melayu

Cinta Di Eropah by fantasyslayer17
#1
Cinta Di Eropahby Acap
#[1] in Romantic #[5] in Melayu #[4] in Romantis **This story contains 18+ contents** Cerita ini mengisahkan cinta antara seorang lelaki yang tampan bernama Zain Azrai d...
  • romatic
  • vote
  • maturedcontent
+12 more
Mr.Doctor vs Mrs.Engineer [Completed] by bluedays_
#2
Mr.Doctor vs Mrs.Engineer [Complet...by blueffe_
Puteri Nur Balqis seorang gadis yang hanya fokus kepada kerjaya apabila masuk umurnya 25 tahun ibu dan ayahnya mula bebel soal jodoh. Dia tidak mahu memikirkan soal itu...
  • romance
  • love
  • doctor
+6 more
Marriage for SEX 💋 by chimyn_
#3
Marriage for SEX 💋by chip
Aku nak kahwin dengan Aril sebab masalah aku tapi benda yg tak diduga terjadi. Aku kahwin dengan Aril tanpa aku rancang. Memang plan nak kahwin dengan dia. Tapi rancanga...
  • love
  • goals
  • drama
+22 more
Zahira by user20177668
#4
Zahiraby Haikalanakharun
Cerita rekaan sahaja. tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah meninggal dunia. #reupload sbb yang sebelum ni hilang. tak tau kenapa.
  • melayu
  • zahira
  • sexs
+1 more
KUDA by jack_anuar
#5
KUDAby Bang Rajan
UNTUK BASAHAN JE...
  • melayu
  • merecik
Madam Aerina by wnxxx96
#6
Madam Aerinaby Kisah Erotik
Menceritakan tentang seorang wanita dengan kehidupan seksualnya yang begitu erotik. Watak di dalam cerita adalah rekaan semata-mata. Tiada kena mengena antara hidup atau...
  • 18sx
  • erotik
  • tudung
+1 more
All Of You 💓 by sueflower
#7
All Of You 💓by sue flower
Adam Adrian ❤️ Lynn Nourilya, Adrian terjatuh cinta dengan Nulie pada pertemuan pertama. ..I give my all to you..coz you're the girl that I am waiting for along ? Adrian...
  • cheesy
  • happy
  • melayu
+10 more
Her Greatest Secret by GirlCrush_Yaya
#8
Her Greatest Secretby GirlCrush_Yaya
"Kau pun tahu aku tak akan sentuh kau kan? Biarlah semua orang tahu yang kita dah kahwin, tapi hakikatnya kau cuma perlu jadi mama Wina. Bukan isteri aku. Sebab ist...
  • romance
  • fanfiction
  • melayu
+19 more
Kawan Abang! by monsterprincess101
#9
Kawan Abang!by unicorn
anggap sebagai abang. tapi 'abang' lain jadinya. sebelum pergi, sempat berjanji. Ingatkan hanya gurauan tapi tidak. Hampir 7 tahun berlalu, ingatkan dah lupa. Tapi tidak!
  • novelromantik
  • novel
  • melayu
+4 more
Hai SENiOR!  by anne3993
#10
Hai SENiOR! by Blurry Face
+++Warning #girlxgirl story+++ My second story... Zaman sekolah yang sampai bila2 jadi kenangan yang tak dapat dilupakan.. Its not a love story, but a story of a girl...
  • kawansekolah
  • kakaksenior
  • melayu
+7 more
Disciplining Gangsters (ON HOLD) by PiNKster31
#11
Disciplining Gangsters (ON HOLD)by PiNKster31
Ayra Dian, seorang yang tegas, bijak, berdisplin dan cantik orangnya. Oleh itu dia dapat menjadi ketua pegawas yang disegani oleh murid di sekolahnya. Tetapi apabila dap...
  • gangsters
  • ketuapengawas
  • melayu
+5 more
Perasaan Tersimpan by MiradontCare
#12
Perasaan Tersimpanby ElmiraEdora-
Enjoy je
  • under18
  • melayu
  • stim
+1 more
Gangster High by qitahboo22
#13
Gangster Highby qitahboo22
Yang Terpilih masih rahsia. Min tidak mengetahui sebuah rahsia yang disimpan rapi oleh ayahnya, sehinggalah rahsia besar itu terbongkar, rahsia yang selama ini menjad...
  • kimtaehyung
  • wattys2018
  • kth
+17 more
Koleksi Cerita Lucah Pilihan by SparkSniper
#14
Koleksi Cerita Lucah Pilihanby SparkSniper
Kredit to original creator . .
  • 18sx
  • ceritalucah
  • melayu
Cinta 4879KM | JJK💜 by iamRainyThunder
#15
Cinta 4879KM | JJK💜by Jungkook
A B B Y Tengok trailer dalam chapter pertama la ea 🎥 Cerita tentang seorang gadis remaja yang tidak sengaja bercinta dengan seorang lelaki nigeria yang sebenarnya BIDAD...
  • jungkook
  • cintajarakjauh
  • bangtanfic
+9 more
Villa Juwita by buffyream
#16
Villa Juwitaby Scarlet
Sekembalinya Fayyad ke tanah air,dia dijemput oleh sahabatnya untuk tinggal di villa sahabatnya itu. Atas rasa kasihan akan rakannya yang baru kehilangan isteri dan anak...
  • melayu
  • bahasamelayu
  • villajuwita
+9 more
What the hell? Aku, isteri dia?! [slow Update] by MendesArmy2712
#17
What the hell? Aku, isteri dia?! [...by Magcon_Girl
Arianna Qaisara seorang gadis yang baru sahaja menamatkan pengajian di Amerika Syarikat. manakala, Airil Zafri seorang CEO Syarikat Berjaya Holdings. "Ya, Dia iste...
  • love
  • teenfiction
  • melayu
+2 more
suami MUDA (In Starting) by fatninrs_
#18
suami MUDA (In Starting)by ftnjhmhdrs
Romance- suami MUDA (diPRIVATEkan) Cerita pendek daripada penulis yang pemalas @fatninrs_ Haa ni 2nd book. Cerita ini diilhamkan dari kawan penulis sendiri. Dia nak yang...
  • shortstory
  • sweet
  • fatninrs
+13 more
Tuan Danny by _Nurayuni
#19
Tuan Dannyby Y U Y U🌸
First Romance By: @_Nurayuni ▪¤-----------••-----------¤▪ "What?!!!Bakal suami Aurora duda ke pa?!" Aurora terkedu. Kepulangannya dari Ireland setelah menamat...
  • nakal
  • charming
  • cinta
+20 more
[COMPLETE]Cruel Man잔인한 남자 +Sehun Exo by beautybaek-
#20
[COMPLETE]Cruel Man잔인한 남자 +Sehun E...by B's√
Oh sehun, Lelaki paling kejam yang pernah dijumpai oleh Gu sohee.Tapi apabila hidupnya terjerumus dalam cinta,Adakah dia akan kejam dengan cintanya sendiri? Status;COMPL...
  • mature
  • ohsehun
  • kpop
+17 more