Capitolul 9

1.1K 45 3
                                    

Am facut-o.Niciodata nu m-am gindit ca o sa ma sinucid mereu imi era frica de moarte si doream sa traiesc.Chiar si cind eram hartuita de Jack nu m-am gindit la moarte si acum am cedat.

Ma doare prea tare ca sa traiesc.Toate mi-au ajuns la os ca un cutit.Jack,mutarea si Harry.Cum am putut sa ma indragostesc de un profesor.Sa fiu iarasi gasita de Jack si sa fiu iarasi ranita de el cit psihic atit si fizic,agh il urasc.

Si parintii cu mutarea lor,chiar daca nu o aratam imi era greu.Nu vreau sa plec.Deci de aum nici nu o sa mai pot sa plec.

Intunericul e peste tot.Dar aud o voce,o voce neclara.Nu inteleg nimic dora mici fragmente ca "Mel","..nu ma parasi..","..ambulanta..".

***

Aud niste voci iar dar acum stiu ca una dintre ele e a mamei.Un miros de pastile imi bate in fata.Agh,urasc acest miros pesemne sunt la spital.Ma salvat cineva,dar cine?

Deschid ochii putin,da mama era acolo si un barbat in jur de 24-25 de ani cu parul blon si ochii albastrii.Mama a observat ca am deschis ochii si s-a apropiat de mine luindu-mi mina in ale sale.

"Scumpo,esti bine?"mama imi sarut mina.Doamne,nici in ochi nu pot s-o privesc.Dar pot sa vad ca are ochii rosii liber.Nici nu am observat ca lacrimile imi curg."Scumpo,raspunde-mi.Ce sa imtimplat?" ochii ei emanau tristete.

Mi-am intors capul intr-o parte si mi s-a rostogolit o lacrima pe obraz.Barbatul care vorbea cu mama o lua de mina si o ruga sa iasa din salon.Pesemne e doctor.Mama a iesit din salon,am ramas doar cu acest barbat."Buna,sunt Mike.Sunt medicul tau"imi oferise un zimbet cald.

Nu i-am raspuns nimic doar i-am zimbit slab.Mi-am plecat privirea si mi-am vazut miinele bandajate.Ah,ce am facut.Am incercat sa imi stapinesc lacrimile care amenintau sa iasa."Ok te las sa te odihnesti,o sa vorbim mai tirziu" imi spune Mike cu acelas zimbet cald si pleaca din salon.

***

Cit am stat in spital nu am vorbit cu nimeni.Harry nu m-a vizitat de loc,asta doare.Jim,Meg,Dani si El veneau in fiecare zi dupa ore.Incercau sa-ma  inveseleasca dar eu doar stateam si priveam in gol.Am ajuns in sfirsit acasa,tata deja era externat din spital deci ma astepta acasa pe mine si mama.

Mi-am luat hainele pe care mama le-a adus de acasa si am verificat daca nu am uitat ceva si am iesit.Drumul spre casa a fost tacut.Mama nu a spus nimic tot drumul.

Am intrat in casa si mirosul de mincare mi-a invadat narile.La spital nu prea mincam,nu aveam pofta de mincare.Dar acum stomagul meu da de stire ca vrea sa manince putin.Am pasit in bucatarie si l-am vazut pe tata cum scoate o gaina din cuptor.

Mor de foame,tata ma observase ca stau in tocul usii si mi-a zimbit.I-am dat si eu un zimbet slab si fortat.Ma asez la masa si tata imi pune in fata mea o farfurie cu micare.Am mincat tot si iata ca parintii mei rid de mine ca maninc de parca nam mincat un an.Le zimbesc si eu cald si larg pentru prima data in perioada asta.

Am urcat in camera mea,totul e cum am lasat.Imi arunc geanta pe pat si ma duc spre dulap,am nevoie de un dus.Imi scor o pereche de pantaloni scuti gri si un tricou negru larg,imi iau lenjeria si o bustiera sport si intr-un baie.Ma dezbrac si intr-un dus.

Apa fierbinte ma pune pe ginduri dar si ma relaxeaza in acelas timp.Ma gindesc la Harry,care nici nu a venit la mine.Macar putea sa ma sune sau sa-mi dea un mesaj dar nu.Ma abandonat.Cine m-a salvat oare?

Deci de la incident nu am mai vorbit,nu am putut.Ma doare prea tare cind vreau sa spun ceva deci mai bine tac.Asa nimeni nu ma intreaba de ce am facut-o.Parintii au aminat mutarea,ceva bun din asta.

Ies din dus si ma imbrac rapid si ies din baie.Ma asez pe pat si arunc geanta intr-un colt al camerei.Imi pun laptopul pe picioare si ma pun sa privesc "American Horror Story".Ador acest serial.Telefonul imi vibreaza am un mesaj sper sa fie Harry. Dar nu.

Eleanor:

"Hey in jumatate de ora sa fii gata caci avem o surprisa pentru tine.Vin eu sa te iau,pupici**Xx)"

Un zimbet apare pe buzele mele.Ii raspund imediat cu un "ok".Ma duc la dulap si il deschid sa vad ince sa ma imbrac.Imi iau o pereche de blugi skinny negri,un maiou alb pe care scrie "Life is Shit,smiley Baby" frate de unde il am dar cred ca e cea mai buna varianta in situatia data.Intr-un baie sa ma spal pe fata si pe dintii.Ah,arat asa de groaznic.

Am cearcane negre sub ochii si arat obosita.Trebuie sa repar asta.Imi iau trusa de cosmetica si aplic putin corector si fonde ten,putina mascara si rimel.Ma spal pe dintii.Ma imbrac,imi prind parul intro coada si ies sa-mi iau tenesii.Iarasi telefonul imi vibreaza.

Harry:

"Mel,imi pare rau.Imi pare foarte rau ca nu am venit la tine la spital si ca nu ti-am trimis nici un mesaj si nici nu te-am sunat.Imi pare foarte rau."

Ce?Gata cu jocurile dl.Styles.Ii trimiti un mesaj rapid"Imi pare rau dl.Styles dar de ce trebuia sa veniti la mine la spital.De cind profesorii sunt obligati sa sune si sa trimita mesaje elevilor bolnavii si apoi sa-si ceara scuze.Pai imi pare rau dar ma grabesc.La revedere si apropo stergeti numarul meu" apas trimis.

Intr-un fel ma simn usurata,iar in altul nu."Scumpo,Eleanor a venit.Coboara" striga mama de la parter."Vin" strig si ramin socata ca am vorbit.O saptamina cit am stat in spital n-am spus nimic.

Imi i-au tenesii si cobor,mama ma priveste putin socata."Tu ai strigat vin,scumpo" spune mama putin nedumerita."Da mama,si imi pare rau.Ma ierti?" spun si o iau pe mama in brate."Sigur scumpo.Te iubesc cel mai mult in lume si nu as putea sa nu te iert acum pleaca Eleanor te asteapta" ma saruta pe frunte.

Eleanor era afara linga masina ei."Hey"ii spun eu,iar ea se intoarce brusc."Mel,vorbesti?" spuse cu ochii cit cepele."Da fraiero,vino si ma i-a in brate" spun cu bratele deschise,Ea fuge si ma i-a in brate.

Drumul a fost galagios,am vorbit de toate inafara de ce am facut eu.Am aflat ca Monique la "agresat sexual" pe Harry la ora de istorie in timp ce a scapat pixul jos si sa aplecat lasind-ui lui Harry o priveliste fara lenjerie.

Am ajuns la o cafenea.Acolo era Jim,Meg si Dani la intrare.Ne asteaptau.Dar surprisa era mai super inauntru...

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum