12. rész

1K 63 4
                                    

Jungkook pov:

Még mindig ott ültem, nem törődve semmivel és senkivel. Samnek már sikerült lenyugtatnia, és már a mentősök is kiértek. Én őszintén szólva, hagytam volna azokat az erőszakolókat szenvedi a földön. Főleg azt akit leütöttem. Soha nem ütöttem még meg embert....tárgyal. Az előző iskolában is elég sokszor verekedtem a fiúkkal. Yoongi vitte túlzásba és kicsapták. Bár megértem, ha valakit addig versz hogy kómába kerül akkor igen. De ott sose fordult még elő ilyen! Itt se fog ha rajtunk múlik. Ránéztem a kezeimre, és láttam hogy elvágtam a tenyereimet. Biztos túl erősen fogtam az üveget. Felálltam, majd elkezdtem kimenni a helyiségből, de az egyik mentős megállított.

- Fiatalember. Álljon meg! Meg kell vizsgálnunk magát is. - mondta, én megálltam majd a fejemet felé fordítottam.

- Vizsgálja azokat a nyomorékokat. - csak ennyit mondtam, majd kimentem. A fiúk nem próbáltak megállítani, mert tudták hogy ilyen helyzetekben inkább hagyjanak békén. Amint kiértem véremet, és a srác vérét az arcomba és a pólómba kezdtem el törölni. A pólót nem annyira sajnálom mert nem a kedvencem, meg amúgy is ki lehet mosni. Az arcomat meg azért nem mert ha beérek a védőnői szobába, a csapnál úgy is meg fogom mosni. Kezeimet törölgetve értem be az iskolába. Mindenki elképedve nézett rám. Voltak olyanok akik okosak voltak és elálltak az utamból, de az idióta ribancoknak mivel nincs agyuk, ezért idejöttek hozzám.

- Kookie Oppa! Mi tértént?! Ez amiatt a ribanc miatt van?! - a ribanc szónál emeltem a kezemet hogy lepofozzam a ribancot, de a másik kezemmel lefogtam és magam mellé nyomtam.

- Miért véded ennyire?! Fiúkat keresel Oppa? - kérdezte egy másik. Ezen elnevettem magamat.

- Sam egy nagyon helyes fiú lenne. - mondtam mosolyogva.

- Hogy mondhatod ezt Oppa?! Jobban szeretsz vele lenni mint velünk?! - mutatott végig magán és a barátain.

- Aha! Noona nagyon kedves, aranyos és tehetséges. - mondtam.

- Micsoda?! Mi is tehetségesek vagyunk! - kezdett el hangosabban beszélni. Én elnevettem magamat.

- Miben? A fasz cibálásban? Abban biztos. Meg a szopásban. - mondtam nevetve.

- Amiatt a hülye ribanc miatt vagy ilyen! - kiabálta.

- Ha még egyszer le ribancozod akkor úgy jársz mint az a srác akit leütöttem. Oh, ott tolják. - mondtam vigyorogva, miközben a mentősök eltolták.

- Mi?... - kérdezte hallkan. Mindenki teljesen le volt shockolva.

- Oh, sajnos az arcát nem én törtem be, mert Yoongi megelőzött, de szerintem a koponyáját sikerült. - mondtam miközben belevigyorogtam a lány arcába. - És ne aggódj. Ha tovább terrorizáljátok Noonát, akkor nem fogjátok ennyivel megúszni. - utaltam a srácra akit az előbb eltoltak. - És erről Yoongi fog kezeskedni. - mondtam vigyorogva, majd elindultam utamra, a védőnői szobába.

Sam pov:

A korházban az orvosom egy "ici-picit" lebaszott amikor meglátott, de amikor elmeséltük Yoongival hogy miért is nézek ki úgy ahogy néhány szép dolgot mondott a fiúkról, és megköszönte Yoonginak aki megvédett. Az orvosom lekezelte minden sebemet, majd bekötötte őket és elengedett minket. Yoongi ugyan úgy vitt haza, mint ahogy elvitt a korházba. Az utcán mindenki megnézett minket, de se Yoongit, se pedig engem nem érdekelt. Yoongi sietett velem haza, hogy tudjak ruhát felvenni. Mivel sietett elég gyorsan hazaértünk. Kinyitotta az ajtót, bement, letett a kanapéra és bezárta az ajtót. Leült mellém a kanapéra.

- Jól vagy? - kérdezte. Én csak egy kicsit bólintottam, míg továbbra is a bekötött lábfejeimet néztem. Néhány perc néma csend után megszólaltam.

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now