Capitolul XII

18.4K 1.1K 374
                                    

* Marco *

        Tocmai ieșea de la duș, îmbrăcată doar cu halatul meu de baie mare și greoi. Avea încă părul umed și ochii îi sclipeau.

       - Vrei să mănânci ceva?

        Oricât de mult voiam să am grijă de ea, mă rugam în gând să refuze. Aveam alte planuri pentru ea acum.

       - Nu mi-e foame, spuse Elena și am respirat ușurat.

        M-am ridicat de pe pat și m-am apropiat de ea, în timp ce îmi dădeam bluza peste cap, lăsând-o să cadă pe jos. Am văzut-o înghițând în sec, privindu-mi pieptul făcut și tatuat, și am rânjit pervers. De la atâtea bătăi și antrenamente, corpul meu era foarte bine lucrat, iar acum eram la bustul și picioarele goale, doar blugii negri îmi mai atârnau pe șolduri.

        M-am oprit în fața ei și ne-am privit intens în ochi.

       - Doamnă Sima, vreau să te fut până rămânem amândoi fără aer. Ești de acord?

        Am văzut-o cum mă privește cu ochi mari, dar își mușcă ușor buza de jos și asta mă excita a dracului de tare. Cum putea să fie atât de inocentă și atrăgătoare, totodată?

        I-am desfăcut cordonul halatului și acesta se deschise puțin, lăsându-i corpul minunat la vedere. Am întins mâinile, prinzându-i halatul cu ambele mâini și trăgând de el în jos. Rămase goală în fața mea și am văzut-o lăsând privirea în jos, rușinată.

       - Să nu îndrăznești să te rușinezi, iubito. Ești atât de frumoasă!

        Mădularul meu pulsa cu nerăbdare și îmi venea să îi dau două. Muream încet, voiam să o am! Atâția ani...

        Am întins o mână și cu vârfurile degetelor am mângâiat-o de la gât, urmărind clavicula, continuând peste un sân și coborând spre abdomen, pe care am făcut câteva cerculețe. Ii vedeam privirea plină de o dorință, care mocnea.

        Am cuprins-o pe după talie și am lipit- o de mine.

       - Aici e locul tău, i-am spus poruncitor și m-am aplecat să o sărut, intrând cu limba între buzele ei dulci și gustând fiecare părticică delicioasă.

        Ea își înfășură brațele pe după gâtul meu și mă trase mai aproape, mușcându-mi buza de jos și făcându-mă să mă întăresc ca betonul armat.

        I-am cuprins sânul cu o mână și i-am simțit sfârcurile tari. Nu m-am mai abținut și i-am cuprins unul între buze, trecându-mi limba peste el și sugându-l cu poftă. Am auzit-o gemând și asta mă înnebunea, faptul că ea se excita în brațele mele era cel mai minunat lucru din lume pentru mine!

        Mi-am coborât mâinile spre fesele ei i le-am strâns tare, trăgând de ele și m-am aplecat, am prins-o cu mâinile de picioare și am ridicat-o în brațe. Ne-am unit iar limbile în timp ce am sprijinit-o cu spatele de perete și acum o țineam doar cu o mână, în timp ce pe cealaltă am coborât-o între picioarele ei desfăcute. Am simțit-o umedă și fierbinte, i-am masat locul sensibil până a început să tremure, gâfâind. Voiam a naibii de tare să o gust, dar nu voiam să o las jos din brațe. Am lăsat în schimb două degete să alunece în ea și își dădu capul pe spate, închizând ochii și icnind de plăcere.

       - Marco, șopti ea incoerent.

       - Da, iubito, am răspuns cu o voce groasă, lingându-i și mușcându-i gâtul.

       - Te vreau...

       - Spune-mi ce vrei, iubire.

       - Să mi-o tragi...

        Cuvintele ei au explodat în mine. Gata! Nu mai puteam să rezist fără să o am. Mi-am desfăcut repede pantalonii, i-am lăsat să cadă pe șolduri și am prins-o mai bine de fund, în timp ce intram încet în ea. Doamne, cât de bine era! Iubita mea, femeia mea!

        O luam în picioare, sprijinită de perete și era a dracului de bine! Îi ridicam și coboram fundul, în timp ce mă încordam ca să o pot pătrunde toată.

        Gemea a naibii de sexy și simțeam cum îmi pierd mințile în timp ce o aveam, mă vrăjea așa cum doar ea știa să o facă.

        Începea să tremure de plăcere și nu voiam să termine. Nu încă.

        Am început să mă mișc mai încet și m-am oprit, atingând-o iar cu degetele.

       - Nu, oftă ea.

       - Încă nu, iubito, am sărutat-o și am lăsat-o jos, dar spre surprinderea mea, Elena întinse mâna încet și mă atinse și ea.

        Sfinți din ceruri...

        Începu să mă mângâie cu mișcări de dute-vino și o priveam curios și excitat. Niciodată nu știam la ce să mă aștept de la ea, era atât de imprevizibilă câteodată!

        Am privit șocat cum se lasă ușor în jos, cu curiozitate și poftă, apoi cu o timiditate care mă înnebunea, mi-o luă în gură.

        Să-mi fut una!

        Senzația aceasta... de gura ei fină cuprinzându-mă și lingând, sugând, jucându-se din ce în ce mai curajos...

        Am închis ochii și mi-am băgat o mână în părul ei, făcând-o să geamă excitată.

        Ce îmi faci tu mie, iubito? Ce îmi faci? Dumnezeule mare...

        Simțeam că nu mai am mult și am ridicat-o, am întors-o cu fața la perete, aplecând-o pentru a-și lipii sânii de acesta. I-am dat o palmă peste fundul ridicat, privind cum se face de un roșu pervers și am intrat brusc în ea, făcând-o să țipe. O strângeam de șolduri, înfingându-mi degetele in carnea ei fierbinte și transpirată, mângâindu-i spatele unduit. Îmi lipsise atât de mult, știam în acest moment că nu o să mai stau nici măcar o zi fără ea! Nici o femeie nu reușise să mă facă să mă simt așa, iubirea care aproape îmi exploda în piept în combinație cu această plăcere care mă făcea să îmi pierd mințile, era letală pentru mine!

        Am intrat în ea tot mai adânc, tot mai sălbatic și am simțit-o strângându-se în jurul meu.

       - Termină pentru mine, iubito, i-am spus și ea se lăsă furată de finalul cutremurător cu un țipăt, în timp ce eu am urmat-o îndeaproape, gâfâind greu.

        Era epuizată, știam asta, dar fața ei acum era senină și doamne, cât putea fi de frumoasă!

        Am luat-o în brațe, strângând-o la piept și am mers în dormitor. Am așezat-o ușor pe pat și m-am băgat lângă ea.

        M-am pierdut în uitare fericit, cu ea în brațele mele și goi pușcă.

        M-am pierdut în uitare fericit, cu ea în brațele mele și goi pușcă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
MarcoWhere stories live. Discover now