Capitolul 18

560 24 1
                                    

Era Dan cu pusca indreptata spre mine.Dar e imposibil.Era mort.Sau ceva e aici ce nu stiu eu si el a inviat.Imi scot repede pistolul si il indrept spre dansul.Incepe sa rada cu putere dar pistolul tot il tinea atintit spre mine.

"Micuta Mel e surprinsa nu-i asa?"intreba ranjind."Erai mort"spun dur "si acusi o sa fii iar"continui eu.El rase iar tare apoi isi atintise privire spre mine."Mai degraba tu vei fi cea moarta"spune si face un pas spre mine.

"O sa vedem,deci care e motivul pentru care l-ai tradat pe Carlo,Leo, pe mine,sediul in fine"spun  dura ridicand vocea la fiecare cuvint."Tu draga mea l-ai pus in puscarie pe varul meu,mi-ai luat locul meu de drept in sediu si pe cel mai bun prieten,nu aveam de ales"spune dur acum.

Atunci am ramas socata, el e varul lui Jack?O Doamne ce groaznic e .Insa cand am vrut sa ma uit la el,el era la pamant deja cu un glonte in frunte.In urma mea stateau oamenii mei.Ei l-au omorat,mersi lor eu nu as fi putut.

Liam vine spre mine si ma i-a in brate."Esti bine?"spune strangandu-ma mai tare in brate."Da"raspuns si lacrimile ameninta sa iasa."El ti-a taiat franele de la masina"spune incet.Imi ingrop fata in scorbitura gitului sau si scap un suspin.

El ma i-a in brate si ma duce la masina,si ma aseaza pe scaunul pasagerului si el urca la volan.Apoi porneste spre casa mea.In mai putin de jumate de ora am ajuns acasa.M-a ajutat sa cobor si a inceput sa se uite la mine ciudat.

Ii sclipeau ochii.M-a luat de maini si se uita insistent la mine in ochii."Mel,stii.."si-a dus mana la ceafa de rusine apoi iarasi se uita la mine."Imi place foarte tare si imi pare rau sa-ti spun dar nu mai pot tine in mine"adauga el si imi da drumul la maini si se intoarse cu spatele.

"Trebuie sa plec,mama si tata cred ca sunt ingrijorati te sun maine"spun si il sarut pe obraz insa el se intoarce brusc si imi da un mic darut pe buze apoi se intoarce si pleaca.Ce mai zi,intr-un in casa si merg tiptil spre camera mea si ma duc spre dulap.

Imi i-au o pereche de pantaloni scurti bleu si un tricou roz.Ma duc in baie si imi fac un dus,dupa dus ma imbrac rapid si ma duc sa ma culc a fost o zi grea.Ma ingrop in plapumele moi si adorm rapid era prea obosita.

Stiu cam scurt dar o sa postezi si maine poate.Astept pareri<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum