Capitolul IV

17.6K 1.2K 147
                                    


* Marco *

        Habar nu aveam cât era ora. Și nici nu conta. Câte pahare am băut? Nu contează! Cine le mai numără?

        M-am așezat pe fotoliu și am tras de nasturii cămășii, mi-era cald doar pentru că toată ziua mă gândisem la ea. Doamne, cât putea fi de frumoasă! Corpul acela senzual, rochia de culoare... o culoare, fusese extrem de mulată și îmi lăsase o priveliște minunată asupra fundului său perfect bombat, când a ieșit nervoasă din încăpere. Mi-ar fi plăcut să îi și dau o palmă peste fesele alea delicioase, poate așa îi scoteam și nervii din fund.

        Îmi plăcea că și-a păstrat părul lung, în care mi-aș înfige mâna fix în momentul ăsta și i-aș arăta ce înseamnă un bărbat adevărat! Beat, ce e drept, dar bărbat!

        Mi-am trecut o mână prin păr și am ridicat un picior, l-am sprijinit de celălalt și am scos un pantof, aruncându-l undeva în spatele meu. La fel am procedat și cu celălalt, dar acesta ricoșă în vaza de pe măsuța de la intrare și un zgomot asurzitor de obiect spart rupse liniștea.

       - Du-te-n mă-ta! am bombănit și am dat sacoul jos, apoi am apucat pachetul de țigări de jos și am reușit să aprind țigara, după ce pe prima am aprins-o invers.

        Am tras fumul în piept. Chiar și beat fiind, știam că nu aveam nici o idee despre ce făceam. Avea iubit, schilodul ăla cu față de milog la colțul străzii. Oare el reușea să o facă fericită? Nu prea credeam. Știam ce îi place ei și ce o făcea să își piardă mințile, iar el era departe de a fi potrivit pentru asta. Nu voiam să intru cu picioarele în viața ei, dar din clipa în care am văzut-o, am știut că o vreau.

        Bineînțeles că ea nu ar accepta asta, m-am despărțit de ea și i-am frânt inima, dar o mai vreau încă o dată... Să potolească focul din mine, să îmi aline sufletul mai întunecat ca noaptea, să mă mai liniștească încă o dată și apoi îmi jur... îmi jur că dispar. O las în pace, dar pentru moment, sunt mult prea egoist.

        Am stins țigara în ghiveciul uscat de flori, m-am dezbrăcat în drum spre pat și m-am băgat gol sub plapuma moale. Am visat-o, i-am visat corpul gol și ochii verzi și m-am trezit cu o erecție care mă durea la propriu! Eram aproape tentat să mă rezolv singur, dar nu eram un amărât de puștan de liceu, ce dracu! În plus, astăzi o revedeam.

* Elena *

        Băteam nervoasă cu degetele în birou. L-am auzit vorbind cu secretara și m-am foit în scaun. Apoi, urmă o bătaie în ușă.

       - Intră, am spus.

        Marco intră în birou și îmi zâmbi. Avea cearcăne sub ochi, oare nici el nu dormise azi-noapte? Sau, poate o femeie îl ținuse treaz. În fine, nu avea de ce să mă intereseze asta.

       - Hei, mă salută el.

       - Bună, am spus, zâmbindu-i strâmb înapoi. Ia loc, i-am indicat unul dintre scaunele din fața biroului.

        Marco se așeză continuând să mă privească.

       - Ce anume îți dorești, mai exact? L-am întrebat și abia după ce am scos cuvintele pe gură, mi-am dat seama cum suna această întrebare.

        L-am văzut schițând un zâmbet pervers și am simțit cum obrajii mei devin roz. Chiar și după atâția ani, avea un asemenea efect asupra mea!

MarcoWo Geschichten leben. Entdecke jetzt