Capitolul 2

576 25 0
                                    

Deschid ochii incet si observ ca patul e gol.Harry a disparut.Simnt cum lacrimile imi invadeaza fata.Cum a putut eu am crezut in el.Ma ridic din pat si ma indrept spre baie.Dupa un dus scurt,mi-am spalat dintii si am iesit .

Mi-am luat lengerie neagra din dantela,un tricou gri si o pereche de pantaloni de training.Ma imbrac rapid si ma pieptan.Ies si un miros imbietor de mincare imi invadeaza narile.Ma indrept spre bucatarie si il vad pe Harry.

Era doar in boxeri si arata perfect.Parul sau strins intr-un coc dezordonat arata perfect,el era perfect.In zimbet se imprimeaza pe fata mea.Ma rezem de tocul usii si ma holbez la el."Iti place ce vezi?"spune chicotind si eu imi indrept privirea spre el.

Vine spre mine si ma saruta scurt."Treci la masa"spune dulce.Ma asez la masa si el imi pune o farfurie cu paste in fata.El se aseaza in fata mea si incepem sa mincam amindoi.Dupa ce am mincat ne-am dus in sufragerie unde am pus sa vizionam un film.In mijlocul filmului telefonul lui Harry incepe sa sune.

Il iau de pe masuta si vad numele apelantului "Kendall<3".Atunci il dau lui si ma duc repede in baie.Lacrimile doresc sa iasa dar deschid robinetul si dau drumul la apa rece.Ma clatesc pe fata si ies inapoi.Harry era imbracat si se pornea se usa.

"Imi pare rau dar trebuie sa plec,te sun eu mai incolo"spune si ma saruta pe frunte si pleaca.Ma simnt ca o amanta cu vise irealiste.Inchid usa si ma prabusesc la pamint incep sa pling.Insa o sensatie de voma in vine in gura si fug repede spre baie.Dau afara tot ce e in mine si ma asez pe faianta rece din baie.

****************

Au trecut doua saptamini de la ultima noastra intilnire cu Harry.A dorit sa ma contacteze dar l-am evitat in tot acest timp.Mereu ma simteam rau si doream sa vomit tot ce am in mine.Azi ma duc la medic si Eleanor a zis ca va fi fericita sa mearga cu mine.

Ma imbrac cu un training negru si imi prind parul intro coada.Azi ne ducem cu masina lui Eleanor.Cobor repede si o vad pe Eleanor .Urc in masina si o salut.Drumul pina la cabinetul doctorului era linistit.

Coborim din masina si intr-am in sala de asteptare.Dupa citeva minute sunt invitata in cabinetul doctorului."Buna"spun si ma asez pe scaun."Buna,deci ce va deranjeaza?"spune doamna doctor.Ii spun pe scurt tot ce ma deranjeaza."Ati facut un test de sarcina?"spune ea calma.Ma uit la ea confuza si murmur un "Nu".

Imi inmineaza un test de sarcina si imi arata unde e baia.Dupa 10 min testul imi arata doua liniute,sunt insarcinata.Dupa ce ma examineaza ne asezam inapoi pe scaune."Sunteti in a 3 saptamina de sarcina domnisoara"spune un zimbet cald."Mersi pentru tot,pe curind"spun si ies pe usa.

El imi vede fata speriata."Ce sa intimplat?"spune si ma i-a de maini."Sunt insarcinata"spun inca confuza."Serios?Felicitari"spune si ma i-a in brate strangandu-ma cat de tare putea.Pornim spre casa si la mijlocul drumului El sparge linistea."Ii vei spune?"apune avind privirea inca la drum.

"Ce?"spun fiind neatenta la ce a spus mai devreme."Ii vei spune lui Harry de copil?"spune ea mai tare."Nu,nici nu am de gand"dau negativ din cap."Si ce ai de gand sa faci mai departe?"spune ea incet."O sa plec,ma mut in Los Angeles ca sa incep o noua viata departe de Harry"spun si imi incrept privirea spre geam.

"Dar el are dreptul sa stie ca e tata,de ce faci asta?"spune si parcheaza masina."Pentru ca el e logodit si in curind o sa faca o familie si tu o sa imi promiti ca nu spui la nimeni,inteles?"spun tare.Se uita la mine si da afirmativ din cap."Bine dar sa nu suferi tu dupa"spune si eu ies din masina deja.

Ii fac semn cu mina si ea pleaca urc in apartament si incep sa imi fac valizele.Intr-u si cumpar bilet online spre Los Angeles si termind de facut bagajele.Il sun pe Zayn si il anunt ca plec.El fiind nedumerit de ce s-a intimplat.Imi fac un dus rapid si ma imbrac in pijamale.

Trebuie sa adorm dar somnul nu ma i-a.Mii de ganduri imi invadeaza mintea.Brusc sunt intrerupta de vibratia telefonului meu.Am un nou mesaj.

Harry:"Pleci?"

"Da"

Harry:"De ce?"

"Vreau sa incep o noua viata"

Harry:"Si ma lasi pe mine?"

"In curand o sa te casatoresti"

Harry:"Dar pot sa rup logonda"

"Nu,Harry trebuie sa ma uiti"

Dupa ce ii trimit acest mesaj intru pe twitter.Mii de lacrimi imi invadeaza fata.Kendall a publicat "Voi fi mamica in curand yey♥".Intru rapid in mesagerie si incep sai scriu lui Harry un mesaj.

"Felicitari,in curand vei fi tatic si vei avea o familie pe care sa o iubesti.Mai stii cind visam sa avem o familie in care sa fie numai iubire,pai visul s-a indeplinit doar la tine.Sunt fericita pentru tine.Niciodata nu am incetat sa te iubesc chiar si atunci cand am avut amnezie.Sa nu uiti asta,acum ca voi disparia din viata ta iti doresc doar succes.Te iubesc.Pa"

Apas trimite,apoi scot cartela si o arunc in cosul cu gunoi ma asez mai bine in pat si adorm.Dimineata ma trezesc mai devreme.Imi fac un dus lung .Imi iau un tricou larg negru si o pereche de blugi negri rupti.Aplic putin machiaj si ma uit in oglinda.

Pun mina pe burtica si soptesc "In curand o sa incepem o noua viata,iubire".Imi iau botinele si geaca si cobor jos la taxi.Urc in taxi si cind taxi porneste observ masina lui Harry care parcheaza linga blocul meu si cum Harry intra in bloc.O lacrima curge pe obraz dar o sterg repede.

In curind deja sunt in avion si decolam.De miine incep o noua viata,un nou inceput.Cum am o multime de bani nu cred ca o sa lucrez.O sa ma ocup doar de copil si vreau sai ofer tot cei mai bun.Imi conectezi castile la telefon si  includ muzica.In scurt timp adorm.

Simt o zguduitura si ma trezesc rapid.Vad o stewardessa in fata mea zimbind."Am ajuns"imi spune ea blind."Mersi"murmur si ies din avion.Ma duc sa-mi iau bagajele si ma indrept spre un taxi.Dupa ce taxiul ma dus la cel mai apropiat hotel.Am despachetat o prte din lucruri.

Am inceput a cauta o casa sau un apartament pentru mine si viitorul meu copil.Am ales tei variante.Doua apartamente si o casa.Am sunat proprietari si am aflat cind pot sa le vad.Casa si un apartament pot sa le vad azi,iar al doilea apartament.

Raman in hainele care sunt si plec sa vad primul apartament,e incapator in culori monotone si stilat dar nu mi-a placut.Cind am parcat in fata casei am mutit era asa frumoasa.Am pasit in ea si m-am simtit ca acasa.Dupa ce am examinato am hotarit ca o iau.

Dupa ce am semnat totul am primit cheia.Un plus este ca ea deja este amenajata cu mobila deci ma pot muta de acum.Plec rapid la hotel si imi iau lucrurile si le aduc acasa.Dupa ce despachetez totul,observ ca nu am nimic de mincare.Ma duc dupa cumparaturi.

Un market se afla alaturi de casa.Imi iau geaca si botinele si ma indrept spre el.Imi iau sucuri,dulciuri,fructe si alte produsuri alimentare.Le car cu greu acasa si le aranjez in bucatarie.Imi iau un mar si intr-un living."Sa inceapa o noua viata"spun tare si ma asez pe canapea.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum