melayu

Kahwin Kontrak by RealHeartKeeper
#1
Kahwin Kontrakby RealHeartKeeper
Mengisahkan tentang Aedy Harriz yang memaksa Hani Syuhada untuk kahwin kontrak. Mampukah perkahwinan ini bertahan ? Bahagiakah Hani Syuhada ? Atau perkahwinan hanya menu...
  • melayu
  • rela
  • kahwin
+4 more
All Of You💓 by sueflower
#2
All Of You💓by sue flower
Adam Adrian ? Lynn Nourilya, Adrian terjatuh cinta dengan Nulie pada pertemuan pertama. ..I give my all to you..coz you're the girl that I am waiting for along ? Adrian ...
  • cheesy
  • 18sx
  • sweet
+10 more
[C][reupdate]Aku P.A Dia by Fateng12
#3
[C][reupdate]Aku P.A Diaby seokmingyu
Amilia Farisha yg baru dpt kerja disalah sebuah tempat milik rakan sekolah dia Tapi dia telah menjadi Personal Assistance rakan dia tu Dan org itu ialah Crush lama dia A...
  • crush
  • melayu
  • sekolah
+2 more
Budak Flat by arif_rahmaan
#4
Budak Flatby mr_apek
kisah rekaan daripada imaginasi penulis... 😊 mempunyai unsur2 dewasa.. 😏 tidak menciplak daripada mana2 cerita... so enjoy.... boleh komen untuk apa2 improvement...
  • basah
  • gersang
  • jilat
+22 more
Yang Misteri by Halisa_Sayangku
#5
Yang Misteriby Halisa_Sayangku
Di dunia yang penuh misteri. Tiada yang mustahil semuanya kuasa Allah swt. Ada yang perlu kita percaya ada yang tidak. Skop membaca luas jangan sempitkan pembacaan anda...
  • melayu
  • misteri
  • mistery
+1 more
[COMPLETE]Cruel Man잔인한 남자 +Sehun Exo by beautybaek-
#6
[COMPLETE]Cruel Man잔인한 남자 +Sehun E...by B's√
Oh sehun, Lelaki paling kejam yang pernah dijumpai oleh Gu sohee.Tapi apabila hidupnya terjerumus dalam cinta,Adakah dia akan kejam dengan cintanya sendiri? MATURED STOR...
  • melayu
  • ongbaeks
  • boy
+17 more
Secebis Kasih Ruby Xaiver by AnaFazliana
#7
Secebis Kasih Ruby Xaiverby fatfazliana
Aku baik,cantik dan comel lagi apalagi yang tak cukup untuk aku jadi girlfriend kau? - Ruby Apa kau merepek ni? kau nak jadi girlfriend aku? hahaha.. kau tak boleh jadi...
  • sweet
  • lovestory
  • romance
+10 more
Back Off! He's Mine (Iqwal Azeem/Bae Jinyoung) by sweetiftisour
#8
Back Off! He's Mine (Iqwal Azeem/B...by ZhangChoding
Cerita merapu kali ini berkisar tentang kisah budak sekolah yang menjalani kehidupan di asrama. Iqwal Azeem VS Airis Qaisara Mr. Head Prefect VS Ms Troublemaker
  • friendship
  • baejinyoung
  • teenromance
+9 more
Disciplining Gangsters (ON HOLD) by PiNKster31
#9
Disciplining Gangsters (ON HOLD)by PiNKster31
Ayra Dian, seorang yang tegas, bijak, berdisplin dan cantik orangnya. Oleh itu dia dapat menjadi ketua pegawas yang disegani oleh murid di sekolahnya. Tetapi apabila dap...
  • malay
  • sekolahmenengah
  • ketuapengawas
+5 more
Zahira by user20177668
#10
Zahiraby Haikalanakharun
Cerita rekaan sahaja. tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia. #reupload sbb yang sebelum ni hilang. tak tau kenapa.
  • cikgu
  • melayu
  • zahira
+1 more
Kau Pembuli Hati Aku by jihoonnie_
#11
Kau Pembuli Hati Akuby winkie
"Hm , budak ni . Looks interesting , boleh kacau ni ..." - Danish Fiqrey "Heih , dahla lelaki tu hotstuff ! Nak kacau aku lak , nanti ape lah orang fikir...
  • highschool
  • melayu
  • teenfiction
+2 more
akhirnya bahagia  by deraara
#12
akhirnya bahagia by deraara
Mengisahkan kerenah sahabat perempuan dan lelaki . Cinta monyet ? Tawar hati . Itu yang mungkin akan berlaku dalam cerita ini. Nak tahu? Sila lah baca.
  • melayu
  • sahabat
  • teenfiction
+1 more
VIOLETTE by rieyqhan
#13
VIOLETTEby _________
VIOLETTE menjadi nama yang semakin popular di bumi Perancis itu. Setiap hasil rekaan dan keluaran serta pameran nya mendapat sambutan daripada semua penggemar fashion di...
  • teenfiction
  • rieyqhan
  • rebellionqueen
+16 more
Saat Hadirnya Cinta by Bunnyhotchocolate
#14
Saat Hadirnya Cintaby 아피 카 Api ka
"Kau lagi?!" -Meera Syahida "Eh, kau fikir aku nak kat kau jugak ke? Makcik jiran sebelah lagi cantik dari kaulah!" -Arsyad Rayyan Begitulah kehidupa...
  • romantik
  • melayu
  • cinta
+4 more
Takdir Seorang Perempuan by creamysmoothies
#15
Takdir Seorang Perempuanby S E X
Perempuan dicipta bukan untuk menjadi mainan nafsu lelaki tetapi untuk disayangi . *** [WARNING] Terdapat bab yang berunsurkan adegan dewasa . Kanak - kanak dibawah 18...
  • nafsu
  • hana
  • malay
+13 more
Gangster High by qitahboo22
#16
Gangster Highby qitahboo22
Yang Terpilih masih rahsia. Min tidak mengetahui sebuah rahsia yang disimpan rapi oleh ayahnya, sehinggalah rahsia besar itu terbongkar, rahsia yang selama ini menjad...
  • 2017
  • wattys2018
  • lateststory
+15 more
BIMBINGLAH AKU KE SYURGA by GadisFluffy
#17
BIMBINGLAH AKU KE SYURGAby ❄frhizzti❄
Sebuah coretan kisah seorang gadis yang kehidupannya sentiasa serba sempurna, Melissa. Populariti yang setaraf seperti selebriti dan kemewahan keluarga yang melimpah rua...
  • adaptasinovel
  • melayu
  • islamik
+9 more
INDIGNATION by ezraed
#18
INDIGNATIONby ezraed
"You you you... sini kejap.."aku memanggil Hara. "What??"soal Hara. "You cuba tengok ni.. Branch Manager ni.. " "Waittt.... ini bukan...
  • romantik
  • fixi
  • bahasamelayu
+9 more
FAYRA 2 by loliycheezy
#19
FAYRA 2by hotandspicy
FAYRA yg first was gone in hell. SUCK! isn't? so~ tadaaaaaaa~~The Reborn Of Fayra~(kidding) -will be continue from chapter 12 -new readers can ask me or other reader if...
  • amnesia
  • cinta
  • malay
+16 more
Iman Farisa x Irfan Mateen by theshaq
#20
Iman Farisa x Irfan Mateenby theshaq
Iman Farisa terkedu melihat lelaki yang berbaju hitam itu. Hatinya pula terus bergendangan. Dalam keadaan tergaman sempat pulak dia berkata, "Eh awak!" Irfan M...
  • lucu
  • novel
  • kisahcintadanlucu
+5 more