren voltam és élveztem Sam közelségét, testének melegét. Hírtelen kicsit megmozdult. Biztos álmodik, vagy ébredezik. Hírtelen hátát jobban nekinyomta álló férfiasságomnak, mire nekem minden izmom megfeszült. Így is problémáim vannak, de ezzel csak még nagyobb lett.

Elkezdett megfordulni kezeim közt. Ugyan olyan közel volt hozzám, mint pár másodperccel ezelőtt. Rám emelte gyönyörű, sötét íriszeit. Arcomhoz hajolt majd csókot nyomott száraz ajkaimra, mik csak az ő csókjára vártak. Azonnal viszonoztam édes csókját.

Kis kezét oldalamra simította, majd fel a hátamon ezzel engem csak még jobban felizgatva. Csókot meg nem szakítva felülkerekedtem rajta és magam alá gyúrtem. Mindkét kezét felvezette hátamon én pedig arca két oldalára, majd kicsit elhajoltam tőle.

A hold fénye miatt láttam arckifejezését mikor elválltam tőle. Nem tetszett neki. E miatt elmosolyodtam. Egyik kezét hátamról levezette már így is merem férfiasságomra, mire én felmordultam. Reakcióm hatására egy félmosolyra húzta puha párnácskáit.

Elkezdte kezét lassan mozgatni tagomon, mire kisebb nyögések hagyták el a számat.

- Sam neh. - nyögtem kérésem de nem hallgatott rám. Keze tovább munkálkodott kérésem ellenére. Megfogtam a kezét és elvettem tagomról.

- Mi a baj? - kérdezte értetlenül. Belenéztem szemeibe, majd megszólaltam.

- Csak nem szeretnék semmit se rád erőltetni. - hajtottam le a fejemet, kerülve a szemkontaktust. Két keze közé fogta arcomat és felemelte fejemet.

- Nem erőltetsz semmit. Én szeretném. Veled. - jött zavarba és elfordította egy kicsit a fejét, majd visszaemelte tekintetét rám. Óvatosan lehúzott magához és ismét csókba hívott.

Éhesen falni kezdtem édes párnácskáit. Kezeit hajamba vezette, majd meghúzta tincseimet. Az érzés miatt felmordultam. Ajkairól nyakára haladtam, majd apró csókokkal kezdtem behinteni. Kis nyögésekkel díjazta cselekedetemet. Apró csókok közben elégedetten mosolyogtam.

Néhol megszívtam bőrét, nem erősen. Csak annyira hogy majd mindenki lássa hogy igen is Sam az enyém. Senki sem veheti el tőlem.

Ezekkel a gondolatokkal a fejemben haladtam egyre csak lefelé a kis csókokkal. Kezeimet pólója aljához vetettem, majd óvatosan elkezdetem felhúzni a felesleges textilt. Sam készségesen felemelte a kezeit, így könnyen kitudtam bújtatni a ruhaanyagból és ledobtam a földre.

Lenéztem Sam tökéletes testére. Látszik hogy az amerikai lányok testalkatát örökölte jobban. Szép vékony, keblei szépek és formásak.

Sam mikor észrevette hogy folyamatosan bámulom, kezeit mellei elé tette és zavarában elfordította oldalra a fejét. Lehajoltam füléhez, majd a füle mögötti kis részt kezdtem el kínozni, mire egy nagyobbat nyögött. Közben kezeimet övéire vezettem és lassan lecsúsztattam mellkasáról. Az apró csőkokkal haladtam lefelé a mellkasa felé. Végigcsókoltam egész testét, majd levettem rőla boxeremet, és a tőlem kapott póló mellé dobtam.

Ő megelégelve azt, hogy csak ő van majdnem teljesen mesztelenül, elkezdte levenni rólam a pólómat amiben segítettem is neki, majd a többi felesleges textilhez dobtam.

Még kínoztam egy kicsit nyakát és kulcscsontját, utána pedig levettem róla a rajta maradt utolsó ruhadarabot, és szemem elé tárult teljes valója.

A látványtól egyszerűen kikészültem. Minden egyes porcikája tökéletes. Megnyaltam alsó ajkamat mire észrevettem hogy totál zavarba jött.

- Biztos hogy szeretnéd? Még vissza táncolhatsz. - húztam félmosolyra a számat. Mondatom végére azonnal rám kapta a tekintetét.

- Biztos hogy szeretném. - mondata közt sugárzott belőle a magabiztosság. Bólintottam majd lehajoltam hozzá egy csókra.

Levettem magamról is a legutolsó ruhadarabolt és azt is eldobtam. Mire vissza fordultam Samhez, észrevettem hogy szemei tányér nagyságúra nőttek. Szemeiből sugárzott a kérdés hogy "Ez vajon hogy fog belém férni?". Arckifejezésén jót mosolyogtam.

- Ennyire tetszem? - nevettem fel egy kicsit, mire ő elkapta a tekintetét rólam. Mosolyogva hajoltam nyakához és most egy kicsit erősebben szívtam meg szép bőrét, mire hangosan felnyögött, ezzel engem csak tovább izgatva.

Minden egyes nyögésénél egyre jobban csak azt éreztem hogy benne akarok lenni. Érezni akarom. Megkérdeztem tőle hogy akkor tényleg használ-e gyógyszert, és mikor igenlően bólintott, az éjjeliszekrényem egyik fiókját kinyitva, elővettem egy kis tubust. Felpattintottam a tetejét és nyomtam kezembe a síkos folyadékból, és felkentem azt álló férfiasságomra.

Visszatettem a kis tubust a helyére majd visszafordultam Samhez. Elhelyezkedtem lábai között, majd bepozícionáltam magamat.

- Készen állsz? - kérdeztem, mire csak egy magabiztos bólintást kaptam.

Bólintása után férfiasságomat egy gyors lökéssel teljesen belé helyeztem. E miatt csak egy sikítás hagyta el a száját, de befogta két kezével a száját, majd megláttam hogy néhány könnycsepp legördült az arcán.

Bepánikoltam, nem tudtam hogy mit tegyek. Kiakartam húzódni, de Sam lábaival átkulcsolta csípőmet, megakadályozva engem. Kezeit elvette a szája elöl és egy kis mosoly volt arcán. Szemei és szája mosolyogtak, de közben folyamatosan folytak le a könnyei.

Látván a pánikomat, két apró keze közé fogta arcomat, hüvelykujjaival simogatva azt.

- V-visszajött. Visszajött a fájdalomérzetem. - mondata hatására egy gyengéd mosoly jelent meg az arcomon.

Lehúzott magához egy ölelésbe. Én nyakába bújtam és egy puszit nyomtam rá. Sam lökött csípőjével, én pedig elkezdtem mozgatni az enyémet.

Először lassan mozogtam, mert éreztem hogy fáj neki, de mikor a fájdalmas nyögéseit, kéjes sóhajok váltották fel elkezdtem benne sokkal gyorsabban mozogni. A szobát megtöltötte az ő és az én nyögéseimnek hangja. Majd hírtelen eltaláltam benne valamit, mire háta ívbe állt, feje hátra csuklott. Egyre gyorsabban és gyorsabban kezdtem el mozogni, és egyre többször találtam azt a pontot.

Egyre többet és hangosabban nyögtünk, míg Sam a nevemet nem sikítva el nem élvezett. Nekem se kellett sokkal több. Még löktem párat hogy mindent kiadjak magamból, majd kihúzódtam belőle és mellkasára feküdtem. Hallgattam szapora szívverését.

Egyik kezét arcomra míg a másikat hajamba vezette. Gyengéden végigsimított arcomon, hajammal pedig játszadozott, de egyszer csak abba maradt. Felnéztem rá és láttam hogy szemei csukva vannak, a levegőt egyenletesen veszi. Visszahajtottam fejemet mellkasára és hallgattam mostanra egyenletes szívverését, majd becsuktam a szemeimet.

Ez valami eszméletlen volt.

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now