17.bölüm ŞİMDİDEN ÖZLEDİM

2.8K 94 20
                                    


KEYİFLİ OKUMALAR..
BEĞENMENİZ DİLEĞİMLE..

..

SELİN'den..

Alkol alacağımız için, otelden bir şoför ayarlanmıştı ve bizi kapıda bekliyordu. Ali hızlıca arabanın arkasına binmemizi sağladı. Gözlerindeki o zifiri rengi daha önce görmediğime emindim. Beni hemen yanına çekip sıkıca kendine bastırdı.

Arabanın içindeki karanlığı, cadde ışıkları kırıyordu. Birbirine bakan yüzlerimiz kimi aydınlanıyor kimi kararıyordu. Şoför sabit bir hızda yol alırken Ali sadece gözlerime bakıyordu, yüzüne sabit bir ifade takınmıştı. Boğazımdaki yumruyu geri atmak ister gibi yutkundum sertçe, sağ elimi kaldırıp yanağını avucumun içine aldım istemsiz bir hareketle. Sanki kendimde olmadan hareket ediyordum.

Sakallarının avucumun içini gıdıklamasına izin verdim, yüzünün her köşesini izledim. O ıslak duran koyu pembe dudaklarını mesela, erkeksi yüz hatlarını ve o eşsiz gözlerini..

Sindire sindire beynime kazıdım. Hiçbir tepki vermeden sadece beni izliyordu. Vücudunun her hücresindeki sertlik belli oluyordu.

Yanağındaki elimi yavaşça boynuna indirip, sol şah damarının üzerinde parmak uçlarımı gezdirdim. Adem elmasını hareket ettirecek şekilde yutkundu. Bunu görmemle, adem elmasına dokunmam için bir istek peydahlandı içimde. Ona dokunmak istiyordum. Elimi adem elmasında gezdirdiğimde, parmaklarımın arasında hareket etmişti birkaç kez. Bu his o kadar güzeldi ki..

Yavaşça aşağı doğru elimi indirdim, bir kez daha sertçe yutkunarak. Şuan ona da kendime de acı çektiriyordum. Giydiği gömlekten bile, sert bir şekilde belli olan göğüs ve karın kaslarında ellerimi acemice gezdirdim. Çok yavaş hareket ediyordum ki, istediğinde beni engelleyebilsindi.

Az önce yaptığımız danstan sonra bu yaptıklarım aslında tamamen delilikti ama yapmak istiyordum. Nedenini bilmesem de yapmak istiyordum delice.

Elimi yavaşça sertleşen erkekliğine getirdiğimde, ona dokunmak istedim ve elimi üzerine koydum.  Arada pantolonu olsa da, avucumun içindeki atışlarını hissediyordum. Onun içimde nasıl attığını biliyordum ve bunu tekrar istiyordum. Hem de delicesine onu içimde istiyordum.

Bu düşünce heyecanla yutkunmamı sağladı. Gözlerine bakmayı bir an olsun kesmemiştim, ona dokunmama nasıl tepki verecekti bunu merak ediyordum. Yüzünün daha da kasıldığını gördüm, vücudunun daha da kasıldığını hissettim. Acaba ona dokunmamı istiyor muydu?

Elim sertliğinin üzerindeyken, birden onun eli de benim elimin üzerine yerleşti. Bir kez daha adem elmasını hareket ettirerek yutkunduğun da, eliyle elimi erkekliğini kavrar gibi sıkmamı sağladı. Bu hareketle içime bir ürperti geldi, gözlerimi kocaman açarak öylece kasıldım. Elimi çekmeye çalışsam da bunu engelledi. Yavaşça ellerimizi açmamızı sağladı tekrar. Yavaşça yüzüme yaklaştı, dudaklarımız arasındaki mesafeyi en aza indirdi.

''Beni şuan mahvediyorsun Gece.'' diyerek fısıldadı, şoförün duymayacağı bir sesle. Derin bir nefes aldım..

''B-ben..'' dedim kekeleyerek.

Nefessiz kaldığımı o an fark etmiştim. Derin bir nefes aldım tekrar ve tekrar. Göğsümün hızlıca inip kalkmasına izin verdim. Heyecandan dudaklarım bile kurumuştu. Ellerimiz hala erkekliğindeydi. Dudaklarımı ıslattım tekrar. Demek istediğim 'bende mahvoluyorum şuan' dı ama diyemedim, dilim varmadı. Alnını alnıma bastırdı sertçe.

''Ne yaptığını inan bilmiyorsun dişi aslanım.'' dedi ve sertçe dudaklarıma kapattı o eşsiz dudaklarını.

Karşılık verebilmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Alt dudağımı dudaklarının arasında resmen sömürüyordu, işe birde dişlerini ve dilini katmıştı.

GECE'NİN MAVİ KARANLIĞI (TAMAMLANDI!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin