25.

376 36 1
                                    

Zeen se nad tím ohrnoval nos. Nechtěl to mít na sobě. Já už jednou za dívku byl. A líbilo se mi to. Nakonec mi to tolik nevadilo.
Proto jsem přešel k Nickeli a vezmu si do rukou svou uniformu. Poté mu vezmu ruku, kde měl tanga a políbímm mu ji. „bude mi potěšením, pane." ušklíbnu se a vezmu zuby tanga.
Nechápu co ti do mě vjelo ale Zeen se na mě vyjevene díval.
Nickeluv obličej jsem neviděl. Doufám že byl milé překvapen. Já totiž celý rudý odkracel pryč do vedlejší místnosti se převléknout. Zeen po chvíli za mnou také přišel.

Oba jsi to vzali a odešli do vedlejší místnosti. Mohli se převléknout tu. Mně by to rozhodně nevadilo. Navíc ta jejich reakce. Zasním se a tak si až pozdě všimnu, že už jsou oba tu. Poposednu a zkoumám je pohledem. Jsou dokonalí. Zeen si neustále popotahuje dolní krajku a je celý rudý. Dantalion stojí klidně, ale je též celý rudý.
„Vypadáte dokonale, "zavrním a skenuju je dál pohledem. Nejradši bych byl, kdyby se přede mnou svlékli.

Ladně do toho vklouznu. Tedy až na to, že ty tanga mi byla těsná a já se. Cítil hodně perverzně. Sukýnka krátká. K tomu uplé tílečko na kterém byl i krajkovaný límeček. K tomu i podvazky. A také malé botky.
Zeen se do toho lehce hůře oblékl. Musel jsem mu pomáhat a ještě při tom remcal. „tys navrhl služebné" uchechtnu se mu a ještě si udělám culík a dám si na hlavu čelenku.
Poté jsme tam s velkou odvahou vešli a pomalu šoupali nohama k němu.
Zeen byl neschopenku mluvil a jen si popotahoval sukni. Já měl nervózní úsměv a snažil jsem se stát rovně.
„D-dekujeme." zašeptam nervózně „C-co po nás pán. Chce? A- abychom udělali?" zeptám se nejistě a jde že mě slyšet nervozita.

„Mohli byste tu trochu poklidit. " Ukážu na prachovky a oni se neochotně dají do práce a já se kochám tím pohledem. Zeen se stále neúspěšně snaží stáhnout sukni, co nejníž. Tím toho, ale odhaluje ještě mnohem víc. A Dantalion. Zaměřil se na pavučiny a hezky ukazoval svůj zadeček v tangách. Kalhoty mi začínaly být těsné a mě napadlo něco skvělého.
„Líbejte se, " vydechnu.

Jen se lehce pokloním a Zeen to po mě zopakuje a jdeme si vzít prachový a utíráme prach. Zeen stále zápasí se sukní a já se snažím vypadat co nejvíce sexy aby si mě všiml a Zeen se nemusel cítit tak trapně a já se mu chtěl líbit.
Pak ale sebou cuknu když řekne něco takového a Zeen v tuhle chvíli byl nepoužitelný aby se choval jak dominantní, tak moc se styděl.
Přešel jsem pomalu k němu a natočil nás tak aby Nickel na nás viděl.
Stali jsme kousek před ním s já začal pomalu jej pusinkovat. Chytnul jsem jej za bradu a začal jsem letmými polibky. Poté jsem ale dravě jej zacal líbat. Kousal jsrm jej a on jen kňučel.
Druhou rukou jsem mu zajel pod sukýnku tak aby Nickel viděl a začal jsem jej mačkat.
Pak jsem se podíval na Nickela. „co mám dělat dál, pane?" olíznu se a kousnu se do rtu.

Byli tak zatraceně sexy. Výhled, který mi Dantalion umožňoval byl skvostný. Zeen byl teď totálně mimo. Nechal se ovládat a to bylo snad ještě více rajcovní. Jeho zadek v podvazcích.
Přejedu si přes vystouplou látku u kalhot.
„Co kdybyste mi udělali takovou malou show mezi sebou? " můj hlas teď zní poněkud drsně a nakřáple. Zeen se na mě jen vyděšeně otočí.
„Jste nádherní a já vás miluju," řeknu klidně a sleduji jejich další počínání.

„jak si přejete, pane." ušklíbnu se na Zeena a on se zpátky na mě otočí a vyděšeně se dívá. Pohladim jej po tvářičce a druhou rukou mu pomalu rozpínám košilku kdy mu posinkuji každou část těla. Zeen jediné co vzmůže je vzdychání a hlazení mě ve vlasech.
Pomalu se dostávám ke klínu kde mu jen vyhrnu sukýnku a začnu mu kouřit a hrát si a jeho penisem. Při tom se na něj podívám a rozkazu mu, že má se roztáhnout.
Hned to udělá.

Zoufalostí zakňučím a vklouznu si rukou do kalhot. Už to nevydržím a začnu si dělat dobře. Tohle je prostě dokonalé. Zeen, který si prstí a Dantalion v pokleku. Nevzdychám nahlas. Jen přivírám oči a užívám si ten pocit i pohled. Zeen se prohne v zádech a udělá se mu do pusy. Sleduji jak Dantalion vstane a vrátí Zeenovi kousek jeho sperma v podobě francouzské ho polibku. Z následného výjevu co vidím mi už pohybování po mé chloubě rozhodně nestačí. Pomalu prste zamířím ke svému vchodu a začnu si lehce dráždit prosratu.

Krvavá růžeKde žijí příběhy. Začni objevovat