40. Fericirea acestei lumi

3 0 0
                                    

Întâlnirile mele cu Dracu continuau să fie tot mai dese. Ne vedeam mai mult de 5 ore în fiecare seară. Ce îi spuneam kadînei? Ca mereu ieșeam cu Gaiuțul și Snapchaterul, cu Râzoasa și Aia cu Poop pe Nas, cu Poop și chiar cu Satana. (BSF-ul lui - B-Best S-Stupids F-Forever).

Însă nu era deloc așa. Pe măsură ce eu ieșeam în lume (ca să fiu la același nivel cu ei)  , pe atât cu toții mă ignorau ori îmi aduceau comentarii urâte și jigniri grave la adresă.

Nici eu nu știam ce să cred. Mă asteptam ca ieșirile să ne apropie. Pentru că, ca să nu spună că sunt nesimțită, l-am pus pe Dracu să se împrietenească cu ei și să iesim cu toții. Și asta a făcut-o pentru mine. Chiar și asta.

Dar ei parcă tot nu erau mulțumiți. Mereu trebuiau să șușotească ceva în spatele meu după ce ieșeam dintr-o încăpere.Chiar și pentru un orb ar fi ușor să își dea seama de asta.

Am auzit tot felul de vorbe:  că sunt o ratată, că nu o să ajung niciodată pe planeta Cosmorio ca să îmi îndeplinesc visul de a fi faimoasă, că viața mea e un eșec mai ales din simplul fapt ca am o relație cu un drac etc. Vorbele acestea mereu m-au făcut să plâng, m-au descurajat în toate privințele. Însă singura în care aveam mereu încredere și mi-a dat întotdeuna putere a fost RELAȚIA MEA CU DRACU. Acesta a fost cel mai frumos lucru din viața mea cu tot ce se întâmpla în jurul meu.

A mai trecut o lună. Eram deja la mijlocul lunii aprilie. Aveam o lună și aproape jumătate de când l-am cunoscut pe Dracu (10 martie 2017-nu o să uit această dată niciodată)  însă cu o pauză de câteva săptămâni când m-a părăsit cu mișelie pentru altă fată. Fata mi-a spus însă eu nu o credeam. Dracu mereu m-a vrăjit să îl cred doar pe el. Habar nu am cu ce ochi.

Cum l-am cunoscut?  Citiți primele capitole din "Înger decăzut" și poate o să aflați.

Când dracu s-a despărțit pur și simplu de mine, fără ca să îmi spună motivul, mi-am creeat o lume a fericirii și a fanteziei , o lume a mea, în care adevărul a început să fie tot mai crud și REALITATEA DURĂ a început să dea târcoale lumii mele.

Credeam că totul se va sfârși,
însă după ce m-am împăcat cu Dracu, lumea asta a continuat să existe și îmi este din ce în ce mai greu să O ASCUND DE ADEVĂR.

Ascunzând realitatea durăWhere stories live. Discover now