11.bölüm KISKANÇ

2K 108 16
                                    

Keyifli okumalarr..

..

SELİN'den..

Dövme yaptırdıktan sonra 4 gün geçmişti ve Ali her akşam beni aramıştı. Dövmem hakkında bilgi edinmek için arıyordu.

Kızardı mı, kabuk tuttu mu, yara oldu mu, kaşınıyor mu, şebeke suyu değdirdin mi, ıslattıktan sonra kuruttun mu gibi sorular soruyordu.

Her seferinde de kapatana kadar şöyle yap böyle yapma falan diyordu. Çok ilgileniyordu dövmemle. Ben de keyifleniyordum bu haline. İlgisi çok hoştu. Gülünce de kızıyordu. Benim ona soru sormama izin vermiyordu. Sadece iyi deyip geçiştiriyordu.

Ali'nin bana sürekli tekrarladığı talimatları uygulamaya çalıştığım halde yara gibi olmuştu. Ben Ali kadar abartmıyordum bakımını sanırım o yüzden olmuştu. İnternetten de araştırmıştım, geçen bir durumdu. Geçerdi.

..

Odamda oturuyordum ve akşam olmak üzereydi, sıkılmıştım oturmaktan. Nazlı odama geldi. Onun da canının sıkıldığı belliydi. Birkaç bir şey konuştuktan sonra dışarı çıkmaya karar vermiştik. Sahile bir kafeye gidip oturacaktık.

Nazlı'nın bana anlatmak istediği bir şeyler vardı. Ben de uzun zamandır Nazlı'nın bu değişen hallerinin nedeninin bir erkek olduğunu anlamıştım. Ve şimdi onun benden çekeceği vardı!

Üzerime giyeceğim kıyafetleri ayarladım, hafif makyaj yaptım ve saçlarımı da açık bıraktım.

(Kıyafeti..)

Hazırdım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hazırdım.

Kafeye geldiğimizde kahvelerimizi söylemiştik. Nazlı elindeki telefonu bir türlü bırakmamıştı. Onu izliyordum. Telefon ekranına bakıp sırıtmak? Bunun tek nedeni kesin bir erkekti. Şimdi onu sıkıştırmanın vakti gelmişti. Bana anlatmalıydı artık, çok geç bile kalmıştı.

''Nazlıcım, ikizim artık anlatsan diyorum hani.'' dedim ses tonumu ciddi tutarak. Çok ciddi bir konuydu çünkü!

''Neyi Selincim? '' dedi sırıtarak. Anlamıştı işte neden zorluyordu beni.

''Kim bu yakışıklı, nasıl tanıştın anlat işte Nazlı beni deli etme.'' dediğimde derin bir nefes aldı. Gözlerindeki ışıltıyı görmemek imkansızdı.

''Her zamanki gibi duvarıma gitmiştim bir gün, biliyorsun sende başka yere gitmem sıkılınca. Ama noldu biliyor musun Selin? Duvarımda başka biri vardı. Hem de benim duvarıma resim yapıyordu. Sonra delirdim tabi kavga ettik, zorla kovdum onu. Kendini beğenmiş biriydi, ukalaydı.''

Heyecanla Nazlı'yı dinliyordum. Gözlerim kocaman olmuştu o anlatırken, aynı onun anlatırken olduğu gibi.

Bizim Nazlı, atarlı Nazlı, erkek fatma Nazlı bir erkekle mi tanışmıştı?

GECE'NİN MAVİ KARANLIĞI (TAMAMLANDI!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin