Capitolul 24

583 23 6
                                    

Mel P.O.V.

Vreau sa deschid ochii dar parca am pietre pe ele.Le dechid incet si vad un cred care era linga usa."Hey"strig eu incet.El parca incremenise, se intoarse rapid si veni linga mine.Imi ia mina si incepe sa o sarute."Iubito te-ai trezit,sunt asa fericit"spune si zimbeste cu niste gropite dragute.

"Iubito?Imi poti spune cine sunt si ce caut aici?"spun confuza."Nu ma recunosti sunt Harry,Mel mai tii minte?"spune cu tristete in ochii."Imi pare rau,nu te cunosc"spun incet.In acest moment in salon au intrat cinci persoane.

Un barbat in halat alb doctor presupun,unul de virsta medie cred si unul de virsta mea cred,o femeie frumoasa si o fata de virta mea sigur.Femeia si fata au inceput a plinge si au sarit sa ma cuprinda."Mel te-ai trezit scumpo"spune femeia cu lacrimi in ochi.

"Imi pare rau eu nu va cunosc"spun si imi las privirea in jos."Su fera de amnesie"spune doctorul."Pe cit timp?"spune tipul cret Harry."Nu se stie poate fii pentru totdeauna sau temporara"spune doctorul si toti sau intristat vizibil.

Harry a iesit din salon.Apoi am facut cunostinta cu persoanele.Baiatul era fratele meu Zayn,fata era prietena mea cea mai buna Eleanor,femeia era mama mea Trisha iar barbatul era tatal meu Devon.Ma uit la asa zisa mea familie apoi la doctor.

"Cind pot sa plec de aici?"spun incet."Miine daca analizele sunt bune"spune doctorul apoi iese din salon.Tipul cret Harry nu a mai venit,iar eu am ramas sa vorbesc cu familia mea care imi povesteau momente din viata mea dar nu mi le aminteam.

******

Azi sunt externata din spital.Mama mi-a adus niste haine sa ma schimb.Ma imbrac rapid apoi Zayn vine si ma ia cu masina.Cind ajung acasa mirosul de mincare invaluie toata casa,ma intrept spre miros si gasesc bucataria.

Mama era la aragaz."Scumpo prinzul va fi intr-o ora"spune si isi intoarca capul spre mine cu un zimbet.Dau din cap si urc sus.Gasesc o usa neagra unde cu litere mari albe scrie "Melani" e camera mea presupun.

Deschid si gasesc o camera placuta.Imi las geanta cu care am venit de la spital si ma indrept spre dulap.Imi iau o pereche de pantaloni de training gri si un hanorac negru,imi iau lengeria si ma duc la baie.

Dupa un dus scurt ma imbrac in hainele alese si ies din baie.Ma incalt intr-o pereche de adidasi negri si imi iau castile si telefonul si ies la o plimbare e primavara deja.Cobor rapid si ii spun mamei ca ies la o plimbare.Ies din casa si incep a merge in josul strazii.

Nu vreau sa mai stau pe capul parintilor mei cum spun ei.Deci ma duc sa-mi caut de serviciu ca sa ma intretin.Chiar daca mama mi-a zis ca am un apartament tot imi trebuie bani de buzunar.Un afis ma face sa ma opresc.

Au nevoie de o fata pentru rolul principal intr-un film.De ce sa nu incerc.Intr-un in cladire si la receptie ma intimpina o fata draguta."Cu ce te pot ajuta?"spune blind."Am venit privitor la rolul in film"spun serioasa.

"Ok ia loc acus o sa fii chemata la auditii"spune ia si imi face semn sa ma asez.Ma asez linga multimea de fete.Una cite una iesea triste din cladire.E rindul meu.Ma indrept spre locul unde mau chemat.Mi-au dat o foaie si mau rugat si citesc si sa fac ce e scris acolo.

Dupa ce termin ei se scoala si aplauda.Ma uit confuza la ei si ei rid."Esti acceptata cum te numesti?"spune un barbat mai in virsta."Melani Star,domnule"spun incet."Miine te asteptam aici la ora 9:00 incepem sa filmam,te asteapta o cariera de actrita de succes felicitari"spune si imi inmineaza mina si eu o prind si o flutur putin.

Ma indrept spre casa.Cind intr-un in living era Zayn,tata si mama."Unde ai fost domnisoara?"spune tata de pe fotoliu."Am fost la auditii pentru un rol si mau acceptat"spun incet."Serios,felicitari surioara acum familia va avea doua vedete" spune si ma ia in brate.

"Doua?"spun eu confuza."Pai sunt cintaret"spune mindru."Wow"spun zimbind.Dupa ce am mai vorbit cu familia.M-am dus la culcare ma asteapta o cariere inainte de succes.Si trebuie sa muncesc mult ca sa reusesc.

Hey deci iata si sfirsitul cartii.Nu imi vine sa cred ca am terminat-o.Sincer sa va spun doream sa o sterg dar prietena mea ma facut sa ma razgindesc,mersi Ly.Deci sa fac si volumul doi sau nu?Astept pareri<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIWhere stories live. Discover now