2 yıl öncesinden bir anı..(bölüm değil)

1.3K 59 12
                                    

Selam okuyucular..
Yeni yıl size aşk,huzur, sağlık,iş, para,güç ve mutluluk getirsin..🙏🏻🎈

Bu bölüm ufak bir yeni yıl hediyesi ve karşılığnda da sadece bir yıldız istiyorum.. beni sevindirirseniz yeni yılda ne mutlu bana..

Malesef ki uzun bir süre bölüm yayınlayamayacağım bilginiz olsun.

Bu bölümse sadece Ali'nin hastaneden çıktığı ve Selin'in onla kaldığı zamanlardan güzel bir anı bölümü. Eski zamanlara dönüş var karıştırmayın lütfen..

Yeni bölüme kadar,
AŞK'la kalın..

SELİN'in ağzından..

Sabah uyandığımda her zamanki gibi Ali yanımda, mışıl mışıl uyuyordu. Bugün okula gitmeyecektim ve koca bir günü yine sevdiğim adamla geçirecektim. Hemşiremiz ise hala yanımızdaydı. Kızı evimizden yollamanın bir yolunu bulamamıştım, katlanıyordum..

Yerimden doğrulurken mutlulukla şu hallerimizi düşündüm. Ne kadar da mutluyduk ama, ne kadar da birbirimize aittik biz..

Şimdi bir evimiz vardı her şeye rağmen, hatta o kadar olaya rağmen birbirimizden de kopamıyorduk. Mutluyduk, huzurluyduk ama bir şeyler vardı işte..

Hatalar vardı mesela.

Didem hala hastanedeydi, durumu kötüydü. Belki de bu hayatın bizim için bir şeyler yaratma çabası olabilirdi. Belki de evren Didem'i yeryüzünden silerek benim önümü açacaktı.

Bu yaşa geldiğimde öğrendiğim bir şey varsa o da, hayatın gerçekten acımasız olup ne isterse onu elde edeceğiydi..

Yataktan yavaşça kalktığımda Ali huzursuzca kıpırdandı. Sanki benim yataktan kalktığımı hissetmişti, yüzü buruştu. Tebessüm etmeden duramadım. Biz birbirimizle ilgili şeyleri hissedebiliyorduk..

Elimi yüzümü yıkadıktan sonra, odadan çıktım. Ali için güzel bir kahvaltı hazırlamak istiyordum çünkü benim Mavişimin güce, iyileşmeye ihtiyacı vardı. Ee biran önce iyileşirse fena olmazdı, geçen akşamki gibi canı yansın istemiyordum bir dahaki sevişmemizde..

..

Genel olan şeyler dışında canım çok tatlı çektiğinden pankek yapmaya karar verdim. Ali bey sucuklu yumurtayı severdi. Yemek konusunda tamamen bir Türk erkeğiydi. Bu düşünceyle gülümserken, tavadaki pankeki çevirdim.

Hiç fena sayılmazdı ilk denemem, yani sanırım oluyordu. Sadece biraz fazla şekilsizlerdi. Bazılar kalın bazıları da inceydi ama hala orta yolunu bulamamıştım. İnsan ilk kez pankek yapınca haliyle olayı çözemiyordu..

Masayı özenle hazırladım. Çeşitli reçeller, çikolatalar, peynirler, salata, zeytin, bal ve kaymak başrolleri oynuyordu. Zaten onun dışında pek bir şeyde yapabileceğimden emin değildim. Sonuçta mutfak konusunda iyi sayılmazdım.

Önce biricik hemşiremiz uyanmıştı ve bana yardım etmişti azda olsa. O sırada ben Ali'yi uyandırmak için odaya girdim. Sessizce yatağa çıktım, yüzümü Ali'nin yüzüne yaklaştırarak önce yanağından öptüm. Hiç hareket etmeyince bu sefer dudağının hemen kenarına ufak bir öpücük bıraktım. Yüzümü hafifçe çektim onu izlemek için ama hala bir kıpırtı yoktu. Ama uyandığından emindim, şuan sırf gıcıklığına yapıyordu.

Adını fısıldadım usulca, ''Aliii..''

''Hıı..'' diye dudakları kıpırdamadan bir ses çıktı genzinden, gerçekten uyanmamış mıydı acaba?

GECE'NİN MAVİ KARANLIĞI (TAMAMLANDI!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin