38. rész

591 37 1
                                    

"Melyiket válaszam?"

Yoongi pov:

- Ki állja a hajfestésemet, és meg kell változtatnom a hajstílusomat? - kérdezte Sam kíváncsian. Most komolyan befestené a haját? Bár mondjuk megnézném kék, fekete vagy szőke hajjal. Akármilyennel.

- Állom a festékeket, és igen azon is változtatnod kell. - válaszolt Jin. Sam csak bólintott és Tae felé nézett.

- Milyenre vágassam a hajamat és milyen színe legyen? - hajolt előre ölemben, és rá könyökölt térdére. Taenek felcsillantak a szemei.

- Legyen fekete fehér hajad, és olyan stílusú legyen mint Sugának! - vigyorodott el.

- A fekete alatt feketét értesz vagy kávé barnát? És fele mást akarsz, vagy melíreket? - folytatta a kérdezgetést.

- Fekete és igen fele más. - mondta. Elkezdtem fantáziálni hogy Sam hogy nézne ki. Be kell hogy valljam hogy nagyon is tetszett amit elképzeltem. - Akkor iskola után elmegyünk megvenni a cuccokat és anya megcsinálja. - Sam csak bólintott és folytattuk a játékot.

- Yoongi. Rappelsz valamit valakivel, vagy twerkelsz. - adta meg a két opciót Nam. Egyértelmű volt hogy mit fogok választani.

- Akkor Sam. Adok egy szöveget és megmutatom hogy mit kell énekelned. - benyúltam a táskámba és elővettem egy szöveget. Egyik kezemmel magamhoz öleltem a másikkel pedig odaadtam neki a lapot. Megmutattam hogy mit kellene elénekelnie.

- Rendben. - kihúzta magát és hátra nézett rám, majd bólintott. Én is ugyan ezt tettem. Telefonomban megkerestem a zenét amit ehhez a szöveghez csináltam és elkezdtük.

Az egész szám alatt nem figyeltem semmire. Csak a zenére és Sam szép hangjára. Csakis ők léteztek számomra. Nem törődtünk a kőrénk gyűlt fiú diákokkal, sem a lányokkal akik ócsárolták Samet.

Amint befejeztük, mindenki ledöbbenve nézett ránk. Kezeimet szorosabban fogtam dereka körül és a körülöttünk álló fiúkra néztem.

- Mit bámultok? - kérdeztem indulatosan.

- Nagyon jól összepasszol a hangotok. - ehhez hasonlókat mondtak. Dicsérték Samet.

- Jólvan nem kell benyalnotok anélkül is tudjuk! - emeltem meg a hangomat, mire az egyik elvigyorodott.

- Én belenyalnék valakibe. - azonnal elkezdett forrni a vérem.

- Ahaha. Persze. Ühüm. Ha nem akarod hogy a nyelved a seggedben végezzen akkor most befogod a pofádat. - komolyodtam el, mire ő csak kidugta a nyelvét. - Ilyen kis nyelvel akarsz benyalni. Szép álom. - gúnyosan felnevettem és én is kidugtam nyelvemet. A körülöttünk lévőknek elkerekedtek a szemei és a srác visszahúzta a nyelvét, a lányok pedig a nyálukat csorgatták. Visszahúztam a nyelvemet és rájuk vigyorogtam.

Észrevettem hogy Sam elkezdte levenni a szmokingját amit letett a padra, majd előre hajolt és ráfeküdt. Behomorított hátán gyűrődött az ingje. Tekintetemet végig vezettem rajta. Hogy is mondjam? Beindította a fantáziámat. Gyengéden elmosolyodtam. Megfogtam a lapot amin a szöveg van és visszatettem a táskámba. Visszahajoltam és arcomat Sam hátára tettem és elkezdtem hallgatni a szívverését. A legmegnyugtatóbb dolog a számomra az egész világon.

Már csak arra lettem figyelmes hogy valószínűleg elaludtam és valaki próbál ébreszteni. A fejem valami puhán pihent, miközben hajamat piszkálta és nevemet mondogatta. Lassan kinyitottam szemeimet és észrevettem hogy fejem Sam mellkasán pihent. Felemeltem a fejemet és amit láttam attól elcsodálkoztam és a fantáziám elkezdett pörögni.

Sam az ölemben ült, velem szemben. Terpeszben és kezei mostanra a vállaimon pihentek. Mosolygott. Annyira legyengültem az érzéstől hogy simán kimászott az ölemből. Visszavette a szmokingját és felvette a táskáját.

- Gyere mert a többiek már várnak ránk. - megfogta a táskámat és nevetve kifutott a teremből. Kinéztem az ajtón és ott állt a többiekkel. Felálltam és mosolyogva kimentem hozzájuk. Átvettem a táskámat Samtől és elkezdtünk kimenni az épületből.

Amint kiértünk az épületből Sam, Jin, Tae és én elköszöntünk a többiektől és elindultunk a fodrászkellékes boltba.

Amint megérkeztünk Sam vetetett Jinnel egy fekete hajfestéket, szőkítőport, hajkondicionálót és hamvasítót. Jinnek ez sokba fájt, de ő mondta hogy állja az egészet. Mikor mindent megvettünk elhagytuk a boltot és elindultunk Taeékhez.

Megérkeztünk. Édesanyja nagyon megvolt lepődve hogy engem lát, mert nem nagyon szoktam látogatni őket. Nem mintha kéne. Samnek nagyon örült. Elmondtuk hogy mit szeretnénk kérni és nehezen de elvállalta.

Levetette Sammel a szmokingját és egy törülközőt terített az ölébe. Nehogy leszívja a szőkítő a szoknyája és a szmokingja színét. Levágta a haját, majd elkezdte a szőkítést. Nehezen de leszívta neki a haját. Elválasztotta és elkezdte befesteni az egyik felét feketére a másikat pedig hagyta. Amint végzett elküldte Samet hogy mossa meg a haját. Vitte magával a kondicionálót és a hamvasítót. Gyorsan végzett és visszajött hozzánk. A látvány egyszerűen wow.

Megköszöntük a segítséget, elköszöntünk Taetől majd elraktuk a dolgainkat és mentünk is. Egy ideig hárman mentünk de Jin más felé lakott. Ketten folytattuk utunkat egészen hazafelé.

Hazaértünk. Ledobtuk minden cuccunkat és levettük a cipőinket. Samre néztem.

- Akkor megmutatom az én kis helyemet. - megfogtam a kezét és elkezdtem felvezetni az emeletre. Ő jött utánam. Megérkeztünk egy ajtóhoz amit ő valószínűleg nem vett észre mert olyan volt mintha fal lenne kilincsel. Megfogtam a kilincset és lenyomtam azt. Még mielőtt kinyitottam volna az ajtót mosolyogva hátra néztem Samre.

- Remélem tetszeni fog.

Remélem tetszett a rész.😊Ha igen akkor voljatok.
Majd a következő részben találkozunk.
❤️👋🏻Sziasztok.👋🏻❤️

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Kde žijí příběhy. Začni objevovat