Capitolul 13

800 22 1
                                    

Si iata-ma alaturi de barbatul pe care il iubesc mai mult decat e posibil si cu cea mai frumoasa fetita din lume-fica mea.Am fost externata acum 2 zile.Sunt acasa iar Harry are grija de mine ca de un copil mic.Ma simnt implinita acum.

Ieri ma simteam rau si am fost la medic crezand ca sunt consecintele la ceea ce am indurat.Si am aflat ca sunt insarcinata.La naiba,o sa am inca un copilas si sunt foarte fericita.Azi parintii mei si a lui Harry ar trebui sa vina sa ma viziteze,baietii deasemeneau au sa vina.Si o sa le spun atunci.

Mai ramasese jumate de ora pana vin invitatii iar Harry azi face cina,eu am urcat sus unde mi-am luat o pereche de blugi negri si un pulover gri pufos.Ma imbrac repede si cobor jos exact la tanc.Venise toti si m-au imbratisat.Eram asa fericita doar gandindu-ma la ce familie mare am.

I-am invitat in living unde eu si Harry am aranjat masa.Ne-am asezat la masa si am inceput a povesti diferite chestii a rade si a ne bucura de timpul impreuna.La un moment dat eu ma ridic in picioare."Vreau sa va nunt ceva foarte important"spun si ma uit la Harry care este confuz.

"Harry vreau sa iti spun ca...sunt insarcinata"spun cu un zambet mare.Harry doar ma privea si nu spunea nimic."O sa mai avem un copil"intreaba incet in timp ce se uita in jos."Da"spun si eu incet.Se ridica de pe scaun se pune in fata mea si ma ia in brate si ma incepe a invarte in timp ce striga"Sunt cel mai fericit barbat din lume".

Dupa ce m-a pus jos totii m-au felicitat si se bucurau enorm pentru noi."Cred ca ar trebui sa ne casatorim deja"afirma Harry."Pai nici nustiu.....dar abia astept sa fiu doamna Styles"zic si sar in brate la Harry.

*************************************

Azi este ziua cea mare in care devin sotia lui Harry.Am cea mai frumoasa rochie din lume.

Am cea mai frumoasa rochie din lume

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dupa ce m-am imbracat si coafat.Mi-au aplicat un machiaj simplu si elegant eram gata.Zayn si tata au venit sa ma vada."Esti cea mai frumoasa"spune Zaun in timp ce vine sa ma imbratiseze."Tata plangi?"spun dupa ce ne despartim din imbratisarea mea cu Zayn.

Tata statea in fata noastra cu lacrimi ce-i patau obraji.Vin repede spre el si le sterg."Sunt asa fericit pentru tine"spune si imi saruta crestetul.Ma ia de mana si am pornit spre barbatul inimii mele.

Merg incet si cand ii intilnesc ochii mamei ii zambesc cald.Doamna si domnul Styles de asemenea imi zambesc cald.Si cand ii intalnesc ochii lui Harry cel mai mare zambet se asterne pe fata mea si a lui.

Tata ma aduce la altar si imi zambeste cald dupa ma saruta pe crestet si se aseaza langa mama.Preotul a inceput sa citeasca insa eu si Harry nu eram atentii la el eram intr-o lume a noastra."Harold Edward Styles o i-ai in casatorie pe Melani Star?"intreaba preotul,iar Harry raspunde rapid un "Da.

"Melani Star il i-ai in casatorie pe Harold Edward Styles?"ma intreaba preotul."Da"spun eu emotionata."Va declar sot si sotie,puteti saruta mireasa"si in acel moment Harry ma ia de talie si ma aduce mai aproape de el apoi adauga un sarut scurt dar plin de sentimente.

Ne intoarecem spre invitati si toti bat din palme iar eu sunt cea mai fericita.Dupa ce am ajuns la restaurant unde am sarbatorit toti  si si ne-am distrat de minune.Spre miezul noptii noi am plecat.Rose a ramas la mama,ii sunt recunoscatoare pentru tot.Cand am ajuns acasa Harry ma lipit de primele perete si a adaugat"Gata pentru a impartasi dragostea doamna Styles"si incepe sa ma sarute.Acum sunt o femeie adevarata cu familie,sot,copii si fara toate ce s-au intamplat in viata mea nu as fi primit ce am acum.

The End.

Iata si sfarsitul cartii.Va multumesc ca ati fost alaturi de mine atata timp si ca ati citit acesta carte ce a fost prima mea incercare ca scriitor.Sunt fericita ca am putut aduce zambetul unei persoane in timpul citirii acestei carti.Si sunt fericita ca Harry a fost ca o muza mie.Datorita lui eu mi-am niste scopuri in viata si unul din ele este sa-l intalnesc.

Am un motto ce ma ajuta zilnic sa ma motivez pentru a lucra si sper sa va ajute si pe voi.

"Munceste pana idolii tai o sa devina rivalii tai"

Sper ca va placut cartea si puteti intra si la celalalt fanfic cu Harry pe care il scriu "Love in School".Va iubesc si va multumesc.Ma puteti gasi pe insyagram daca doriti sa comunicam sa fiu al naibii de fericita. Sunt sub nickname-ul :badgirl_1723

All the love,S.

All the love,S

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum