15.

789 58 4
                                    

Svlékni se. " Rozkážu a sleduju ho. Dělá přesně to, co jsem řekl.
„Lehni si na záda." Přivázal jsem mu ruce normálním lanem k posteli.
„Roztáhni pro mě nohy, Dantalione. Buď má hodná děvka." Okamžitě můj rozkaz vyplní a já začnu líbat jeho stehna. Zanechávám na nich mokrou cestičku a flíčky. Do úst si vezmu jeho varlata a začnu je sát a cucat. Prstem mu mezitím proniknu do vchodu a začnu dráždit prostatu.

Takhle to má být, Tímhle jsem se stal. Možná jsem tím už byl. Vždy mě někdo ovládal. Možná jsem chtěl aby mě někdo ovládal. Ale né tak jak mí rodiče.
Ale jako on. Ukázal mi i krásné chvíle s ním. Řekl mi své pravé jméno. Nezabil mě, i když já mě úmysl jej zabít v té chvíli.
Pomalu jsem se svlékal, bolelo to, ale i tak jsem to pro něj udělal. Doufám, doufám, že se nebude zlobit za ty popálené záda. A také, že všechny jizvy po očistě zmizeli.
Jen proto abych byl čistý a neposkvrněný.
Chtěl jsem aby je tam udělal znova.
Bolestivě jsem si lehl a nechal se sám přivazoval. Díval jsem se na něj oddaně a čekal co udělá. Bude to bolet? Bude to příjemné?
Chvěl jsem se vzrušením. Hned jsem roztáhl nohy pro něj. Ten název. Projel mnou jak střela. Teď jsem věděl co znamená.
Ale i tak mě to ještě více vzrušilo.
Začal si se mnou hrát a já jsem vzdychal. Jak chtěl a já jsem mu za to vzdychal dokola jeho jméno. Tak jak chtěl. Jen jeho jméno jsem říkal.
„J-je.. moc.. n-nevydržím to.." kňučím nakonec když se začne dotýkat mé prostaty.

Pohltím jeho penis do svých úst a on se udělá. Nechám si jeho sperma kapat ze rtů. Kapky dopadají na jeho hruď. Chci jo ošukat, ale mé břicho. Prasknou mi stehy. Uvolním mu ruce od postele, ale nechám je svázané. Posadím se na postel a on si mi sedne na klín.
„ Otoč se ke mně zády. Budeš hlídat kliku. " Zasměju se a když se otočí, tak do něj začnu pomalu pronikat. Pomalu a hladce. Nechci mu ublížit. Když jsem v něm celý, začnu jej pusinkovat na spálená záda.
„Nebudeš si ubližovat, nebo tě potrestám," zavrčím a zakousnu se mu do ramene.
„Řekni, až budeš moct."

Hned co jsem to řekl, tak si jej vzal do úst a já s výkřikem se udělal. Dovnitř jeho pusy. Mírně se strachem jsem se na něj díval, přeci jen. Nevím jak na to bude reagovat tentokrát. Jen se ke mě přibližuje a nechává to všechno na mě kapat. Všechno.
Tak špinavý, ale při tom tak chtivý.
Nechápavě jsem se na něj díval, když mi odvazoval ruce ale nechal je u sebe svázané.
Hned mu sednu na klín. Chci to. Více než kdy před tím. Klidně to oddřu i sám.
Otočil jsem se jak chtěl. I když to myslel jako vtip, tak jí stejně budu hlídat. Chce abych jí hlídal.
Cítím jak do mě proniká. Hned se prohnu v zádech a těžce vydechnu jeho jméno. Je to tak ladné, tak příjemné. I na ty spálená záda.
Hned mě ale kousne do ramene. „C-co když chci.." zašeptám zvráceně a přesně v tu chvíli kdy mi oznámí, že mu mám říct tak jsem se sám začal hýbat. Líbilo se mi to. Chtěl jsem více, zrychloval jsem. Snažil jsem se tak aby mu se to líbilo. I když občasně mě narazil bolestně zevnitř do zdi, tak to pořád bylo úžasné.
Tak moc jsem chtěl aby tohle udělal.

„Jsi tak zvrácený. Zvrácená malá štětka." Zarazím jeho rychle se pohybující se boky.
„Hezky pomaličku. Nechci, aby ses mi rozpadl." Je to tak mučivě pomalé. Prosí a kňučí.
Notak, přeci jsme to takto pomalu ještě nedělali, "zavrním. A začnu mu rychle honit.
„Co bys chtěl, abych udělal, kurvičko?"

Nechával jsem se urážet, líbilo se mi to. Chytne mé boky a nutí abych se hýbal pomalu. Nespokojeně zakňučím a jen se vyčítavě na něj podívám jak mi to krk dovolí a pak se zpět podívám na kliku. Nesmím přeci z ní spustit oči.
„Nick-le~ ch-chci víc." kňučím, prosím. Ale on i přes to mluví dál a nedbá na mě. Ještě mi začne stimulovat penis a já jen hlasitě umučeně vzdychám.
Tak zvrácený.
Tak perverzní.
Kde se to ve mě bere?
Co to se mnou udělal?
„C-chci.. víc... víc tebe. .moc. .prosím.. t-tvrdě. M-moc tvrdě." kňučím a snažím se mu sám vytrhnout z toho jak mi drží ruky abych mohl rychleji přirážet. Svázané ruce tomu ale moc nepomáhají.

Krvavá růžeKde žijí příběhy. Začni objevovat