Konflik Stories

288 Stories

KAU HANYA MILIKKU 🍅 by itsalittt
#1
KAU HANYA MILIKKU 🍅by utomatcherry
Uchiha Sasuke, 28. Haruno Sakura, 19. Namikaze Naruto, 24. Hyuga Hinata, 24. Prolog " Aku mencintai segala tentangmu." Sasuke. " Tolong lepaskan aku.&qu...
Dear BadBoy (OG) by miraqila07
#2
Dear BadBoy (OG)by miraqila07
||ᵒⁿᵍᵒⁱⁿᵍシ︎|| [Second Book] Beautiful cover and banner by : @NurulDil ______________________________ Kisah ini bermula apabila Tengku Deangle di transfer ke Del Luna Hig...
|first love™|[END] by meliyanahA15
#3
|first love™|[END]by Aneksa
📌Sebelum baca follow 📌Jangan lupa vote 📌Dan komen ya "Aku benci kamu?" Ujar nya sambil nangis memeluk tubuh nya,sambil menangis sudah banyak banget air ma...
ALIKA 2 by titahertanti14
#4
ALIKA 2by titahertanti14
Harap baca dulu cerita Alika yang pertama! [Spiritual - Romance] Kisah baru dari perjalanan hidup Alika setelah tumbuh menjadi gadis dewasa. 4 tahun gadis itu menjalani...
[Book 2] Jodohku Encik Suami  by CallMeSazzy
#5
[Book 2] Jodohku Encik Suami by sæzy
[ON GOING] Tiada benci yang tetap, Tiada cinta yang kekal. -Zizan Razak - Apa kau fikir alam perkahwinan itu a...
01| BIAR HATI BERBICARA [OG] by luveattecupcakeu
#6
01| BIAR HATI BERBICARA [OG]by CuteMe㋛︎
ONEderfull cover by :: @KOOKIEXCHANYEOL- •~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~ "Ish, annoying la kau ni. Serabut, tahu tak? Kalau sehari tak kacau aku tak boleh ke?!&quo...
AUCH! cik milo, PLEASE BE MINE.  by MawarAurora
#7
AUCH! cik milo, PLEASE BE MINE. by Mawar_Aurora
Novel ini menceritakan tentang seorang gadis comel dan lucu yang bernama Bashasha Mikayla. Seorang gadis tinggi lampai. Anak kepada seorang pengarah lakonan yang terkena...
Kim Wife [C] by taehotz
#8
Kim Wife [C]by ńà
+ terima kasih sebab jadi isteri saya. I love you until my last breathe. > First Fanfic
Harris Zafran Obsession [Slow Update] by joanne_natalie
#9
Harris Zafran Obsession [Slow Upda...by Natalie
#third story Aurellya Mikayla Qaisara.Gadis itu sering membuat tidur malam jejaka itu tidak lena.Hanya kerana pandangan pertama dengan gadis itu,dia telah tersungkur ker...
Catch You, MR. HEARTLESS by crochet20
#10
Catch You, MR. HEARTLESSby crochet20
Disini kisah mereka bermula. Razin Aqil si mamat twitter bertemu Naurah Nadhirah? Wait! Sebenarnya siapa bertemu siapa? Jom baca kisah mereka😘
aku..... nk kawan kau... sampai bila -bila boleh? by maiwawa_najwa
#11
aku..... nk kawan kau... sampai bi...by Najwa_wawa
Betul ke kalau perempuan dengan lelaki kawan akan timbul satu perasaan?? Najwa seorang gadis yang tidak lah terlalu cantik dan badan yang sedikit gemuk dan seorang ulat...
Syurga Menantimu + kth ( COMPLETED) (RE-EDIT) by rinatae
#12
Syurga Menantimu + kth ( COMPLETED...by asycreamilk
Dari artis dan peminat bertukar kepada suami dan isteri tanpa sengaja ? Demi menjaga nama baik kumpulan , Ainul Mardhiah terpaksa menerima meskipun dapat bersama selama...
Completed
WANITA KEDUA by lilyaidelwais
#14
WANITA KEDUAby Lily
sedikit demi sedikit tabur kebenaran terbuka, rahasia tentang siapa wanita yang telah mengisi hati suaminya selama bertahun tahun dan kebenaran tentang anaknya yang sela...
SUAMIKU PALING SWEET  by hooniehya_jikookie
#16
SUAMIKU PALING SWEET by Little Bunny🐰
"Mama... Nak tolong tu memanglah boleh. Tapi ada ke patut suruh Sya jadi orang gaji rumah dia? Waaa.... Mama, Sya goreng telur pun boleh terbelah lima kuali, tahu t...
Affair With Your Husband [Sasunaru] by Cyciya_
#17
Affair With Your Husband [Sasunaru]by Istrinya Kyupil
Disc. : Dari zaman dulu sekali sampai seterusnya Naruto dkk. Tetap milik Om Masashi Kishimoto . Uzumaki Naruto bukanlah seorang protagonist dalam drama hidupnya. Bukan...
Flow (was Pasang Surut Cinta)  by alexandrachausen
#18
Flow (was Pasang Surut Cinta) by JeonDae.Rin
Seseorang, kumohon.......bantu aku melewati ombak ini. Ombak yang tidak menentu, yang kadang pasang, dan kadang surut. Aku hanya ingin bersamanya, sebentar saja, jika pe...
QUEEN OF BLACK SWAN {[SLOW UPDATE]} by trissss_d
#19
QUEEN OF BLACK SWAN {[SLOW UPDATE]}by trissss_d
" ayahh! Rian xnak kahwin awal lah! ape ni nak suruh rian kahwin dengan mamat ni pulak? keputusan rian muktamad! DIEYRIANA XNAK KAHWIN! " ~ Dieyriana Trisya ...
DIA YANG DITAKDIRKAN by sis_ely
#20
DIA YANG DITAKDIRKANby ♚
BOOK 1 OF LOVE STORY ━━━━━━━☆☆━━━━━━━ Demi menjayakan satu misi rahsia, Umar yang melakukan penyamaran tidak menyangka dia akan terjebak ke lembah cinta bersama Afia Az...