malaysia

Izinkan Aku Mencintaimu by nurainliyana00
#1
Izinkan Aku Mencintaimuby Nur Ain Liyana
Aku tahu aku bukan yang pertama, Jadi izinkan aku tuk jadi yang ke-2 dihatimu.. #16 IN ROMANCE ~ 30.05.2018 #13 IN ROMANCE ~ 31.05.2018 #1 IN CERITA MELAYU ~ 31.05.2018
  • theaarlina
  • ceritamelayu
  • hanifhaidar
+9 more
ISTERI KU PSYCHO by Farah_ackerman
#2
ISTERI KU PSYCHOby Ara Sensei
| S L O W U P D A T E | 🔄 Seorang perempuan yang bernama Nurul Sofea. Seorang perempuan yang pernah membunuh seseorang dan dimasukkan ke pusat pemulihan. Ibu bapanya...
  • wattys2018
  • horror
  • cruel
+6 more
SEOULMATE [Completed] by macaroon270
#3
SEOULMATE [Completed]by xxKueyteowxx
Eunji top student dekat sekolah ada crush dekat Sehun student paling hot. Dorang jadi rapat sebab Eunji tolong Sehun.Then , kehidupan Eunji berubah apabila Hanbin berpin...
  • wattys2017
  • fanfiction
  • exo
+11 more
Surihati Encik Pembunuh by HilalAsyraf
#4
Surihati Encik Pembunuhby Hilal Asyraf
Surihati Encik Pembunuh - Tajuk memang macam drama TV melayu, tetapi sorry, jalan cerita novel ni lagi awesome. Ini cerita Faisal, seorang pembunuh profesional yang sang...
  • islamik
  • hilal
  • aksi
+7 more
Bukan Niat Untuk Menyakiti by Donbesad
#5
Bukan Niat Untuk Menyakitiby Arsha
Bila tembok kepercayaan di hati Nahda musnah dalam sekelip mata hanya kerana rahsia yang disembunyikan Hazzar. Sudah dijangkakan hal itu pasti berlaku hanya kerana aman...
  • family
  • love
  • keluarga
+9 more
Syurga Rindu by hernaaz
#6
Syurga Rinduby enanana
Karya kedua in romance by hernaaz 📖 Book 1 Ada di acc @Thecreamcake_ Before nak baca book 2 sila baca book 1 dahulu di acc @Thecreamcake_ untuk mendapatkan keterangan s...
  • novel
  • riz
  • melayu
+9 more
My College Princes || BTS Malay Fanfic by quin_anais
#7
My College Princes || BTS Malay Fa...by (하니 스)
College baru? Tiada masalah....Tapi masalah muncul apabila korang tahu dalam college tu ada 7 princes yang menjadi kegilaan ramai pelajar perempuan disitu. Yang membuat...
  • btsmember
  • oppa
  • handsome
+20 more
NARATIF CINTA by Afizah_Shah
#8
NARATIF CINTAby Penglipur Lara
Apa itu cinta? Cinta adalah sebuah emosi daripada kasih sayang dan ketertarikan yang kuat terhadap seseorang. Ia dapat ditonjolkan melalui perasaan, kelakuan, pemikiran...
  • amnesia
  • islam
  • malaysia
+12 more
Asian Dramas and Asian Movies by horizonsummer
#9
Asian Dramas and Asian Moviesby Midnight Lover
Just some good Asian dramas and movies that I think are good Just here to spread some good things around Every Drama I watch is either found on these websites KissAsian...
  • kdramas
  • jdramas
  • foreign
+10 more
Yang Sebenarnya Aku Tetap Sayang - eBook by Donbesad
#10
Yang Sebenarnya Aku Tetap Sayang...by Arsha
Azhan yang sukar menerima takdir keluarganya bila ayah menduakan ibunya di saat ibunya sedang bertarung nyawa. Hanya kerana itu, hubungan yang kian renggang dan cukup di...
  • cinta
  • malaysia
  • family
+10 more
My BFF My Love 2 by AnnasYusry
#11
My BFF My Love 2by Annas Yusry
Kisah Muaz dan Hazrin yang semakin dewasa.
  • cinta
  • persahabatan
  • bxb
+3 more
ALWAYS US.  by BitchesLoveDee
#12
ALWAYS US. by Deepimp._ ❤️
My Works #4 || ALWAYS US, NEVER THEM. This book tells the story of 7 women: Saiyora, Toria, Almani, Nuriah, Teharra, Malaysia, and Diajai. A group of girls thrown tog...
  • superstartgz
  • normani
  • girlfriend
+22 more
HEMBUSAN CINTAKU by TheCahayaFarah
#13
HEMBUSAN CINTAKUby TheCahayaFarah
"Saya hanya nak tahu sejauh mana awak takkan berputus asa pada saya. Saya sedar, awak lebih daripada sempurna." Persoalan sentiasa bermain di minda. Kerana ter...
  • happyending
  • rindu
  • cinta
+2 more
Special Someones (editing in progress) by mrbunnyban
#14
Special Someones (editing in progr...by mrbunnyban
Xue Ge, delinquent transfer student, just wanted to score the most beautiful girl in class. Because, well, he's 16. Jennifer, said beauty, wanted to hurl Xue Ge into out...
  • lightnovel
  • freedomofreligion
  • autism
+22 more
Vanilla by womanizerr_
#15
Vanillaby QALY
Jacqueline Johansson or Jac always described as an ice queen; she is an English teacher who has straight face and according to Reese, her student that having a big crush...
  • korean
  • girlxgirl
  • student
+16 more
Persuit of Portrait by NicoChong6
#16
Persuit of Portraitby NicoChong6
  • cerita
  • vsco
  • malaysiatalent
+21 more
Find a way by shahirarz
#17
Find a wayby fried chicken
lol, cerita ni bahasa melayu, description ni aku copy je. Have you ever wondered where the images and ideas of the reanimation of dead people came from? Rising from the...
  • manusia
  • malaysia
  • berbaik
+13 more
Tuan Farhan Mikael by laila2405
#18
Tuan Farhan Mikaelby Liaaaaaaa
  • malaysia
  • lovestory
  • sweet
+6 more
Kau Adalah MILIKKU by Desyal_
#19
Kau Adalah MILIKKUby NSE ❤
Perkenalan antara dua hati yang berlaku dek kerana perkara yang tidak disengajakan telah menimbulkan rasa tidak puas hati di dalam hati mereka. Seorang merasakan 'dia'...
  • malaysia
  • edwinmalique
  • sarahal-haq
+8 more
Sebuah Apartment di bawah Apartment Safri by theindiestory
#20
Sebuah Apartment di bawah Apartmen...by theindiestory
Ada sesuatu dibawah Apartment seorang lelaki bernama Safri..
  • apartment
  • malaysia
  • misteri