Különkiadás

612 30 1
                                    

Sziasztok kedves olvasók!😊Ez itt most egy kis különkiadás lenne, mit drága tázsvírem Everhope3469 kért hogy írjak meg neki.😃😁Azért különkiadás, mert ez a rész semmien hatással nem lesz Sam és Yoongi életére.😊
•Erősen 18+-os dolgokat tartalmaz.
Jó szórakozást.😊

Hyuna pov:

Sokat gondolkodtam hogy belemenjek-e ebbe amit már elterveztem. Elfogom veszíteni a szüzességemet. Jungal. Azért tartott ennyi ideig az hogy belemenjek az együttlétbe, mert Jung BDSM-es... Ezt már az elején leszögezte nekem hogy ő ilyen. Engem nem érdekelt csak időt kértem tőle hogy felkészüljek lelkileg.ooo

Most itt ülök, egy átlátszó vörös hálóingben az ágyon. Egy Love Hotelben, ami tele van kötelekkel és különféle játékszerekkel, és várok szerelmem megérkezésére.

Lehet hogy ez betegen hangzik de mindig is fantáziáltam már azon hogy milyen lehet. Jung beavatott néhány dologba. Azt mondta hogy nekem csak élveznem kell, mivel ő lesz a domináns egész idő alatt. Elméletben az a nehezebb feladat.

Gondolatmenetemből a zár kattogása zavart ki. Kinyílt az ajtó és megláttam szerelmemet. Bezárta maga mögött az ajtót, majd megfordult.

Szemei elkerekedtek amint meglátott. Vagyis a ruha miatt. Azért vörös színű ruhát választottam mert kiderült hogy Jungkt beindítja az ha vöröset hordok. Mondta is hogy ne hordjak mert akkor csúnya dolgok leszenk. Be is tartottam kérését, egészen a mai napig.

- Szia édes. - köszöntöttem miközben széttártam karjaimat, jelezve neki hogy jöjjön ide. Lerúgta a cipőit és már jött is hozzám. Karjaim közé mászott és szenvedélyesen megcsókolt amit azonnal viszonoztam is.

Nyaka köré zártam karjaimat és közelebb bújtam hozzá. Egyre és egyre szenvedélyesebben csókoltuk egymást.

Elvállt tőlem és körbe nézett. Megakadtak szemei a játékszereken. Visszanézett rám.

- Biztos hogy szeretned? Felkészültél rá? - határozottan bólintottam egyet, mire éhesen ajkaimra kapott.

Óvatosan eldöntött az ágyon. Kezeim még mindíg naka körül voltak, mikor kibújt kezeim közül és lehajolt valamiért. Kötelek voltak a kezében. Engedtem hogy megkösse a kezeimet. Fejem fölött összekötötte kezeimet. Lábaimat pedig az ágy sarkaihoz, terpeszben.

Fölém mászott és ráült a csípőmre. Nyakamhoz hajolt és elkezdte kiszívni a nyakamat. Nem tartott sokáig a kényeztettés. Letápte rólam a hálóinget, így egy szál bugyiban feküdtem alatta.

Egyik kezét levezette nőiességemhez, és elkezdte ruhán keresztül izgatni. Apró nyögésekkel díjjaztam cselekedetét mire becsúsztatta kezét a bugyimba és középső ujjával elkezdett kényeztetni.

Bedugta először középső ujját, mire egy nagy nyögés hagyta el ajkaimat. Később betársította még két ujját. Legördült néhány könnycsepp arcomon amiket szabad kezével letörölt arcomról.

Várt egy kicsit amíg meg nem szoktam majd elkezdte mozgatni bennem három ujját. Az elélvezés határán voltam, mikor kihúzta ujjait.

Nyüszögtem jelezve neki nem tetszésemet. Felkuncogott.

- Nyugi baba. - végigszimított az arcomon. Levette a bugyimat és elkezdte csókolgatni testemet lefelé egészen nőiességemig. Felnézett rám és belenyalt.

Egész testem megfeszült a különösen jó érzéstől. Elmosolyodott és elkezdte mozgatni nyelvét. Hangos nyögések hagyták el ajakaimat. Egyre méllyebre dugta be nyelvét és egyre gyorsabban mozgatta.

- A-apuci. Mindjárt. - nyögtem ki nagy nehezen ezt a két mondatot. Nem hagyta abba így szájába élveztem. Elhajolt és visszamászott fölém miközben megnyalta alsó ajkát.

- Finom vagy baba. - vigyorodott el, mire zavaromban elfordítottam tekintetemet.

Meghallottam valamit rezedni. A hang irányába fordítottam a fejemet. Szemeim elkerekedtek a kezében lévő vibrátor láttán. Nőiességemhez tette és elkezdte izgatni a csiklómat, miket nyögésekkel díjjaztam.

Mikor majdnem elélveztem eltette a vibrátort és leszállt az ágyról. Elkezdte levenni a pólóját, majd nadrágját és eldobta őket. Teljes testét végignéztem és tekintetem megállapodott merev férfiasságán.

- Tetszik? - kérdezte egy perverz vigyorral az arcán.

- Ühüm. - igenlően bólintottam. Gyorsan lekapta az utolsó ruhadarabokat és lábaimhoz ment. Kioldozta a lábaimat majd visszamászott. Lábaimnál fogva közelebb húzott magázoz.

Elhelyezkedett lábaim közt és a szemeimbe nézett miközben teljes hosszát belém nyomta. Fájdalmasan felnyögtem. Nem mozgott. Várta hogy megszokjam nagy méretét.

Mikor megszoktam löktem egyet a csípőmmel, jelezve neki hogy mozoghat. Azonnal vette az adást és elkezdett mozogni bennem. Még jó hogy szedek fogamzásgátlót.

Fokozatosan emelte a tempóján. Egyre jobban éreztem hogy a csúcson vagyok.

- Mindjárt- nem tudtam befejezni mert közbe szólt.

- Csak bírd még ki egy kicsit apuci kedvéért. - kihúzódott amit nem értette hogy miért csinált.

Megfordított és egyik kezével lenyomott a vállamnál fogva, így a mellkasom a matracot érintette és pucsítottam felfelé. Azonnal visszahelyezte férfiasságát.

Ki és be dugogatta férfiasságát, mikor megéreztem valami égető de mégis izgató fájdalmat a hátamon. Mivel a vállamat még mindíg a matrachoz nyomta így csak fejemet fordítottam oldalra.

Forró gyertyaviaszt csöpögtetett a hátamra.

Elértem a csúcsot és elélveztem. Jungnak sem kellett több. Még lökött pár és ő is elélvezett. Kihúzódott belőlem és maradék erejével még eloldozta a kezeimet.

Lefeküdt mellém én pedig odabújtam hozzá.

- Szeretsz. - kérdezte miközben hajammal játszott.

- Igen.

- Csak is engem? - kérdezte ismét.

- Csak is tédes. - mondtam utolsó erőmmel majd elaludtam.

Remélem tetszett a rész.😊Ha igen akkor voljatok.
Majd a következő részben találkozunk.
❤️👋🏻Sziasztok.👋🏻❤️

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now