melayu

Zahira by user20177668
#1
Zahiraby Haikalanakharun
Cerita rekaan sahaja. tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia. #reupload sbb yang sebelum ni hilang. tak tau kenapa.
  • sexs
  • melayu
  • cikgu
+1 more
Je t'aime by monaMas
#2
Je t'aimeby monaMas
Nurul Iman hanya gadis kampung biasa yang hidup dalam kesederhanaan. Dia diajar sedari kecil untuk sentiasa berfikiran positif. Namun, segalanya bakal berubah apabila d...
  • accident
  • maid
  • wattys2016
+9 more
Mr.Doctor vs Mrs.Engineer [Completed] by bluedays_
#3
Mr.Doctor vs Mrs.Engineer [Complet...by blueffe_
Puteri Nur Balqis seorang gadis yang hanya fokus kepada kerjaya apabila masuk umurnya 25 tahun ibu dan ayahnya mula bebel soal jodoh. Dia tidak mahu memikirkan soal itu...
  • engineer
  • comedy
  • romantik
+6 more
Egokah Lelaki Itu by Sis_YS
#4
Egokah Lelaki Ituby sis_Novello
#Pemenang anugerah NovaestarAwards2017 #Kategori Romance #Layak ke Senarai Pendek Wattys2018 Setiap jam, setiap minit dan setiap saat pasti akan terpandang wajahnya. Nak...
  • 2017
  • lovestory
  • sadstory
+8 more
[C][reupdate]Aku P.A Dia (1)(2) by Fateng12
#5
[C][reupdate]Aku P.A Dia (1)(2)by seokmingyu
Amilia Farisha yg baru dpt kerja disalah sebuah tempat milik rakan sekolah dia Tapi dia telah menjadi Personal Assistance rakan dia tu Dan org itu ialah Crush lama dia A...
  • islam
  • crush
  • melayu
+2 more
Bukan Niat Untuk Menyakiti by Donbesad
#6
Bukan Niat Untuk Menyakitiby Arsha
Bila tembok kepercayaan di hati Nahda musnah dalam sekelip mata hanya kerana rahsia yang disembunyikan Hazzar. Sudah dijangkakan hal itu pasti berlaku hanya kerana aman...
  • novelmelayu
  • love
  • arsha
+7 more
Isteri Yang Dibenci by ShafinasBakri
#7
Isteri Yang Dibenciby 🌹
"Kalau suatu hari nanti kau jatuh cinta dekat aku, kau jangan harap aku akan balas cinta kau. Aku sayangkan Dania. Aku akan halalkan hubungan aku dengan dia. Dan ta...
  • sweet
  • harapan
  • kahwinmuda
+7 more
Dahaga by putera012
#8
Dahagaby Putera haikal
dahaga si madu
  • melayu
Love, Mr. X by JuneZaidi
#9
Love, Mr. Xby June Zaidi
Ranking #17 - Novel [ 02 Sep 2018] #1 - Novel Cinta [ 2 Sept 2018] **Tiada lagi update. Mss ini akan melalui proses edit sebelum dihantar ke penerbit. DILARANG melakukan...
  • novelcinta
  • novel
  • cinta
+3 more
All Of You 💓 by sueflower
#10
All Of You 💓by sue flower
Adam Adrian ❤️ Lynn Nourilya, Adrian terjatuh cinta dengan Nulie pada pertemuan pertama. ..I give my all to you..coz you're the girl that I am waiting for along ? Adrian...
  • romance
  • budaya
  • iloveyouforever
+10 more
Marriage for SEX 💋 by chimyn_
#11
Marriage for SEX 💋by chip
Aku nak kahwin dengan Aril sebab masalah aku tapi benda yg tak diduga terjadi. Aku kahwin dengan Aril tanpa aku rancang. Memang plan nak kahwin dengan dia. Tapi rancanga...
  • dreams
  • rindu
  • love
+22 more
Anak menjadi Tuan (ON HOLD) by Bull4Ever
#12
Anak menjadi Tuan (ON HOLD)by Bull4Ever
Mengisahkan bagaimana seorang anak menjadi Bull kepada ibu bapanya sendiri.
  • bitch
  • isteri
  • bull
+7 more
Ms. Intern & Mr. Bigboss (MIMB) by TheAgasshi
#13
Ms. Intern & Mr. Bigboss (MIMB)by TheAgasshi
Thanks for all supports. Hope more votes comes 💕 Selalu dengar cinta diawan biru, sweet jer dengar. Tapi macamana pula kisah cinta airport management milik si Ms. Inter...
  • artis
  • blackjack
  • sandara
+9 more
Lidah Seksi Menjawab by goda-rahsia
#14
Lidah Seksi Menjawabby goda-rahsia
Lelaki misteri yang mengambil kesempatan dengan seorang pejawat kerajaan di tempat terbuka dan pasti mengghairahkan lelaki dan perempuan.
  • married
  • melayu
Empat Hari Tiga Malam by timbukutilahak
#15
Empat Hari Tiga Malamby timbukutilahak
Benda dah terhidang didepan mata, terpulang pada diri sama ada terus mengharunginya atau larikan diri. Aku menulis melalui pengalaman. Hidup yang terlalu banyak menyimpa...
  • outdoor
  • melayu
  • lesbian
+10 more
Kahwin Kontrak by RealHeartKeeper
#16
Kahwin Kontrakby RealHeartKeeper
Mengisahkan tentang Aedy Harriz yang memaksa Hani Syuhada untuk kahwin kontrak. Mampukah perkahwinan ini bertahan ? Bahagiakah Hani Syuhada ? Atau perkahwinan hanya menu...
  • paksa
  • melayu
  • cinta
+4 more
Massage Boy by EddyKhuzairy
#17
Massage Boyby €dd¥
Mengisahkan tukang urut bernama Zard yang juga seorang pelajar di sebuah kolej swasta di KL ~ Sesekali punggungku tergesel dengan batang koneknya yang ditutupi tuala. Se...
  • gayromance
  • melayu
  • plu
+3 more
Fireheart - [Cursebreaker] by elvrosethrone
#18
Fireheart - [Cursebreaker]by elvrosethrone
I'm a myth to be forgotten, til my retell end without broken the pieces shall be pieced again with no tears but dried fears -- Elvroseth - Tuan Puteri, menjunjung mahkot...
  • albino
  • horror-thriller
  • mystery
+9 more
Dia Mafia! by quin_anais
#19
Dia Mafia!by (하니 스) Hoseok's Princess
"Awak Mafia! Saya tak nak bercakap or berkawan dengan Mafia!!"-Khayra Zulaikha- "Saya memang Mafia, tapi saya tak jahat.-Rayyan Darwish- "Bagi saya...
  • lovestory
  • mafia
  • malayfiction
+18 more
Hai SENiOR!  by anne3993
#20
Hai SENiOR! by Blurry Face
+++Warning #girlxgirl story+++ My second story... Zaman sekolah yang sampai bila2 jadi kenangan yang tak dapat dilupakan.. Its not a love story, but a story of a girl...
  • kawansekolah
  • senior
  • kakaksenior
+7 more