My Lovely Readers💕

23.3K 1.5K 1.5K
                                    

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Tahniah buat semua kerana berjaya menghabiskan Kau VS Aku! dan Kerana Cinta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tahniah buat semua kerana berjaya menghabiskan Kau VS Aku! dan Kerana Cinta.
😘😄

Terima kasih pada yang menyokong cerita Danish Aryan dan Aulia Zulaikha dari awal sehingga penamat. Dari cerita ini hilang dulu sampai dibuat semula, masih ada yang setia menanti dan membaca.
Thank you so much💘

Saya terharu😭 Sampai tak tahu nak berterima kasih macam mana lagi.

Terima kasih pada hantu-hantu saya sekalian a.k.a silent readers kerana sudi baca cerita yang tidak seberapa ini😊

Terima kasih pada pasukan ReadVoteMent💕 kerana memeriahkan notifikasi dan hidup saya😂 Sokongan dan komen anda semua telah menjadi perangsang semangat untuk saya teruskan menulis.

Keep it up guys❣

Minta maaf kerana ada komen yang saya tak balas. Kadang tak muncul dekat notifikasi☹ Kadang sibuk teramat sangat😅

Minta maaf juga diatas segala kekurangan dan kelemahan dalam kedua-dua cerita ini😁✌

Macam mana? Puas? Suka dengan ending? Kalau puas, tak ada special chapter, tak ada KVSA/KC puasa raya dan sewaktu dengannya, okay?
😉

Dulu sebelum dipublish, tajuknya adalah Kau Suka Aku! Nama hero dan heroin pun lain tapi tetiba terdetik nak buat cerita ni khas untuk my bestfriend Hayazikajirangtae sebab nak shipkan dengan seseorang 😂

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dulu sebelum dipublish, tajuknya adalah Kau Suka Aku! Nama hero dan heroin pun lain tapi tetiba terdetik nak buat cerita ni khas untuk my bestfriend Hayazikajirangtae sebab nak shipkan dengan seseorang 😂

Jalan cerita pun dah nampak. Fikir punya fikir tajuknya maka keluarlah Kau VS Aku! Diterbitkan dalam bulan Ogos rasanya tahun 2016.

Detik hitam 1 Januari 2018 jam 10:08 pagi, cerita Kau VS Aku! hilang. Lesap, hilang dari radar dan peta dunia ☺ Tak tahulah nak bagi reaksi apa. Terkedu habis dan murung satu jam.

[C] KVSA2 : Kerana CintaWhere stories live. Discover now