Capitolul 7

499 21 2
                                    

Ma indrept spre Harry care ma priveste socat de parca ar fi vazut moartea,deci nu ma mira.Ma apropii de Zayn care abia se tine pe picioare si il imbratisez.Lacrimile lui imi uda rochia insa asta nu conteaza.Arata cam rau cu cearcane sub ochii,ochii prea tristi si un mic miros de alcool.Ce am facut eu cu fratele meu.

Ma despart de el si incerc sa imi stapanesc lacrimile."Surioara tu esti?" ma intreaba Zayn cu o voce tremuratoare."Da,sunt eu si sunt vie"spun cu un zambet slab.Atunci am auzit niste suspine in spatele meu.Erau parintii mei si  micuta mea printesa.Atunci am dat drumul lacrimilor.Am mers spre parintii mei si i-am imbratisat.

Mi-am indreptat privirea spre micuta mea.E asa de frumoasa.Am luat-o in brate si lacrimile nu se oboseau sa cada siroaie."Printesa,mami e aici"ii spun incet.Atunci ea a zambit.Cel mai frumos zambet vazut vreodata de mine.

M-am aplecat si i-am aplecat un pupic pe frunte.I-am inmanat-o mamei si m-am intors spre preot acum e acum.

"Eu sunt impotriva acestei nunti"spun si imi indrept privirea plina de dezgust spre Harry si mireasa sa.Pot spune ca e draguta poate dar faptul ca vrea sa-mi i-a pe micuta mea nu o sa permit la nimeni.Harry facu pasi marunti spre mine cu ochii in lacrimi."Iubito,esti tu?Spune-mi"mi se adreseaza cu o voce sparta,plina de tristete si durere.De ce e asa?De ce nu e fericit ca si-a gasit iubirea si isi leaga viata cu ea?Ce se intampla la naiba aici?

"Eu,Melani Star declar ca oficial eu sunt tutorele ai Rose Styles iar Harold Edward  Styles  nu are nici un drept asupra ficii mele,de acum in colo el nu are voie sa se apropie de noi doua nu mai mult de 50 m"spun si imi i-au fica in brate lasandu-l socat pe Harry.

"Iubitule e ok ma ai pe mine"spune tampita aia de Megan."Da-te naibii de langa mine,mi-am pierdut fica,iubirea vietii mele nu mai am nevoie si de tine pe capul meu"spune Harry si cade la pamant.Eu am iesit din biserica si am urcat in masina parintiilor mei.

"Cum s-a intamplat asta?"ma intreaba tata."Am avut o moarte clinica,iar medicii m-au declarat moarta nici nu s-au uitat atent la mine dar am supravietuit am fost si in mai rele"spun cu melancolie aducandu-mi aminte de toate amintirile mele din liceu.

Am cazut pe ganduri, cate mi s-a intamplat si viata mereu ma leaga cu Harry.Il iubesc recunosc asta dar ma doare al naibii de tare.Imi duc privirea spre mica printesa ce doarme in bratele mele.E asa de frumoasa seamana cu tatal ei.Oh,Harry ce ai facut.

"Scumpo,ramai la noi sau s-a te ducem la acasa la tine ,a ramas cum ai lasat-o"spune mama."Acasa la mine,sper ca camera lui Rose e echipata cum trebuie?"intreb eu incet."Da uneori petreceam timp acolo cu ea ca sa imi aduc aminte de tine"spune mama cu tristete.

"E ok mama sunt aici deja"spun si ii sarut obrazul incet.Ea zambeste trist la sarutul meu mic.In curand am ajuns acasa.Am coborat din masina si m-am indreptat spre casa.Am deschis usa si am pasit in casa mea iubita."Imi pare rau ca nu ai nimic de mancare dar maine o sa cumpar"spune mama rapid.

"Mama,pot si singura si cred ca sunte-ti obositi"spun iar ei dau afirmativ din cap.Le urez un "noapte buna"si le dau cate un pupic si ei au plecat.Am urcat sus in camera lui Rose.A ramas cum am amenajat-o eu.O pun  pe printesa mea in patucul ei si cobor jos.Ma uit prin bucatarie si totul e cam gol.

Hotaresc sa ma duc sa i-au ceva rapid nu inainte sa fac un dus si ma sa schimb.Dupa un dus revigorant am luat pe mine un training si o pereche de tenisii.Alaturi de casa era un market deci pot sa iau ceva de acolo.Ies din casa si inchid usa si fug repede pana la marketul ala.Am intrat in market  si am luat un cos de cumparaturi.

Am luat niste fructe,legume,cereale,piure pentru bebe si multe altele.Am platit la casa iar cand sa ies m-am ciocnit de un corp.Mi-am ridicat privire si era Harry."Da-te din calea mea"spun dur si dupa ce se da plec grabita spre casa.

De ce Harry era aici?Multe intrabari si putine raspunsuri.Am intrat in casa si am lasat plasele in bucatarie si m-am dus sa vad ce face micuta.Dormea ca un inger asa ca am coborat jos si m-am apucat de despachetat.Am pus totul la locul lor.Mi-am luat un pachet cu chips-uri si o sticla cu suc si m-am pus sa privesc TV.

Mutam canalele fara rost si o stire m-a oprit si ma facut stana de piatra.Lacrimiile  curgeau siroaie iar eu eram blocata.

"STIRE DE ULTIMA ORA.CATEVA MINUTE IN URMA HARRY STYLES..."Va urma

Hey unicornilor,imi pare rau ca scriu cam rar dar o sa ma starui sa scriu mai des.Sunt cam ocupata in ultima vreme si am cam lasat wattpatul pentru ca mi se pare ca nimeni nu citeste ce scriu.Pe data viitoare.

 All the love S.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum