31. rész

740 47 2
                                    

Yoongi pov:

Arra ébredtem hogy simogatják az arcomat, és a nevemen szólogatnak. Óvatosan kinyitottam pilláimat. Azonnal tudtam hogy hol vagyok és hogy ki piszkál. Mosolyogva kicsit megemeltem fejemet és felnéztem szerelmemre.

- Jó reggelt. Megint. - nevettem el magamat kicsit mire egy lágy mosoly ült ki arcára.

- Neked is. - folytatta arcom simogatását. - Akkor mostmár elengedsz hogy felöltözhessek? - kérdezte.

- Nem. - vágtam rá. - Még olyan korán van. Maradjunk még. Légyszi. - kérleltem, hátha. Sóhajtott egyet.

- Rendben. - mondta, mire én feljebb kúsztem hozzá és lehajoltam egy csókérte. Kissebb csókokat nyomtam ajkaira.

- De zuhanyozni akkor is el kell mennünk. - nyögte ki nehezen két csók közt. Belemosolyogtam csókunkba és elváltam tőle. Szemeibe néztem egy féloldalas mosollyal.

- Akkor megyünk együtt. - ötletekben mire neki szemei kétszeresére nőttek. - Szerintem jó lenne. - ültem mellé az ágyon és lenéztem rá.

- Ezt te már eldőntötted hogy így lesz. Ugye? - kérdezte mire én egy széles vigyorral az arcomon igenlően bólintottam. Sóhajtott egy nagyot. Csupasz felsőtestén lévő takaróra rakta egyik kezét és nehézkesen felült.

- Jólvan. - egyezett bele. Egy elégedett vigyorral az arcomon kimásztam az ágyból és a szekrényemhez mentem hogy kivegyek magunknak valamit.

Kikaptam a ruhákat és már mentem is ki a szobából. Bementem a fürdőszobába. Letettem a ruháinkat. Meghallottam hogy nyílik az ajtó én pedig odafordítottam a fejemet. Megláttam Samet aki szégyenlősen jön be majd csukja be maga mögött az ajtót. Visszafordultam és bementem a fülkébe.

Sam jött utánam és becsukta maga mögött a fülke ajtaját. Megengedtem a meleg vizet. Felé fordultam és észrevettem hogy arcain enyhe pír volt észrevehető. Fejét kicsit lehajtotta, kerülve velem a szemkontaktust. Két kezem közé fogtam az arcát kényszerítve arra hogy rám nézzen.

Sam pov:

Belenéztem fekete íriszeibe. Éreztem hogy arcom teljesen ég, nem csak a meleg víztől ami ránk esett, de tekintetétől is mi teljesen a lelkemig hatolt. Arcomhoz hajolt és megcsókolta párnácskáim.

Kezeimet dereka köré fontam. Testünk összeért, csókunk pedig egyre jobban elmélyült. Kezeim derekáról vizes hajába vándorolt és kicsit meghúztam szőke tincseit. Jólesően belemorgott csókunkba, majd kezeit arcomról elkezdte végig húzni testemen, és megállapodott fenekemen, mibe belemarkolt, tőlem pedig ez egy jóleső sóhajt váltott ki. Ennek hatására ő belemosolygott csókunkba.

A meleg víztől és minden érintésétől egy kellemes borzongás járta átt egész testemet. Hírtelen megéreztem a hideg üveget, ahogy a hátamnak nyomódik. Teljesen kirázott tőle a hideg.

Kezeit megtámasztotta az üvegen, fejem két oldalán. Elvállt párnácskáimtól, majd nyakamhoz hajolt és forró bőrömet csókokkal kezdte behinteni. Jól eső sóhajok hagyták el számat.

Kis csókjaival haladt egészen a vállamig, melybe bele harapott. Fájt, de nem annyira hogy ne lehessen elviselni. Ügyelt arra hogy ne harapjon túl erősen.

Yoongi pov:

Abba hagytam. Éreztem testtartásán hogy élvezi, de azt is hogy fél, és nem áll készen egy újabb menetre, ami megértek. Nem szeretném fizikailag semminek sem kitenni amit nem szeretne.

Elhajoltam nyakától és ránéztem teljesen kipirult arcára, majd munkámra amit rajta hagytam. Nyaka láttán elmosolyodtam. Legalább mindenki tudni fogja hogy csak is az enyém. Kisöpörtem vizes haját arcából és megpusziltam azt.

Gyorsan lezuhanyoztunk, kiszálltunk a fülkéből, megtörülköztünk és felöltöztünk. Sam megtörölte a haját, kicsit megszárítva azt. Mivel viszonylag meleg volt nem szárította meg.

Megállt a tükör előtt, és a nyakán lévő nyomokat kezdte el nézni. Mosolyogva háta mögé álltam és átöleltem és államat vállán pihentettem.

- Kifognak nyírni. - suttogta alig hallhatóan, de mivel közel voltam hozzá értettem a mondatot. Kezemmel belemarkoltam pólójába és egy kicsit felé fordultam.

- Aki megmeri próbálni azt kicsinálom. - mondatom befejeztével ő is rám nézett. - Nem érdekel hogy ki, vagy mi. Kibaszottul kórházba fogom juttatni. - komolyodtam el. Mosolyra húzta ajkait.

- Azt gondoltam. - válaszolta.

- Hát de tudják hol a helyük. Az én barátnőmet ne bántsák mert megbánják. - egyik kezemmel végisimítottam a nyomokat a nyakán. - Ezek is csak azt mutatják hogy hozzám tartozol, senki máshoz.

- Szeretlek. - fordult meg karjaim közt és lábujjhegyre állva segítette magát hogy meg tudjon csókolni.

- Én is téged. - hajoltam lejjebb hozzá hogy elérjen, majd megcsókoltam.

~Time Skip~

Sam pov:

Eltelt néhány óra, amiben megreggeliztünk, filmet néztünk. Mikor meguntuk és Yoongi is belátta hogy tényleg el kell menni Dr. Junghoz a napi kontrollomra akkor elmentünk felöltözni fogat mosni és elrendezni magunkat, közben én nagyban gondolkodva azon hogy mit fogok mondani a dokinak.

Már úton voltunk. Nem siettünk mert nem volt miért. Beszélgettünk egy csomó mindenről egészen addig ameddig oda nem értünk a kórházhoz, mi előtt megtorpantam és csak meredten bámultam az épület ajtaja felé.

Nem...

Sziasztok remélem tetszett ez a rész.😁 Ha tetszett akkor ha szeretnéd votold a részt.😊 A következő részben találkozunk.

👋🏻Sziasztok.👋🏻

Strange girl [Suga ff.](BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now