Melayu Stories

Refine by tag:

818 Stories

Bahana Cinta by quriey
#1
Bahana Cintaby Si Kunang-Kunang
Cinta dan Nafsu, gandingan kuat untuk engkau terus hanyut.
+7 more
Bukan Yang Sempurna. by May4ng_
#2
Bukan Yang Sempurna.by Mayang
status; C O M P L E T E (24 April 2020). --- Blurb; "Sampai bila awak nak biar Aisha tu tinggal dengan kita? Dia tu adik angkat awak, bukan adik kandung awak!"...
+6 more
[C] 谁 WHO | 지민 ✔ by heitsmehari
#3
[C] 谁 WHO | 지민 ✔by ش🌸
Pertunangan selama hampir 6 tahun itu seakan sia- sia saja bila si jejaka, Park Jimin mula tawar hati dengan Xiao Ren. Gadis berdarah cina itu. Kesibukan kerja buatkan c...
Completed
+20 more
Sir Dara by orkidhanari
#4
Sir Daraby orkid
Airis Damia? Bukan susah untuk buat dia jatuh cinta. Cukup dengan pandangan redup anak mata kelabu itu. Tapi kalau sekadar pandangan untuk apa? Ah! Susah benar nak menge...
+7 more
Armia & Aswad by NexNix
#5
Armia & Aswadby Nex Nix
simple story, slow update, suka hati je
+11 more
KERABAT BERNAFSU🍉 (remake)  by Hot_mealz
#6
KERABAT BERNAFSU🍉 (remake) by Hot_mealz
Eyya, seorang puteri Negara sangat pemalu. Tapi dirinya didedahkan dengan pelbagai pergaulan bebas malah dia semakin runsing apabila semakin ramai yang melakukan sex den...
+5 more
Aturan Yang Terindah by ZaraLily1001
#7
Aturan Yang Terindahby ZaraLily1001
Kisah seorang gadis yang biasa-biasa. Namun aturan hidup yang pernah dilaluinya menjadikan dia seorang yang tabah. Hanya pertemuan yang singkat, hatinya dilamar. Dia kag...
+3 more
[C] I LOVE YOU! | 김남준✔ by heitsmehari
#8
[C] I LOVE YOU! | 김남준✔by ش🌸
[OLD TITLE: CEO KIM'S IN LOVE] Kisah seorang lelaki bernama Kim Namjoon yang telah jatuh cinta terhadap assistannya sendiri. Cintanya bukan kerana rupa, tapi kerana pers...
Completed
+19 more
bersama kakak ipar serumah dengan isteriku by pian999
#9
bersama kakak ipar serumah dengan...by susah sungguh
baca okey...
+1 more
Belajaq tiup orang.  by chubsterkitty
#10
Belajaq tiup orang. by chubsterkitty
Misi gadis ubtuk hilangkan keperawanannya.
+5 more
Keliru!  by AduhaiMelayu
#11
Keliru! by Yaya
Gadis malang yang keliru dipersimpangan hidup, and tersalah langkah.
+1 more
My Boss by HELMI_02
#12
My Bossby Hasiff7
Aku bekerja sebagai pembantu peribadi kepada anak usahawan yg terkenal di Malaysia. Aku ni selalu ikut dia kemana sahaja dia pergi..
+1 more
[ C ] Hm, SORRY? She Is My Wife ! 💍  by _zeeyqueen
#13
[ C ] Hm, SORRY? She Is My Wife...by Z E E Y A
1st Story from zeeya Status : Completed ✔️ Start : 1 February 2019 Ended : 3 May 2020 Genre : Romance Action 💃🏻 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Pertemuan yang tidak sengaja...
Completed
+11 more
[OG] UNFRIEND : FLOWER🌸 by heitsmehari
#14
[OG] UNFRIEND : FLOWER🌸by ش🌸
[SLOW UPDATE] Sebuah persahabatan yang pada mulanya hanya ditemani dengan gelak ketawa dan kegembiraan hujungnya berakhir dengan pembunuhan. Pembunuhan yang dilakukan ol...
+22 more
CERPEN by aniskpoperz2
#15
CERPENby Yoonnie
-List of short malay stories
+7 more
Hi Stranger Jumpa Lagi Eh💘[OG] by qwertymilo
#16
Hi Stranger Jumpa Lagi Eh💘[OG]by icemocha
Silver Empire High School Sekolah dimana Devil Queen berjumpa dengan Charming Prince.Charming Prince mula terjatuh hati kepada Devil Queen lalu mencuba untuk memikat Dev...
+6 more
Mrs Maid Separuh Masa by shushigal
#17
Mrs Maid Separuh Masaby 🐻
Status ; On going Ehem! Hihi sebenarnya sis tak tahu nak buat sinopsis ni. Korang baca ja lah eh? Enjoy! ❤️ #firstbook
+12 more
Milik siapakah hati ini? by zamzarina85
#18
Milik siapakah hati ini?by Ina
First time cuba tulis cerita. cerita ini adah rekaan semata-mata dan tiada kaitan dengan yang hidup atau pun yang belum lahir. cerita ini mengisahakan hubungan kekeluar...
+1 more
i love you Ketua Pengawas [C] by Misslyz
#19
i love you Ketua Pengawas [C]by Miss Lyz
Aura Sofea seorang gadis brutal tapi cantik.Seorang gadis berani tapi ada sifat gentarnya Bertemu dengan seorang ketua pengawas yang tersangatlah kerek and annoying memb...
Completed
+10 more
Sangkut by DanneHoecline
#20
Sangkutby W.M.Danne
Kisah ni bukan macam cerita yang ada watak utama yang kaya raya, ada segalanya. Cukup dengan rupa yang tak seberapa, kehidupan sederhana. Kita twist sikit. "Azfar...
+8 more