Capitolul 1

601 20 0
                                    

Ne indreptam in sala de mese dupa concertul baietiilor insa ne oprim cind Kendall si Harry urca pe scena."Va rugam putina atentie"spune Kendall.Totii ne oprim si ne uitam la ei."Deci avem un anunt important,eu si Harry ne-am logodit"spune si il saruta.

Eu raman socata si in secunda urmatoare in ochii mei se face totul negru.Nu pot sa cred ca a facut asta.M-a lasat la spital apoi ma ignorat timp de trei ani si acum se casatoreste.Eu inca il iubesc.Simt niste palme pe fata mea si ma trezesc rapid.

In fata mea vad un Zayn ingrijorat."Hey esti okey,ce sa intimplat?" ma asaltase Zayn."Zilele astea nu am prea mincat si eram rpea obosita poate de aia"spun eu repede o minciuna."De azi eu o sa urmaresc tot cum maninci si cind te odihnesti ai inteles?"Spune dur apoi ma saruta pe obraz si ma cuprinde.

Ma ridic de jos si imi indrept privirea spre Harry are o fata ingrijorata poate iar e o masca de a lui pentru a arata afectiune.Imi iau postura dura si il iau pe Zayn de brat pentru a nu mai cadea pe jos.Cina a decurs rapid.Harry,Kendall si Niall erau la amsa noastra.Niall era linga mine deci am vorbit cu el toata cina.

Am aflat ca Louis are un baietel pe nume Freddie si ca iubita sa e Danielle ,o cunosc e o tipa misto.Liam are o relatie cu Cheryl.Mi-a mai povestit despre el despre ce mai face.Si sunt foarte bucuroasa pentru ei.Si pentru Harry care toata cina se holba la mine.

Ii evitam privirea toata seara.Dupa cina ma hotarisem sa ma duc acasa.Insa Gigi ma oprise."Hey,ai vrea miine sa esim ca intre fete eu,tu si Kendall?"spune zimbind dulce."Sigur"spun cu un zimbet fals."Ne vdem miine pa"spune si ma saruta pe obraz.Ii murmur si eu un pa si pornesc acasa.

Intr-un apartament si ma duc sa-mi fac un dus.Ziua asta nu poate fi mai rea.Imi iau din dulap lengerie neagra si un tricou alb transparent lung.Dupa un dus de 15 min imi las parul pe spate sa se usuce si ma pun la TV.Mut canalele fara sens,in unele din apar eu si denumirea filmului si tot asa.

Pina gasesc un film de groaza si il pun si ma duc sa fac popcorn.Insa o bataie in usa ma intrerupe.Ma duc sa deschid usa si il vad pe Harry in usa cu o sticla de alcool."Iubito"spune el si cade jos.Il ridic incet si cu greu si il duc in dormitor si il arunc pe pat.

Il acoper cu o plapuma si ies din dormitor.Ma duc sa-mi iau din dulap o perna si o plapuma si ma culc pe canapea.Nu puteam adormi,mii de ginduri imi vin in minte.Adorm peste vreo 30 de minute.Dimineata ma ridic mai devreme din pat si ma indrept spre bucatarie.

Am facut niste clatite cu Nuttela si fructe.Am facut doua cafele si m-am asezat la masa si am inceput a minca.In citeva minute a aparut si Harry in tocul usii."Neata,imi pare rau de aseara"spune si se tine de cap.Nu spun nimic si ma ridic de la masa si ii dau o pastila cu un pahar de apa.

El accept si o ia rapid.Eu ma asez la masa si continui sa maninc.El se aseaza in fata mea si incepe a minca si el."De ce mai primit aseara?"spun el oprindu-se din mincat."Pai ar trebui sa te las la usa?"spun eu dur."Nustiu,cred ca da dupa ce te-am.."il intrerup eu."Nu imi aminti"spun incet.

Ma ridic de la masa si imi spal ceasca goala."Poti sa faci un dus,iti dau acusi un halat daca vrei?"spun cu spatele inca la el."Mersi"spune incet.Ma duc in hol si iau din dulap un halat negru pufos si il dau.Ii arat unde e baia si il las sa faca un dus.

Intre timp eu ma asez pe canapea si includ TV.Dupa vreo jumate de ora apare Harry in halatul cel negru ce il facea al naibii de sexy."Nu te mai holba la mine sau nu o sa ma pot sa ma controlez"spune si chicoteste.Eu nici nu am observat ca ma holbam la el.Imi cobor privirea in jos si rosesc.

El vine linga mine si imi ridica barbia."Iubito esti asa frumoasa cind rosesti" spune si se apleca sa ma sarute scurt.Era un sarut dulce si plin de pasiune.Insa il intrerup scurt."Ai uitat ca esti logodit hm?" spun eu dur si vreau sa ma ridic insa o mina mare imi prinde inchietura.

"Nu conteaza acum te-am intilnit pe tine nu-mi pasa de nimic"spune si ma ia in brate si ma duce in dormitor.Ma arunca pe pat si se pune deasupra mea.Incepe sa imi sarute si muste gitul eu incep sa gem infundat.Imi ia tivul tricoului si il ridica in sus si il arunca pe jos.

Incepe sa coboare cu saruturi in jos pina la sini,isi duce mina la spatele meu si imi deschide sutienul apoi il arunca linga tricou.Imi saruta sinul drept si sinul sting mi-l maseaza cu mina.Coboara cu saruturi pe abdomenul meu imi apuca chiloteii cu dintii si ii da jos.

Incet imi incepe a suge clitorisul si cu miscari rapide isi da jos halatul."Dac te doare imi spui bine iubito?" spune si plaseaza un sarut pe frunte.Dau afirmativ din cap si el se pozitioneaza la intrarea mea.Incepe cu miscari lente de dute-vino .Durerea mi-a acaparat total.

Mici lacrimi se formase in colturile ochilor.Incet el marea viteza iar durerea incepea putin cite putin sa dispara in locul ei aparind placerea.Incurind am ajuns amindoi la extaz."Iubito da-ti drumul"il aud gemind.Imi dau drumul curind si Harry isi da drumul in mine.

Se trinteste alaturi de mine obosit si ma saruta scurt pe buze."Esti minunata"spune si ma mai saruta odata."Si tu tot,iubitule"spun si il sarut pe frunte stiind ca deja doarme si nu ma auzit.Aum gindurile ma acapara.Stiu ca am gresit ca m-am culcat cu Harry,dar in toti acesti ani iesiam la intilniri dar niciodata nu ajungeam la pat.

Harry e barbatul pe care l-am iubit,il iubesc si il voi iubi mereu.Si sunt foarte fericita ca el e primul meu barbat.In curind adorm in bratele unicului barbat pe care il vreau in viata mea zilnic.




My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum