Capitolul 19

671 26 2
                                    

Harry P.O.V.

A trecut 2 saptamini de cind Mel m-a lasat.Acum cea mai mare parte a timpului si-o petrece cu Liam.Ugh,il urasc imi era prieten parca acum umbla cu iubita mea,adica fosta mea iubita dar tot a mea.

Margaret a incercat sa ne cuplam in tot acest timp eu doar ingnorind-o.Am nevoie doar de Mel,Mel a mea.Am urmatoarea ora cu clasa ei.Sper sa o vad si poate sa o conduc pina acasa ca am observat ca a venti azi fara masina.Probabil s-a stricat sau asa ceva,dar ea are o colectie de masini de ce nu si-a luat alta?

Clopotelula sunat,eu ma ridic de pe scaun si inaintez spre clasa lui Mel.Intr-un in clasa si o observ,sta in ultima banca trista si distrusa.Doamne daca nu ar fi elevii astia aici m-as duce la ea si as lua-o in brate.

Incep ora si tot timpul o urmaresc pe micuta mea.Ador totul la ea plus incepe sa se schimbe.Am vazut ca si-a taiat putin parul si poarta haine de piele sau negre.E asa de sexy.

A sunat clopotelul iarasi anuntind terminarea orelor.Ovad cu se ridica si pleaca din clasa.Eu ridicindu-ma si plecaind mai repede pentru a o prinde din urma.Cind ajung in parcare parca se rupse ceva din mine.

Era Liam cu un bughet de flori si linga el Mel.Zimbeau si rideau ambii,el ii inmineaza buchetul de flori si ea il saruta pe obraz el chicotind.O furie se instalase in corpul meu.O urasc sau o iubesc sunt asa confuz.

Ma indrept spre masina mea si ea ma observat."Harry" ma strigase ea dar nici nu trag atentie nu vreau sa o vad.Urc in masina si ma duc in cel mai apropiat bar.Comand niste tarie si incep sa-mi pling de jale.Dupa vreo 3 ore petrecute in bar sunt beat.

I-au telefonul si in loc sa o sun pe Mel sa o rog sa ma ierte o sun pe Margaret."Hey,deci nu vrei sa ne vedem azi?"vocea mea parea mai ragusita ca de obicei."Desigur,unde si la ce ora?"vocea ei pitigaiata imi irita timpanul dar o suport doar pentru ca e buna in pat.

"La mine in jumate de ora"spun si inchid rapid.Pornesc automobilul si ma indrept spre apartamentul meu rapid.Ajungind acolo urc scarile si deschid usa nu o incui stiind ca vine Margaret.Ma duc sa fac un dus cit vine ea.

Am facut un dus rapid luind doar un prosop in jurul taliei mele.Aud soneria,ma indrept alene pina la usa si acolo o vad pe Margaret.Ea imi sare in brate si incepem sa ne sarutam.

Incep sa-i rup hainele si sa ne indreptam spre dormitor dar ne oprim pentru ca telefonul meu suna."Iubitule,lasa-l avem treaba" Margaret ma trage de mina si ne ducem spre dormitor ingnorind telefonul.

Mel P.O.V.

Il sun incontiunuu pe Harry dar nu imi raspunde,el a vazut cum Liam imi daruia flori si eu l-am sarutat pe obraz.Dar cei aici gresit Liam ma mai saruta inainte pe obraz.A trecut pe linga mine si nici nu s-a uitat  cind il chemam.

Stau in pat si ma gindesc ce sa fac,nu pot fara Harry.Il iubesc,la naiba il iubesc prea tare ca sa-l las.Telefonul imi vibreaza poate e Harry,ba nu e Tara.

"Hey,ai vrea sa vii la sediu am dat un lot bun deci hai sa sarbatorim"vocea Tarei emana doar veselie,de ea am nevoie putin acum."Ok,vin in curind"spun si inchid.Ma duc spre dulap sa aleg in ce sa ma imbrac.

Imi aleg o pereche de blugi skinny si un hanorac negru.Imi picioare imi iau o pereche de Vans si imi apuc geaca de piele groasa si telefonul si ies.Azi imi iau motorul meu si ma pornesc cu o viteza nebuna pina la sediu.

Mai sunt citeva zile si e Craciunul,miine o sa plec sa le iau cadouri.Ajung la sediu si opresc.Imi scot casca si inaintez spre usa sediului.Muzica se aude de afara.Sunt prosti sau ce puteau sa sarbatoreasca intr-un club.Acus fac eu totul.

Intru si ma indrept spre Tara si Liam."Hey,poate ne mutam intr-un club caci nu vreti sa afle cineva de sediu mhh?"spun cu miinele pe solduri.''Ok,ok sefa"spune Liam si se indeparteaza sa anunte pe toti ca ne ducem la un club.

Apoi toti se urca in automobilele lor."Hey nu vrei sa vii cu noi in masina?" intreaba Liam."Nu,o sa merg cu motorul"spun si imi pun casca.Ne indreptam toti spre club eu fiind in fata lor ca un alfa ce sunt.

Ne oprim la un club fitos si parcam.Coborim cu totii si intram in club.Muzica data la maxim,adolescenti transpirati si bauti,miros de bautura si fum toate astea nu-mi prea placeau.Ne ducem la un compartiment retras.

Dupa ce am comandat de baut multi s-au dus sa danseze eu raminind pe scaun si savurind bautura.Brusc simt o mina pe coapsa mea,ma intorc sa lovesc pe acel cine ma pipaie.Dar ma opresc pentru ca e Harry,se uita la mine si pot observa ca e trist.

"Iubito imi pare rau sunt un prost,iarta-ma te rog"spune in timp ce isi coborise privirea jos."Dar cine e fata aia roscata?"spun eu fara o expresie."Bine iti spun dar hai intr-un loc mai retras"spune si ma i-a de mina.

Am iesit in spatele clubului."Pai,ea a fost prima mea dragoste"incepe el"O iubeam la nebunie,pina cind intr-o zi Anastasia mi-a spus ca nu vrea sa stea cu un ratat ca mine si m-a parasit"spune si simt ca acus o sa plinga.Il imbratisez.

"Ma ierti,iubito?"spune si isi ridica privirea la mine."Da"spun si imi unesc buzele cu ale sale.Oh,ce mult mi-a lipsit gustul acestor buze.Sunt perfecte pentru mine.

Hey,buna da stiu ca nu am scirs de mult dar am teme foarte multe.Deci sper sa va placa.

Love all<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum