18. rész

880 56 2
                                    

Taehyung pov:

A szobámban ültem, és gondolkodtam. Hogy vajon Sam már jobban van-e. Felkéne hívnom? Vagy talán elmenjek és a saját szemeimmel győződjek meg arról hogy jól van? Addig agyaltam, hogy a gondolataim az angolhoz kalandozott el. Majd eszembe jutott, hogy tanulnom kéne. Mert írni fogunk, és hááát az angol tudásom szépen fogalmazva, nem a legjobb. Eszembe jutott hogy Nam biztos tudna segíteni. Ő olyan jól beszéli az angol nyelvet, hogy még engem is meg tudna tanítani. Megfogtam a telefonomat, majd hívtam is Namot.

- Szia.

- Szia Tae. Mit szeretnél?

- Miből gondolod hogy szeretnék valamit? - kérdeztem. - Egyébként igen, megszeretnék kérni valamire.

- Onnan gondoltam, hogy általában mindig megkérsz valamire. - mondta, ezen kicsit felkuncogtam. - Na mondjad, mit szeretnél?

- Hát, arra gondoltam hogy - itt félbe vágott.

- Ne köntörfalazz. Csak nyögd ki. - mondta én pedig felnevettem.

- Tudod angolból dogát írunk hétfőn. - mondtam, Nam csak igenlően hümmögött. - Na, szóval arra gondoltam hogy átjöhetnél hogy megtanítsd az anyagot. - mondtam. - Mert jól ismersz, az utolsó pillanatban már nem fogom tudni megtanulni. - csak sóhajtott egyet.

- 15-20 perc és ott vagyok. - mondta, majd letette. Diadalittasan elmosolyodtam, majd letettem a telefonomat és elővettem az angol cuccaimat. Kimentem a szobámból, majd elindultam anyához a nappaliba. Ott ült a kanapénkon és olvasott.

- Szia anya. - köszöntem mosolyogva. Felnézett rám.

- Mizujs Tae? - kérdezte, miközben megpaskolta maga mellett a helyet. Helyet foglaltam anya mellett.

- Nem lenne baj ha Nam átjönne? - kérdeztem. - Mert angolból írni fogunk, és hogy legalább a kettest meglegyen.

- Nem baj kicsim. - mondta mosolyogva. - Mikor jön? - kérdezte.

- 15-20 perc múlva. Apa? - kérdeztem.

- Rendben és dolgozik. Amúgy kész a kaja. - mondta. Egyből felpattantam és már mentem is a konyhába enni. Gyors megettem az ebédet, majd a tányért betettem a mosogatóba. Visszamentem anyához, majd elkezdtünk kommunikálni. Meghallottuk hogy csengetnek. Felpattantam a helyemről és már mentem is az ajtóhoz hogy kinyissam azt. Odaértem és kinyitottam.

- Szia Nam. - köszöntünk együtt anyával.

- Sziasztok. - köszönt majd beengedte magát a házunkba. - Na menjünk tanulni. - mondta és már indult is a szobám felé. Követtem őt, majd amikor odaértünk a szobámhoz, kinyitotta az ajtót és bementünk. Nam helyet foglalt az ágyamon, a cuccaimnál, majd elkezdte a táskájából elővenni a sajátjait. Én is odamentem, felmástam az ágyamra és törökülésben leültem. Nam sóhajtott egyet. - Na akkor kezdjük.

~Fél órával később~

Nam a tanításomat azzal kezdte hogy ő elkezdett velem angolul beszéni, nekem meg le kellett fordítanom azt. Hát hogy is mondjam...Nam kitépte az összes haját. Na, és most ott tartunk, hogy angolul fogunk egymással beszélgetni. De Nam azt mondta hogy egyedül nem megy neki, az ő szavait idézve "Az ő tudása nem elég ehhez." ezért hív valakit aki segít.

- Szia Sam. - a név hallatán elkezdtem félni. Biztos ki fog nevetni mert rossz az angolom. - Kéne egy kis segítség. - mondta Nam, miközben ki hangosította Samet.

- Szia miben? - kérdezte.

- Hát pénteken az angol tanár azt mondta, hogy hétfőn íratni fog. - Sam csak hümmögött. - Na és Tae felhívott hogy segítsek neki, de egyedül nem nagyon megy.

- És azért hívtál hogy menjek és segítsek? - kérdezte. Egyre jobban félek.

- Igen. - mondta Nam.

- Rendben. Csak add meg Tae címét és ott vagyok. - válaszolta. Nam lediktálta neki a címünket, majd letette a telefont.

- Azt mondta hogy mindjárt itt lesz. - mondta Nam, miközben eltette a telefonját.

- Mi az hogy mindjárt? - kérdeztem értetlenül. - Nem mondott időt?

- Nem. Csak annyit hogy mindjárt. - mondta. Elkezdtünk várni, majd egy 10 perc múlva, meghallottuk a csengő hangját.

- Mindjárt jövök. - mondtam. Nam bólintott, én pedig már mentem is ki, majd be a nappaliba, ahol anya már beszél is Sammel.

- Kisfiam, ki ez a fiú? - kérdezte anya mosolyogva. Én megpróbáltam nem elmosolyodni, de ahogy látom Sam is ezzel próbálkozik.

- Anyu. Ő itt Sam. - mondtam, miközben Samre mutattam. Anya csak homlokon vágta magát.

- Elnézést. A fiam már sokat mesélt rólad. - mondta anya mosolyogva, miközben Sam felé nyújtotta a kezét. - Kim Nari. - Sam elfogadta anya kezét, majd megrázta azt.

- Sam Morgan. - mutatkozott be mosollyal az arcán, majd elengedték egymás kezét.

- Olyan szép vagy. Ilyennek képzeltelek el amikor Tae körül írt téged. - mosolyodott el anya, én pedig éreztem hogy elkezd lángolni az arcom. Sam csak tovább mosolygott. - Na, menjetek tanulni.

- Rendben. - mondtuk egyszerre, majd elindultam, Sam pedig utánam. Odaértünk a szobámhoz, majd bementünk.

- Szia Nam. - köszönt Sam, miközben odament az ágyamhoz, felmászott rá és leült.

- Szia. - köszönt mosolyogva, én is leültem az ágyamra.

- Na akkor én miért is kellek? Vagyis inkább miben kell segítenem? - kérdezte.

- Hát ugye mint elmondtam a telefonban is, dogát fogunk írni hétfőn. - mondta Nam, Sam pedig helyeslően bólintott. - És Taenek kéne segíteni, de az én tudásom az kevés ehhez. És ugye mivel te félig amerikai vagy, ezért beszéled a nyelvet.

- Igen beszélem. - mondta. - Segítek. - Nam boldogan átkarolta Sam vállát majd kicsit megölelte. - Azért ennyire nem lehet rossz az angolja.

- Majd meglátjuk. - válaszolta Nam, miközben elengedte Samet. - Na akkor Tae, kezdjük a bemutatkozást.

Nagyon döcögősen mente az hogy sikeresen bemutatkozzak angolul, de Sam sokat segített, és nem tépte ki a haját. Néha elmosolyodott, mikor rossz volt a kiejtésem, de sose nevetett ki. Sokszor cseréltem a szavak sorrendjét is, de minél többet beszéltem annál többet fejlődtem. Sam meg is dicsért és mondta hogy nagyra becsüli a kitartásomat, ami jól esett. Majd miután befejeztük a bemutatkozást, elkezdték nekem tanítani az előző órai anyagot. Igaz hogy Sam nem volt ott de mivel ugye félig amerikai, ezért tudta, így még talán többet is tanultam meg hogy két jó angolos is tanít.

Amikor már a fejembe verték azt amit kellett, hátra dőltek és elfeküdtek az ágyamon. Én is követve a példájukat elfeküdtem az ágyon. Teljesen lefáradtam a sok tanulástól. Lehunytam a szemeimet, hogy pihentessem őket, aztán pedig teljes képszakadás.

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin