23. rész

800 55 1
                                    

Sam pov:

Amint kiugrottunk az ablakon elindultunk egy kis reggeliző felé ahová be is mentünk. Megreggeliztünk, majd Yoongi a tiltakozásom ellenére kifizette az én részemet is. Majd elhagytuk a helyet és céltalanul sétáltunk minden felé. Kellemes csendben sétáltunk egymás társaságában, kézenfogva. Ezt a csendet én törtem meg.

- Az apád csinált már ilyet hogy a házatokhoz ment és így viselkedett? - kérdeztem Yoongira nézve.

- Nem is egyszer. - horkantott fel. - Nem tudja mikor kell abbahagyni.

- Hát nem. Úgy megverném. - mondtam. Erre Yoongi csak elkuncogta magát. - Ne nevess!

- Tőled olyan aranyos ilyeneket hallani. - mondta mosolyogva, miközben arcomhoz hajolt és egy lágy csókot nyomott ajkaimra.

- Nézzétek csajok. - mondta nevetve egy ismerős vinnyogós hang. - A kis félvér talált magának pasit. - mondta mire a többi is felnevetett.

- Biztos csak arra kell neki hogy legyen kit megbaszni. - mondta egy másik. Yoongi elhajolt ajkaimtól, majd az osztály ribancaira nézett vigyorogva, de láttam szemeiben a gyűlöletet.

Amint meglátták hogy kivel vagyok azonnal elhallgattak. Yoongi elkezdett feléjük menni, engem húzva maga után. Egy olyan öt méterre megállt tőlük.

- Képzeljétek. Igen van barátja és az én vagyok és senki más, mert azt nem engedném meg. - mondta. - És nem. Képzeljétek el hogy NEM arra kell nekem hogy legyen kit megbasznom. - mondta.

- Akkor miért vagy vele? Semmi jó nincs benne. - mondta a főkurva. - Miért nem jössz össze velem? - kérdezte kacéran, miközben végigmérte Yoongit. - Az én testemet bármikor megkaphatod.

- Ha tovább nézed Yoongit. Kitépem a szemeidet és úgy feldugom a seggedbe őket mint a gésagolyókat. Annyi kivétellel hogy azok ott fognak maradni. - mondtam szúrós szemekkel.

- Hogy felvágták a nyelvét. - nevették el magukat.

- Figyi. Itt te nem vagy senki. - mondta a fő lengéscsillapító. - Nincs jó alakod. Nincsenek melleid. Nem hordasz lányos ruhákat. Semmi nőies nincs benned. - amíg ezeket mondta, Yoongi felnevetett.

- Min nevetsz Oppa? - kérdezte az egyik.

- Azon hogy Sam alakjával kapcsolatban kurva nagyot tévedtek. Nagyon jó alakja van. - mondta miközben rám nézett és megnyalta száját, mire én érzem hogy elpirulok. - És az senkit sem érdekel hogy milyen ruhákat hord. - mondta vigyorogva. - Most is az én pólóm van rajta.

- Ja és ha mégegyszer valamelyikőtök Oppának hív annak szétverem a fejét. Érthető voltam? - kérdezte a mostanra már rémült és féltékeny ribancoktól. - Nektek csak Agust D. Ha nem ismertek, keressetek rám a neten. - mondta. - Gyere baba, menjünk. - mondta, miközben átkarolta csípőmet és odahúzott maga mellé és elsétáltunk.

Amikor már nem voltak a közelünkben, elkezdtünk nevetni. Sétáltunk és beszélgettünk. Yoongi meg is fenyegetett néhány fiút akik rámnéztek, hogyha tovább bámulnak kitépi a szemeiket.

Majd leszállt az éj ezért elindultunk haza. Az éjjszaka kellemesen hűvös volt. Persze ezt csak egy kicsit éreztem. Mert a gyógyszerek kezdenek hatni. Átkaroltam Yoongi derekát, és magamhoz háztam, így oldalunk szinte teljesen egymásnak simultak. Még volt annyi fény hogy láttam arckifejezését. Boldogan mosolyogott le rám.

Amint hazaértünk, a háztól jópár méterre megtorpantunk, mert Mao még mindíg ott volt. Ott ált. Yoongi rámnézett.

- Most mi legyen? - kérdezte. - Nem tudunk visszamászni. - mondta.

- Menjünk oda ahova én mentem amikor a szüleim kiraktak. - mondtam. - Vagy megyünk valahová máshová. - mondtam.

- Mutasd az utat. - mondta mosolyogva. Én is rámosolyogtam és már indultam is. Átmentünk az út túloldalára, hogy Mao ne vegyen minket észre. Elég gyorsan odaértünk. Kinyitottam az ajtót, majd bementünk.

- Tudom hogy nincs itt semmi. De legalább nem kell a földön aludnunk. - mondtam.

- Nem baj. Nagyon takaros. - mondta, miközben elengedett és odament az ágyhoz és levetette rá magát. Hátára feküdt és kezeit felém nyújtotta, jelezve hogy menjek oda hozzá.

Én mosolyogva odamentem hozzá és felmásztam az ágyra, lehajoltam hozzá és feje két oldalán kezeimmel megtámaszkodtam. Ő kezeit csípőmre tette. Lehajoltam hozzá és csókot nyomtam ajkaira.

Elváltam tőle, majd lefeküdtem mellé és fejemet a mellkasára tettem. Egyik kezével hajamat babráta, másikkel pedig átvezette az én kezemet derekán.

- Amit reggel elkezdtünk, azt majd be is fogjuk fejezni. Ugye ezt tudod? - kérdezte Yoongi, mire én felnevettem.

- Igen tudom. - válaszoltam.

- Akkor jó. - nyomott egy utolsó puszit fejemre, majd tovább babrált a hajammal.

Becsuktam a szemeimet, majd elaludtam.

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now